You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μουσουλμανική Δύση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 664
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Νομιζω στο εχω ξαναπει τύπε. Ενας θειος της γυναικας μου, ειναι κομμουνιστης. Κανονικος κομμουνιστης ομως, οχι μαλακιες. Και εκφραζει καθε μερα την απορια, για ποιο λογο η αριστερα υποστηριζει μουσουλμανους, λαθρομεταναστες κλπ κλπ, ενω επρεπε να ειναι οι πρώτοι που θα υποστηριζαν την απομάκρυνσή τους με τις κλωτσιες. Τους μουσουλμανους επειδη ειναι φασιστες και ρατσιστες, και τους λαθρομεταναστες επειδη τρωνε το ψωμί των ελληνων κι επειδη η λαθρομεταναστευση ειναι εμπορία ανθρωπων που δεν μπορει ενας αριστερος να ανεχθεί.Από μουσουλμάνους ο βιασμός.
Έχω και πιο φρέσκα νέα πάντως συριζόπουλο:
Λογικα, ομορφα πραγματα. Πώς να διαφωνησεις?
Και εχεις τωρα τους νεοκοπους...ορθολογιστες, να σου λενε ο,τι τους κατεβει στο κεφαλι. Τελικα το παρελθον ειχε μια ποιοτητα ακομη και στις ιδεες.
Οι τωρινοι είναι ό,τι κατεβει στην γκλαβα τους.
Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Δεν θα ήταν τελικά σκορόχρωμοι μουσουλμάνοι οι βιαστές να δεις! Θα ήταν πιθανότατα τίποτα ντόπιοι χρυσαυγίτες που είχαν βάψει τα πρόσωπά τους με σκούρα μπογιά και μιλούσαν αραβικά όταν βίαζαν την κοπέλα, για προβοκάτσια!
Σε έχω ικανό να μας το πεις κι αυτό!
"Ορθολογιστικά και αντικειμενικά" πάντα βέβαια!
Κοίτα να δεις. Αν εσύ θες να πιστεύεις ότι οι μουσουλμάνοι είναι βιαστές που παντρεύονται 10 χρονα γιατί το επιτάσσει η θρησκεία τους ποιος είμαι εγώ που θα στη χαλάσω 3μιση η ώρα τα χαράματα;
Προσπάθησε όμως (από αύριο το πρωί ίσως) να κρίνεις με αυτά που βλέπεις και έχοντας αληθινά στοιχεία, όχι όπως σε βολεύει (όντας Έλληνας χριστιανός).
Άντε καλημέρα
Ενταξει, καταργηστε τους Περσικους Πολεμους, ολα ηταν παραμυθι επειδη καποιοι μηδισαν. Καταργηστε και τη μικρασιατικη καταστροφη, ενας συνωστισμος ηταν. Καταργηστε και την επανασταση του 1821, ενα παραμυθι ηταν.
Καταργηστε τη θρησκεια μας, δεν υπαρχει αντικειμενικος...ιστορικος να βεβαιωνει την υπαρξη του Ιησού. Καταργήστε τα παντα.
Και οταν θα τα καταργησετε ολα, δειτε τι θα εχει μεινει.
Εσεις που η....Ιστορια ειναι το δυνατο σας σημειο.
Ευτυχως στο παρελθον η Ελλαδα δεν ειχε πολλους σαν κι εσας. Αν ειχε δεν θα υπηρχε σημερα.
Αν για εσένα εθνική παράδοση=μυθολογία είναι δικό σου πρόβλημα.
Επί των ιστορικών γεγονότων έχεις να πεις κάτι; Σου απέδειξα ότι το ερμηνευτικό σου σχήμα που λέει "επί αιώνες σύσσωμος ο ελληνισμός εναντίον των βάρβαρων Περσών" είναι άκυρο. Κάτι άλλο;
Το 1821, τη Σμύρνη και τον Ιησού(!) τι μου τα βάζεις στην εξίσωση;
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ισχύει,οι σημερινοί αριστεροί είναι για τον πούτσο καβάλα....έχουν μπερδέψει τα μπουτάκια τους.Νομιζω στο εχω ξαναπει τύπε. Ενας θειος της γυναικας μου, ειναι κομμουνιστης. Κανονικος κομμουνιστης ομως, οχι μαλακιες. Και εκφραζει καθε μερα την απορια, για ποιο λογο η αριστερα υποστηριζει μουσουλμανους, λαθρομεταναστες κλπ κλπ, ενω επρεπε να ειναι οι πρώτοι που θα υποστηριζαν την απομάκρυνσή τους με τις κλωτσιες. Τους μουσουλμανους επειδη ειναι φασιστες και ρατσιστες, και τους λαθρομεταναστες επειδη τρωνε το ψωμί των ελληνων κι επειδη η λαθρομεταναστευση ειναι εμπορία ανθρωπων που δεν μπορει ενας αριστερος να ανεχθεί.
