Επισκέπτης
μεμακο έχεις δίκιο
τσεκούρι κα φωτιά
στα τούρκικα σκυλιά
Αν τα εχει πει αυτα ο Τουρκος και δεν ειναι μαλακιες του memosan, τοτε θελει κλωτσες ο τυπος για παραδειγματισμο.
edit_Duracell: Διόρθωσε παράθεσης
μεμακο έχεις δίκιο
τσεκούρι κα φωτιά
στα τούρκικα σκυλιά
ξερω πολυ περισσοτερα αποτι μπορειτε να φανταστειτε!!!πόσα ξέρεις εσύ....
QUIZ:
μεμακο πόσοι είμαστε οι ΠΠοι;
Αν τα εχει πει αυτα ο Τουρκος και δεν ειναι μαλακιες του memosan, τοτε θελει κλωτσες ο τυπος για παραδειγματισμο.
ξερω πολυ περισσοτερα αποτι μπορειτε να φανταστειτε!!!
Απαντηση στο κουϊζ:
συμφωνα με το ποσταρισμα του ντουρασελ, οι πληρωμενοι πρακτορες των τουρκων στην Ελλαδα ειναι περι τους 3000. Τωρα ποσοι ειστε μαζεμενοι στη γιαφκα αποπου προπαγανδιζετε διαδικτυακα δεν μπορω ννα γνωριζω...
Εναντι των κατακτητων, οφειλουμε να αμυνομαστε!μεμακο έχεις δίκιο
τσεκούρι και φωτιά
στα τούρκικα σκυλιά
το οτι ειστε παραπανω απο ενας πισω απο το νικ ΠΠ το εχω αποδειξει!αρα δεν έχεις απάντηση στο quiz ....
ή όλοι οι "πράκτορες" μπουκάραν στα μπουρδέλα;
Σεις που τα ξερετε "απο μεσα" τα πραγματα....σιγα ρε παραλίμνιε κι εσύ!
ότι μαλακία λέει ο καθένας εσύ θα ρίχνεις κλωτσιές...
Εναντι των κατακτητων, οφειλουμε να αμυνομαστε!
Τους προδοτες οφειλουμε να τους εκτελουμε!
Αλλη απορια ΠΠοι?
το οτι ειστε παραπανω απο ενας πισω απο το νικ ΠΠ το εχω αποδειξει!Το ακριβες νουμερο σας μαρανε?
Πανω απο 2 δε λετε οτι αποτελουν μειονοτητα?
Αρα πανω απο 2 αποτελουν και συμμορια!
σιγα ρε παραλίμνιε κι εσύ!
ότι μαλακία λέει ο καθένας εσύ θα ρίχνεις κλωτσιές...
να διαβασετε τα προηγουμενα ποσταρισματα κυριοι!για να δω απόδειξη μεμακο...
για να δω απόδειξη μεμακο...
Κοιτα εγω θελω να εχουν δικαιωματα και ναους οι μουσουλμανοι στην Ελλαδα και σε ολοι την Ευρωπη, αλλα οχι να γινουμε ισλαμικη χωρα ρε φιλε.
να διαβασετε τα προηγουμενα ποσταρισματα κυριοι!
Ιδιως εκεινα τα σχετικα με τις προσφατες πηγες που επικαλεστηκατε!
για ρωτα τους ΠΠους, στην Τουρκια υπαρχει καμια ενωση "Ελληνιδων Γυναικων Κωνσταντινουπολης"? Γιατι αραγε? Δεν υπαρχουν γυναικες?Κοιτα εγω θελω να εχουν δικαιωματα και ναους οι μουσουλμανοι στην Ελλαδα και σε ολοι την Ευρωπη, αλλα οχι να γινουμε ισλαμικη χωρα ρε φιλε. Αν ο τυπος θελει να ειναι Τουρκος με γεια του με χαρα του, αλλα η προπαγανδα του ειναι εχθρικη για αυτο τις θελει τις κλωτσιες. Και δεν πιστευω οτι στην Τουρκια οι μειονοτητες χαιρουν σεβασμου και ελευθεριας. Για εκει δεν εχει να μας πει κατι ο λαλιστατος αυτος μουφτης ? Και για να τελειωνει αυτη η ιστορια με τους μουσουλμανους της Θρακης, οσοι γουσταρουν να ειναι Ελληνες, να απολαμβανουν ολα τα "προνομοια" των Ελληνων πολιτων και οσοι γουσταρουν να ειναι Τουρκοι, ας την κανουν για την αλλη μερια του Αιγαιου.
το τσιφτετελι ειναι Τουρκικος χορος και ως εκ τουτου δε μου ταιριαζει!μεμακο ποτέ δεν αποδεικνύεις τίποτε και το γυρνάς στο τσιφτετέλι...
Ποιο ειναι ακριβως το ζορισμα?μεμακο πάλι ζορίζεσαι;;;
για ρωτα τους ΠΠους, στην Τουρκια υπαρχει καμια ενωση "Ελληνιδων Γυναικων Κωνσταντινουπολης"? Γιατι αραγε? Δεν υπαρχουν γυναικες?