rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
όχι μάλλον!
φυσικά!
και ;; τι μας ειπες τωρα ;;
ρωτα τους λοιπον και μην μας πρηζεις τα μπαλακια !!!
ή μηπως σου ειπανε την επιθυμια τους και εσυ το παιζεις ΖΟΡΟ;;
όχι μάλλον!
φυσικά!
Δεν είμαι σίγουρος,σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ναι,αλλά εδώ είμαστε Βαλκάνια και είναι κάπως διαφορετική η κατάστση....όχι μάλλον!
φυσικά!
Αυτή την άποψη, ότι δηλαδή οι Πομάκοι κατάγονται από την αρχαία ελληνική φυλή, παρουσίασαν και το 1946 στον ΟΗΕ και στους Αμερικανούς οι ίδιοι οι Πομάκοι (Ελλάδας και Βουλγαρίας και ζήτησαν σαν Έλληνες να ενταχθούν με τους Έλληνες στην Ελλάδα.
Αυτό το σημείο θέλει κουβέντα και ανάλυση,δεν ξέρω και την νομοθεσία τι ορίζει...Το ιδιο βρηκαμε
Εδω εχω να κανω μια παρατηρηση
Αυτοπροσδιοριστηκανε ως Ελληνες (τοτε..) και εμεις τους καναμε οσους τουλαχιστον ηταν μεσα στα συνορα μας διοτι μας συμφερε ως χωρα...Τωρα εαν θελουν να αυτοπροσδιοριστουν εκ νεου ως τουρκοι η οτι αλλο
πρεπει να το κανουμε;Και αν σε 10 χρονια θελησουν εκ νεου επαναυτοπροσδιορισμο τι θα
κανουμε ως Πολιτεια;
Αυτα εχουν οι αισθησεις και οι αυτοπροσδιορισμοι
Δεν αποδεικνυονται,μεσω DNA ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕς ΘΕΛΟΥΝ
ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ και σιγουρα ενδιαφερον απο μεριας Πολιτειας
Οχι τα δικα μας τα χαλια
Το ιδιο βρηκαμε
Εδω εχω να κανω μια παρατηρηση
Αυτοπροσδιοριστηκανε ως Ελληνες (τοτε..) και εμεις τους καναμε οσους τουλαχιστον ηταν μεσα στα συνορα μας διοτι μας συμφερε ως χωρα...
Τωρα εαν θελουν να αυτοπροσδιοριστουν εκ νεου ως τουρκοι η οτι αλλο
πρεπει να το κανουμε;
Και αν σε 10 χρονια θελησουν εκ νεου επαναυτοπροσδιορισμο τι θα
κανουμε ως Πολιτεια;
Αυτα εχουν οι αισθησεις και οι αυτοπροσδιορισμοι
Δεν αποδεικνυονται,μεσω DNA ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕς ΘΕΛΟΥΝ
ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ και σιγουρα ενδιαφερον απο μεριας Πολιτειας
Οχι τα δικα μας τα χαλια
αν γινόσουν και συγκεκριμένος....
Β2) Είναι διαμάντι και πόσων καρατιών η κριτική που γίνεται στις αποφάσεις του ελληνικού κράτους ότι με συγκεκριμένες μεθοδεύσεις επιδιώκεται να μην έχει πολιτική εκπροσώπηση η μειονότητα (σε αυτοδιοικητικό και σε εθνικό επίπεδο);;;
Ποιοι ασκουν αυτη την κριτικη;
Ποιες ειναι οι μεθοδευσεις;
Η μειονοτητα εχει πολιτικη εκπροσωπηση,βγαζει βουλευτες,εχω λαθος;
Η μειονοτητα εχει δημοτικους-νομαρχιακους συμβουλους σε αυτοδιοικητικο επιπεδο,εχω
λαθος;
Διαμαντι λοιπον εδω δεν υπαρχει παρα μονο ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ :
Ελληνικη μουσουλμανικη μειονοτητα Δ.Θρακης
Από το να γίνει 3 ατόμων μέχρι το έγινε απέχει πολύ!!!
Κράτα αυτό ως απάντηση,δεν μπαίνω καν στον κόπο να διαπιστώσω αν η είδηση είναι αληθινή η ψευτόειδηση όπως συνηθίζεις!!!
Υ.Γ.Δεν βλέπω και τίποτα κακό!!!
Ακριβώς αυτό το θέμα συζητείται εδώ και δυο τρεις μερες στο νήμα της ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΥΗΤΑΣ.
Η ύπαρξη του παρόντος νήματος δεν δικαιολογείται, παρά μόνο από την ανοησία και ασχετοσύνη του ΥΡΡΕΤ!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ!!!
καλά, μην το κάνουμε και θέμαακομα και αν δεν συμφωνεις με την "λοξα" που εχει ο παπαθεμελης με την εκκλησια..υπουργος του ΠΑΣΟΚ ηταν και οχι υπουργος του Καρατζαφερη....
καλα η τακτικη να βαζουμε σε ενα θεμα με το Ονομα "θρακη" τα παντα με σκοπο να χαθει μια ειδηση που δεν ταυτιζεται απολυτα με την θρακη ειναι γνωστη...σε συγχωρουμε...
Αντίθετα από πολλούς που συμμετέχουν στο thread σε μια πιο θεωρητική βάση, έχω προσωπική εικόνα τις περιοχής.
Οι πομάκοι θεωρούσαν τους εαυτούς τους έλληνες αλλα η ελληνική πλευρά ποτε δεν τους δέχτηκε ειλικρινά σαν τέτοιους λόγω θρησκείας. Οι ταλιμπάν χριστιανοί έπεισαν τους γελοίους πολιτικούς ότι χριστιανισμός και ελλάδα είναι ένα και το αυτό.
Και έτσι έκαναν πέρα ανθρώπους ικανούς, άξιους απλά και μονο επειδή δεν ήταν πελάτες των παπάδων
Και φτάσαμε εδώ
οι τούρκοι τι θεωρούν τους ευατούς τους;
Ακριβώς αυτό το θέμα συζητείται εδώ και δυο τρεις μερες στο νήμα της ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΥΗΤΑΣ.
Η ύπαρξη του παρόντος νήματος δεν δικαιολογείται, παρά μόνο από την ανοησία και ασχετοσύνη του ΥΡΡΕΤ!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ!!!
χρονια τωρα τυπεΡουφιανα πιπινα![]()
![]()
χρονια τωρα τυπε