Και εχεις τωρα τους νεοκοπους...ορθολογιστες, να σου λενε ο,τι τους κατεβει στο κεφαλι. Τελικα το παρελθον ειχε μια ποιοτητα ακομη και στις ιδεες.
Οι τωρινοι είναι ό,τι κατεβει στην γκλαβα τους.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Αυτο κι αν ειναι ορθολογισμος...
Σε γράφω στα @@ μου χαζοδίκη. Άντε καλημέρα...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Από μουσουλμάνους ο βιασμός.
μάλιστα, έγινα και συριζόπουλο σήμερα.Από μουσουλμάνους ο βιασμός.
η φωτογραφία δεν είναι πρόσφατη, είναι τουλάχιστον 8-10 ετών και το γνωρίζω γιατί την χρησιμοποιούσα όταν ήμουν φοιτητής στο ηράκλειο σαν φωτογραφία μου στο skype για πολλά χρόνια.
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Και μεις γραμμένο σε έχουμε μην νομίζειςΣε γράφω στα @@ μου χαζοδίκη. Άντε καλημέρα...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Μυθολογια λοιπον οι περσικοι πολεμοι. Πολυ ωραια.Αν για εσένα εθνική παράδοση=μυθολογία είναι δικό σου πρόβλημα.
Επί των ιστορικών γεγονότων έχεις να πεις κάτι; Σου απέδειξα ότι το ερμηνευτικό σου σχήμα που λέει "επί αιώνες σύσσωμος ο ελληνισμός εναντίον των βάρβαρων Περσών" είναι άκυρο. Κάτι άλλο;
Το 1821, τη Σμύρνη και τον Ιησού(!) τι μου τα βάζεις στην εξίσωση;
Ευτυχως, ξαναλεω, δεν υπηρχαν πολλοι σαν και εσας τους προηγουμενους αιωνες.
Θα μιλαγαμε καποια αλλη γλωσσα τωρα, βαρβαρβαρβαρβαρ.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε καπως δεν πρεπει να ξεχωρισουν οι κομμουνιστες(κκε) απτους φασιστες(χ.α)?Νομιζω στο εχω ξαναπει τύπε. Ενας θειος της γυναικας μου, ειναι κομμουνιστης. Κανονικος κομμουνιστης ομως, οχι μαλακιες. Και εκφραζει καθε μερα την απορια, για ποιο λογο η αριστερα υποστηριζει μουσουλμανους, λαθρομεταναστες κλπ κλπ, ενω επρεπε να ειναι οι πρώτοι που θα υποστηριζαν την απομάκρυνσή τους με τις κλωτσιες. Τους μουσουλμανους επειδη ειναι φασιστες και ρατσιστες, και τους λαθρομεταναστες επειδη τρωνε το ψωμί των ελληνων κι επειδη η λαθρομεταναστευση ειναι εμπορία ανθρωπων που δεν μπορει ενας αριστερος να ανεχθεί.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Κλασικη απαντηση ηττημενου σε μια συζητηση...Σε γράφω στα @@ μου χαζοδίκη. Άντε καλημέρα...
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Είσαι υπέρ του να μαζευτούν 4-5εκ μουσουλμάνοι στην χώρα σου;;;;μάλιστα, έγινα και συριζόπουλο σήμερα.
η φωτογραφία δεν είναι πρόσφατη, είναι τουλάχιστον 8-10 ετών και το γνωρίζω γιατί την χρησιμοποιούσα όταν ήμουν φοιτητής στο ηράκλειο σαν φωτογραφία μου στο skype για πολλά χρόνια.
http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2012/11/27/mouslims/resized/mousoulmanoi2_533_355.JPG[/img[/URL]]
Κοίτα και οι Έλληνες κάνουν πολλά,αλλά δεν υποκινούνται από την θρησκεία τους,γιατί λένε κάποιοι για διωγμό του Ισλάμ...αν το Ισλάμ είναι μια βαρβαρότητα;
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.788
- Πόντοι
- 1.206
Κοίτα να δεις. Αν εσύ θες να πιστεύεις ότι οι μουσουλμάνοι είναι βιαστές που παντρεύονται 10 χρονα γιατί το επιτάσσει η θρησκεία τους ποιος είμαι εγώ που θα στη χαλάσω 3μιση η ώρα τα χαράματα;
Προσπάθησε όμως (από αύριο το πρωί ίσως) να κρίνεις με αυτά που βλέπεις και έχοντας αληθινά στοιχεία, όχι όπως σε βολεύει (όντας Έλληνας χριστιανός).
