Επισκέπτης
πατάμε να δούμε, παίρνουμε το μήνυμα 404 - Το συνημμένο δεν βρέθηκε και ο μετρητής δουλεύει μάλλον
πατάμε να δούμε, παίρνουμε το μήνυμα 404 - Το συνημμένο δεν βρέθηκε και ο μετρητής δουλεύει μάλλον
εγω ρε φιλε τις πηρα απο το ποστ μου και τις αποθυκευσα κιολας...πατάμε να δούμε, παίρνουμε το μήνυμα 404 - Το συνημμένο δεν βρέθηκε και ο μετρητής δουλεύει μάλλον
Έπεσα τυχαία σε αυτό το βίντεο του youtube.....είτε πρόκειται για σενάρια, είτε όχι νομίζω θα έπρεπε να μας απασχολεί όλους....
εσενα σε κοβω για φανατιλασιγά που είναι επικίνδυνοι οι μουσουλμάνοι ..
το μόνο που καταφέρνουν κάθε φορά που προγγάνε την δύση είναι η δύση να τους .. "εκδημοκρατίζει" παντόκορφα
υγ
το κακό είναι ότι ανάμεσα στους φανατικούς την πληρώνουν και αθώοι ..
εσενα σε κοβω για φανατιλα
αχαχχαχαχαχα
και εδω οι γυναικες του πακιστανου εραστη
πακι ετοιμασου για Αμυγδαλεζα
όχι ρε .. εμένα δεν μ αγγίξει τίποτα
ανήκω στην πάκικη υψηλή κοινωνία και έτσι..
άμα βιάζοντε στα 5 τους να πάνε στον αλλάχ, δε χαλάμε χατίρια. και μην πει κανείς παιδιά είναι, γιατί όταν τα πωρώσουν και τα ντύσουν με 5 κιλά c4 και πάρουν μαζί τους καμιά κατοστάρα αμάχους, θα είναι αργά.Βίντεο: Η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει πεντάχρονα για τζιχάντ
τα παιδια δεν νομιζω οτι βιαζονται για τιποτα αυτοι οι μαλακες οι γονεις με τα μυαλα τους μεταδιδουν το σαρακι απο γενια σε γενια. Αυτα δυστυχως ειναι καταδικασμενα να κανουν τις μαλακιες που τους μαθαινουν και να αφιερωσουν ολη τους την ζωη στον θεο του μισουςάμα βιάζοντε στα 5 τους να πάνε στον αλλάχ, δε χαλάμε χατίρια. και μην πει κανείς παιδιά είναι, γιατί όταν τα πωρώσουν και τα ντύσουν με 5 κιλά c4 και πάρουν μαζί τους καμιά κατοστάρα αμάχους, θα είναι αργά.
στάνταρ τύπε. δεν εννοώ ότι τα παιδάκια αντί να παίζουν με παιχνίδια άρπαξαν τα εννιάρια και τα εκρηκτικά. απλά τονίζω ότι μπροστά σε ένα οπλισμένο παιδί δε χωράνε δεύτερες σκέψεις για το τι πρέπει να γίνει. δεν πρόκειται στα δέκατα του δευτερολέπτου που το έχουν εκπαιδεύσει να σου ρίξει, να το πείσει κανείς και με τίποτα να μη σου ρίξει. Σκέψου μάλιστα ότι επίτηδες βάζουν παιδιά ακριβώς για να προκαλούν το κοινό αίσθημα. ασχέτως εάν αυτά τα παιδιά τα έχουν κάνει φονιάδες σα τα μούτρα τους.τα παιδια δεν νομιζω οτι βιαζονται για τιποτα αυτοι οι μαλακες οι γονεις με τα μυαλα τους μεταδιδουν το σαρακι απο γενια σε γενια. Αυτα δυστυχως ειναι καταδικασμενα να κανουν τις μαλακιες που τους μαθαινουν και να αφιερωσουν ολη τους την ζωη στον θεο του μισους
ο εχθρος ειναι εχρος και οι δευτερες σκεψεις στοιχιζουν ζωες. Η διαφορα ειναι οτι αν βρεις αυτο τραυματισμενο θα προσπαθισεις να το σωσεις ενω αν δεις τον πουστη τον πατερα του θα του πατησεις το κεφαλιστάνταρ τύπε. δεν εννοώ ότι τα παιδάκια αντί να παίζουν με παιχνίδια άρπαξαν τα εννιάρια και τα εκρηκτικά. απλά τονίζω ότι μπροστά σε ένα οπλισμένο παιδί δε χωράνε δεύτερες σκέψεις για το τι πρέπει να γίνει. δεν πρόκειται στα δέκατα του δευτερολέπτου που το έχουν εκπαιδεύσει να σου ρίξει, να το πείσει κανείς και με τίποτα να μη σου ρίξει. Σκέψου μάλιστα ότι επίτηδες βάζουν παιδιά ακριβώς για να προκαλούν το κοινό αίσθημα. ασχέτως εάν αυτά τα παιδιά τα έχουν κάνει φονιάδες σα τα μούτρα τους.