Μάλλομ μάστορα δεν είσαι ενημερωμένος...Βάζοντας μπροστά την ανεξιθρησκεία στην Ε.Ε. (δηλ. δεν υπάρχει Γαλλικό Χριστανοκαθολικό κράτος αλλά σκέτο Γαλλικό κράτος) οι μουσουλμάνοι εκεί αποφάνθηκαν ότι και οι ντόπιες Γαλλίδες πρέπει να φοράνε μαντίλα γιατί αλλιώς προσβάλλονται τα θρησκευτικά τους πιστεύω. Το κράτος δηλαδή τους προσβάλει αφήνοντας τις Γαλλίδες χωρίς μαντίλα. Εν συντομία...
Υποθέτω πως ίσως όντως και κάποιοι πολύ προκλητικοί ισλαμιστές το έχουν ζητήσει κι αυτό.
Δεν έχει βέβαια γίνει, αλλά θα γίνει αναμφισβήτητα όταν κάποια στιγμή οι μωαμεθανοί γίνουν πλειοψηφία, που δημογραφικά είναι μάλλον αναπόφευκτο και θα συμβεί σε λίγες δεκαετίες.
Αλλά στην τελική στ' αρχίδια μου για τους Γάλλους! Ας πρόσεχαν! Τους είχε πιάσει το "προοδευτικό" τους λόγω της παλιάς αποικιοκρατίας, των όσων μοσουλμάνων είχαν σκοτώσει σε πολέμους, είχαν εκμεταλλευθεί ως αποικιοκράτες και νόμιζαν πως κάτι τους "χρωστούσαν". Τώρα όσο και να τρέχουν δεν το μαζεύουν.
Εμείς όμως σαν χώρα δεν χρωστάμε τίποτα σε κανένα πούστη χαμπίμπι! Ούτε στη χώρα του πήγαμε ως αποικιοκράτες, ούτε κανέναν τους σκοτώσαμε κι ούτε τους καλέσαμε να έρθουν στη δική μας χώρα.
Λοιπόν όπως αυτοί δεν με θέλουν στη χώρα τους, το ίδιο δεν τους θέλω κι εγώ (νομίζω και το 80% του Ελληνικού λαού!) στη δική μας!
Στα τσακίδια, πριν μας εφαρμόσουν τη σαρία κι εδώ!!