Άντε καλημέρα
Θα στο χαλάσω εγώ! Είμαι Έλληνας άθεος! ;)
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Και κάπως έτσι το ΚΚΕ έπεσε στο 4.5% και η Χ.Α. βρέθηκε στο 7%,επειδή ξεχώρισαν.....το ΚΚΕ επέλεξε να ταχθεί στο πλευρό των ΛΑΡΘΟμεταναστών.τυπε καπως δεν πρεπει να ξεχωρισουν οι κομμουνιστες(κκε) απτους φασιστες(χ.α)?
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Θα στο χαλάσω εγώ! Είμαι Έλληνας άθεος! ;)
εδώ εγώ του είπα για υπαρκτούς λιθοβολισμούς και ο τύπος είπε ότι το στόρι που κατέβασε με τους γαύρους ήταν δικό μου...
τι ψάχνεις ?
η κοσμοθεωρία τους και ο λόγος τους βασίζετε πάντα στα μπαρμπούτσαλα.
παθολογικοί ιδεολόγοι ψεύτες...
εντιτ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Είσαι υπέρ του να μαζευτούν 4-5εκ μουσουλμάνοι στην χώρα σου;;;;
http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2012/11/27/mouslims/resized/mousoulmanoi2_533_355.JPG[/img[/URL]]
Κοίτα και οι Έλληνες κάνουν πολλά,αλλά δεν υποκινούνται από την θρησκεία τους,γιατί λένε κάποιοι για διωγμό του Ισλάμ...αν το Ισλάμ είναι μια βαρβαρότητα;
[/quote]
Καποια στιγμη ολα τα κρατη της ευρωπης θα ξυπνησουν (ήδη αρχισαν) και θα την κοψουν αυτην την παρανοια με την πλημμυριδα των μουσουλμανων στην Ευρωπη.
Μπορεις πολλά να καταλογισεις στους ευρωπαιους, αλλά σιγουρα δεν εχουν τα δικα μας κολληματα.
Εβγαλαν ενα ψηφισμα τοτε στο ευρωκοινοβουλιο και πολύ σωστα, τσουβάλιασαν κομμουνισμο και ναζισμο στο ιδιο σακί, καταδικαζοντας τους ως ανελευθερα και καταπιεστικα συστηματα.
Τι πιο λογικο? Ξεσηκωθηκαν εδω οι δικοι μας οι νεοκομμουνιστές (οι ιδιοι που εβγαλαν ανακοινωση ότι τα ΜΜΜ αποπροσανατολιζουν τον κοσμο οταν ασχολουνται με την μαστεκτομη της Τζολί) και λεγανε οτι ειναι απαραδεκτο να εξισωνεται ο κομμουνισμος με τον ναζισμο. Τι μας λετε καλε? Τα ιδια και χειροτερα εισαστε.
Ετσι καποια στιγμη θα κοψουν και τον βηχα των μουσουλμανων.
Κι ας λενε οι εδω δικοι μας ορθολογιστες τις παπαριές τους.
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Πες τα ρε πάκι εραστή,εσύ αμ τι άλλο ξέρεις τι γίνεται από τους συμπατριώτες σουεδώ εγώ του είπα για υπαρκτούς λιθοβολισμούς και ο τύπος είπε ότι το στόρι που κατέβασε με τους γαύρους ήταν δικό μου...
τι ψάχνεις ?
η κοσμοθεωρία τους και ο λόγος τους βασίζετε πάντα στα μπαρμπούτσαλα.
παθολογικοί ιδεολόγοι ψεύτες...
Μυθολογια λοιπον οι περσικοι πολεμοι. Πολυ ωραια.
Ευτυχως, ξαναλεω, δεν υπηρχαν πολλοι σαν και εσας τους προηγουμενους αιωνες.
Θα μιλαγαμε καποια αλλη γλωσσα τωρα, βαρβαρβαρβαρβαρ.
Χάνουμε την παρτίδα και σπάμε το τάβλι, αλεξάκο;
Δεν μπορεί να είσαι τόσο ηλίθιος, κόψε τα πούστικα λοιπόν.
Και BTW μιας και έθιξες το 1821, αν υπήρχαν πολλοί σαν ΕΣΕΝΑ τότε μάλλον θα μιλούσαμε τουρκικά, γιατί κάνει μπαμ από το λόγο που εκφέρεις ότι θα ήσουν με τη "νομιμότητα" και όχι με τους "κλέφτες".
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις