boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
εγο τα πιστεβο ολα γιοαφτο ιμε ουφο
άρα καθαρός έλλην, σύμφωνα με τον λιακο
εγο τα πιστεβο ολα γιοαφτο ιμε ουφο
Ρε μαλάκα ηρέμησε λίγο.
Συγκεντρώσου λίγο στα θέματα και μην πλατειάζεις.
Σημαία υπάρχει και στην πρεσβεία.Μάλιστα μέχρι και το ΠΑΜΕ μπορεί να πάει και να θυροκολλεί ότι θέλει:
http://[URL unfurl="true"]www2.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=30639&format=.jpg[/img[/URL]]
Και σκέψου λίγο την κατάσταση σου πριν ξεκινήσεις με τον Σκορπίνο την απόβαση στα τουρκικά παράλια, τον βομβαρδισμό των διϋληστηρίων της Σμύρνης και την ανατίναξη των γεφυρών του Βοσπόρου.
Άμα δεν γουστάρεις βάλε καμιά υπογραφή εδώ καλλίτερα και άσε κατά μέρος τις εκστρατείες: [URL unfurl="true"]http://proxeneio-stop.org/[/URL]
[/quote]
δεν πλατειάζω καθόλου.
ΚΑΜΜΙΑ παραχώρηση πλέον όσοων έχουν γίνει στους πουσταράδες.
Οι μέχρι τώρα παραχωρήσεις έχουν θεωρηθεί ως αδυναμία και πεδίο εκμετάλλευσης από όλους.
Καμμιά αποβαση και καμμιά εκστρατεία δεν υποστηρίζω.
Απλά δεν δέχομαι να μου μιλάνε προβληματικοι δήθεν προοδευτικοί για τα δικαιώματα ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ στη Θράκη.
Τελεία.
Αλλο αριστερός και άλλο μαλάκας.
Υ.Γ.
με μαλακίες ψηφοφορίες και ανούσιες ιντερνετικές παπαριές δεν ασχολούμαι.
εσυ μπορεις να επιχειρηματολογισεις εστω και...κακιστα?παντως ο μεμος μου χαλαει τη διαθεση για κουβεντα...
ειναι η ιδεα μου η επιχειρηματολογει κακιστα?
δεν πλατειάζω καθόλου.
ΚΑΜΜΙΑ παραχώρηση πλέον όσοων έχουν γίνει στους πουσταράδες.
Οι μέχρι τώρα παραχωρήσεις έχουν θεωρηθεί ως αδυναμία και πεδίο εκμετάλλευσης από όλους.
Καμμιά αποβαση και καμμιά εκστρατεία δεν υποστηρίζω.
Απλά δεν δέχομαι να μου μιλάνε προβληματικοι δήθεν προοδευτικοί για τα δικαιώματα ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ στη Θράκη.
Τελεία.
Αλλο αριστερός και άλλο μαλάκας.
Υ.Γ.
με μαλακίες ψηφοφορίες και ανούσιες ιντερνετικές παπαριές δεν ασχολούμαι.
εσυ μπορεις να επιχειρηματολογισεις εστω και...κακιστα?
προβληματικός είσαι και φαίνεσαι!
κι αμα δε γουστάρεις ιντερντικό διάλογο, μη σώσεις και κάνεις
κάτσε στο πισί σου και πολέμα με τους τούρκους σε βίντεο-γκέιμ!
κι όταν στεφθείς αυτοκράτορας στην Αγιασοφιά να μας στείλεις και καρτ ποστάλ σε χρυσόβουλο!!!
και για την αριστερά μην κόφτεσαι, ασε ν' ασχοληθούν άλλοι...
ασχολήσου με τη ΧΑ και τον Κ/Φ που με τους εκπροσώπους τους στο φόρουμ γινήκατε κολητάρια!!!
τζαμπα μαγκα, ελληνάρα!
αντε γεια σου!
ξεκολα γουαιτ μποϋΗ εμονη σου με την παπαροαριστερα χρηζει ιατρικης βοηθειας.
βρε γαμω και την αριστερα σας και τις ιδεες σας και τον γιο της πουτανας τον Σταλιν και οτι γαμωσυμβολο εχετε κολλημενο στα σκατοκεφαλα σας!
Εξαλλου εσεις δεν σνομπαρετε τα συμβολα και τις σημαιες?
Ε γαμω καθε τι της αριστερας
Καλα τοσο δυνατο ηταν το γαμησι που εφαγαν οι δικοι σου και η οικογενεια σου απο την χουντα και τα χουσουρια εμειναν διαχρονικα?
Η εμονη σου με την παπαροαριστερα χρηζει ιατρικης βοηθειας.
βρε γαμω και την αριστερα σας και τις ιδεες σας και τον γιο της πουτανας τον Σταλιν και οτι γαμωσυμβολο εχετε κολλημενο στα σκατοκεφαλα σας!
Εξαλλου εσεις δεν σνομπαρετε τα συμβολα και τις σημαιες?
Ε γαμω καθε τι της αριστερας
Καλα τοσο δυνατο ηταν το γαμησι που εφαγαν οι δικοι σου και η οικογενεια σου απο την χουντα και τα χουσουρια εμειναν διαχρονικα?
Οσο για διαλογο που τολμας να κανεις νυξη ε βεβαια διαλογος ειναι οταν ακους κατι που δεν συμβαδιζει με τις παπαροαριστερες θεσεις σου να το απορριπτεις αμεσως και να το κραζεις με συνοπτικες διαδικασιες
Ρε γαμω το σπιτι σου και οτι εχεις και δεν εχεις.
Εισαι ενα μιασμα...
ξεκολα γουαιτ μποϋ
εχασαν!Τελειωσε το παρον θεμα!
Τον αντιπαλο σου πρεπει να τον σεβεσαι ακομα και οταν τον νικας!
κιαυτη εκ του πονηρου ειναι!Δεν μπορω ρε φιλε...μου προκαλει μια αηδια αυτη η σιχαμενη αρρωστη νοοτροπια του ΠΠ που ειναι οτι απεχθανομαι περισσοτερο.Απαξιωση καθετι πατριωτικου...
Και το χειροτερο το υφακι του αλανθαστου κριτη.
Λες και εχει δικαιωμα να μοιραζει ετσι ανενοχλητος ταμπελιτσες δεξια και αριστερα και συχωροχαρτια οποτε θελει
κιαυτη εκ του πονηρου ειναι!
Σε βγαζει απο τα ρουχα σου για να παρεκτραπεις και μετα νε λεει "να ο φασιστας" και να εμφανιζεται αυτος μειλιχιος και υπερανω! Δεν χειαζεται βρισιμο αυτη η συνομοταξια, ξεβρακωμα χρειαζονται! Ο κοσμος δεν ειναι χαζος μη φοβασαι, τους εχει παρει πρεφα...
Εγώ δεν ξέρω τίποτα! είμαι χαζούλι! ξέρω μόνο ό,τι λέει ο ΠΠ που είναι Θεός! και αλάνθαστος!Το πρόβλημα, όπως έχω αναφέρει είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κάθησε να διαβάσει έστω την περίληψη των 2 υποθέσεων της απόφασης του ΕΔΑΔ (γενικά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διαβάζει εδώ μέσα και δεν είναι σε θέση να τεκμηριώσει την γνώμη του, αρκεί που έχει μία και την ξεφουρνίζει όπου και όπως μπορεί) .
Πάμε λοιπόν:
Το 1927 ιδρύθηκε σωματείο υπό την επωνυμία "Οίκος Τούρκων Νέων Ξάνθης.
Το 1936 (επι Μεταξά;;; ) το σωματείο μετά από αίτηση του στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης αλλάζει το όνομα του σε "Τουρκική Ένωση Ξάνθης".
Το 1983 (μετά από 47 χρόνια δηλαδή) ο Νομάρχης Ξάνθης αιτείται από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης να απαγορευθεί η χρήση της λέξης "τουρική" στην ονομασία, στα έγγραφα και στην σφραγίδα του Σωματείου. 3 μέρες μετά το δικαστήριο απαντά θετικά.
Το 1984 ο Νομάρχης Ξάνθης ζητά να διαλυθεί το σωματείο και το 1986 το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης αποδέχεται την αίτηση.
Από εκεί και πέρα η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της δικαστικά.
Η αγγλική περίληψη που παρέθεσε ο ΠΠ στην αρχή του νήματος λέει:
Στα Γαλλικά η πλήρης απόφαση λέει:
..............................................
Βρε Ιάκωβε (διότι είπες ότι δεν είσαι Τζίμης, οπότε φαντάζομαι ότι θα ξέρεις ότι το James προέρχεται από το Ιάκωβος, αλλά δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω διότι μόνον προβλήματα θα σου δημιουργούσε ένα Εβραϊκό όνομα εδώ μέσα) ΠΩΣ είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν υπάρχει άλλη παρόμοια περίπτωση αλλά μόνον δύο;;;
Εγώ πάντως γλυκειά μου θα έλεγα ακριβώς το ίδιο για τον ΠΠ.παντως ο μεμος μου χαλαει τη διαθεση για κουβεντα...
ειναι η ιδεα μου η επιχειρηματολογει κακιστα?
εδώ ρε μαλάκα με λέει εθνίκι και φασίστα που εξαιτίας μου σβήστηκε το θρεντ αριστεριστές και λαθρομετανάστες.
τι να λέμε τώρα.
Φιδές. Τελεία.
Λες? να γίνουμε όλοι Τούρκοι και να αρχίσουμε να τον ξεκωλιάζουμε?ε ρε μλκα αλαξε υπηκοοτητα.Κατα προτιμηση τουρκικη.Να μην εισαι εθνικη ουτε φασιστας.Πωωωω και εσυ.Η κανεις η δεν κανεις δουλεια τι θρεντ κ μλκιες λες
Εγώ δεν ξέρω τίποτα! είμαι χαζούλι! ξέρω μόνο ό,τι λέει ο ΠΠ που είναι Θεός! και αλάνθαστος!
και βιτσιόζος μια και του αρέσει να τον βρίζουν! τρελαίνεται όπως ο ίδιος είπε!
εσύ ξέρεις κι άλλες περιπτώσεις?
και κάτι επί της ουσίας του θρεντ?
Τουρκική ή μουσουλμανική είναι η μειονότητα?
Ναι ναι !!!!ε ρε πούτη, μια ζωή η ελλάδα βγάζει μόνη της τα μάτια της
και μετά αμύνεται ενάντια στα λάθη της..
Παντως αμεσως μετα απο το αποσπασμα που παρεθεσες λεει και για την προπαγανδα και την εκμεταλλευση της καταστασης απο τους Τουρκους...και ως εκ θαυματος αναφερει και αυτο που κανενας αριστερος δε λεει στα ισια! Τις επεκτατικες βλεψεις των γειτονων!