Ωραίος ο ΠΠ. Δεν αντιμετωπίζει την ουσία του πράγματος που δεν είναι τίποτε άλλο παρά η διαφορετική αντιμετώπιση του δικού του ποσοστού από το ποσοστό του Μέμου.
Το δικό του είναι απλώς ένα ποσοστό (ουσιαστικής πλειοψηφίας - μέσα σε παρένθεση επεξήγηση).
Του Μέμου δεν είναι.
Το δικό του είναι ένα ποσοστό που γράφτηκε για έμφαση.
Του Μέμου δεν είναι.
Το δικό του είναι μόνον ένα αθώο παράδειγμα.
Του Μέμου δεν είναι.
Το δικό του ποσοστό είναι πέραν και υπεράνω ψειρίσματος.
Του Μέμου δεν είναι.
Στο δικό του ποσοστό δεν βλέπει κανένα λάθος.
Στου Μέμου βλέπει.
Δηλαδή γιατί ο Μέμος να μην το έγραψε για έμφαση και πρέπει εσύ να τον διορθώσεις;;;;
Κατά τα άλλα ΕΓΩ κάνω καταστροφικό διάλογο;;;; (διάλογο και ΟΧΙ αντίλογο - ο αντίλογος είναι εξ ορισμού καταστροφικός - μήπως πρόκειτα για πλεονασμό;; )
Ποιός ΕΙΣΑΓΕΙ ψυχολογικά θέματα ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην συζήτηση;;;
Ποιός δεν μπορεί ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙ και πρέπει να κάνει την "ψυχολογική παρατήρηση" (sic).
Ζήτησα εγώ από τον ΠΠ να μου αναλύσει τα ψυχολογικά κίνητρα μου;;
Αλλα τα ψυχολογικά ας τα αφήσει ο ΠΠ κατά μέρος.
Του έχει γίνει υπόδειξη και από άλλους το τι σημαίνει να μιλάει κανένας για τον εαυτό του σε Γ' πρόσωπο.
Ας κάνω και εγώ μία συνεισφορά.
Σύμφωνα με τους ψυχολόγους το να μιλά κανείς για τον ευατό του είναι δείγμα τουλάχιστον ναρκισσιστικής διαταραχής της προσωπικότητας:
The tendency to refer to oneself in the third person is often viewed by psychologists as a symptom of narcissism.
Και αλλού:
If asked to relate directly to his emotions, the narcissist intellectualizes, rationalizes, speaks about himself in the third person and in a detached "scientific" tone or composes a narrative with a fictitious character in it, suspiciously autobiographical. Narcissists like to refer to themselves in mechanical terms, as efficient automata or machines.
και ολίγον παρακάτω:
The narcissist regards himself as being on a constant mission, whose importance is cosmic and whose consequences are global.
Βέβαια ο ναρκισσισμός άνετα συνδυάζεται και με αυτό που λένε οι Γάλλοι "Illusion de Grandeur".
Γιατί σε ποιό βαρειά μορφή υπάρχει και ο αυτισμός:
....... χρησιμοποιεί το τρίτο πρόσωπο για να μιλήσει για τον εαυτό του (ο Γιώργος θέλει νερό αντί εγώ θέλω νερό)
www.youdiet.gr/index.php/business-mainmenu-29/2009-07-27-13-50-50/55-2008-11-20-09-09-25/367-2009-07-15-07-28-09.html]Αυτισμός και Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές (ΔΑΔ)[/url]
Ακόμη, (τα αυτιστικά άτομα) πολλές φορές χρησιμοποιούν δεύτερο ή τρίτο πρόσωπο όταν αναφέρονται στον εαυτό τους.
www.healthierworld.gr/portal/cc7146d26842552e/31ab328e47c4ea3f/75181a27e029e8d9/67aa32a1a83b0ac2/5edd7a7c6dc18a9d.html]Αυτιστική Διαταραχή[/url]