Νέα

Μουσουλμανική Δύση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 664
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Πού θες να ξέρουμε γιατί συνοδεύουν τα παρανυφάκια; Έτυχε. Ήταν κάποιο event. Εσύ postareis μια φωτογραφία και πρέπει να αποδείξουμε εμείς ότι είναι ψεύτικη;

Υπάρχουν ναι. Στα 700 εκατομμύρια μουσουλμάνων υπάρχουν αρκετοί με IQ χρυσαυγίτη. Είναι ο κανόνας; Όχι! Είναι κάτι που επιτάσσει η θρησκεία; Όχι! Λες ασυναρτησίες μήπως; Ναι!
Eσυ γιατι τοση αγαπη πια για τους μουσουλμανους?
Της γούνας σου μανίκι ειναι?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Φυσικά να γελάσεις. Μόνο που αυτό που ανέφερα είναι το ΔΙΚΟ ΣΟΥ συμπέρασμα! ;)
Εσυ εβγαλες αυτο το συμπερασμα απο τα λεγομενα μου. Ασε να ξερω καλυτερα το τι ηθελα να πω.  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Αυτο να το βαλεις στην υπογραφη σου μαζι με το σχολιο "εκει θα καταντησει η Ελλαδα αμα δεν ψηφισετε Σαμαρα"¨.
Το σχολιο θα ειναι "εξω οι βαρβαροι απο την ευρωπη".

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Για ψάξε το αυτό! Αν δεν το επιτάσσει σίγουρα το επιτρέπει (αφού γίνεται) και πιθανότατα το ενθαρρύνει.
Το ποιός λέει ασυναρτησίες άσε να το κρίνει το ακροατήριο.

Και επίσης δεν την ποστάρησα εγώ την φωτογραφία. Απλά την είδα και είπα πως όπως την βλέπω όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Εσύ όμως έσπευσες να υπερασπιστείς τους "φίλους" σου, μη τυχόν και στους κακολογήσουμε. :grin:

Γιατί απαγορεύι ο χριστιανισμός να παντρευτεί 60χρονος 15χρονη; Πώς το ενθαρρύνει; Γιατί μιλάς για πράγματα για τα οποία δεν ξέρεις;

Βλέπεις μια φωτογραφία. Λες ότι αυτοί είναι μουσουλμάνοι (γιατί έτσι σε βολεύει) και λες ότι είναι και αντρόγυνα. Αφού δεν έχουμε στοιχεία. Γιατί παίρνεις θέση;

Στα @@ μου τον έχω γραμμένο το μουσουλμανισμό. Αυτό που μου τη δίνει πολύ όμως είναι οι κομπλεξικοί υποκριτές ελληναράδες.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Εσυ εβγαλες αυτο το συμπερασμα απο τα λεγομενα μου. Ασε να ξερω καλυτερα το τι ηθελα να πω.  ;)

Φυσικά και ξέρεις τί ήθελες να πεις, αλλά το κακό (για σένα) είναι πως κι εμείς καταλάβαμε τί ήθελες να πεις, οπότε άδικα προσπαθείς τώρα να "πνίξεις το ψάρι στο νερό"! ;)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Γιατί απαγορεύι ο χριστιανισμός να παντρευτεί 60χρονος 15χρονη; Πώς το ενθαρρύνει; Γιατί μιλάς για πράγματα για τα οποία δεν ξέρεις;

Βλέπεις μια φωτογραφία. Λες ότι αυτοί είναι μουσουλμάνοι (γιατί έτσι σε βολεύει) και λες ότι είναι και αντρόγυνα. Αφού δεν έχουμε στοιχεία. Γιατί παίρνεις θέση;

Στα @@ μου τον έχω γραμμένο το μουσουλμανισμό. Αυτό που μου τη δίνει πολύ όμως είναι οι κομπλεξικοί υποκριτές ελληναράδες.

μα οι έλληνες τον γράφουν στ αρχίδια τους κάθε μέρα έμπρακτα τον χριστιανισμό  :2funny: (όπως και κάθε πολιτισμένος άνθρωπος, άσχετα αν δηλώνει από βλακεία το αντίθετο) ....
και αυτό είναι πολιτισμός. (τουλάχιστον καλλίτερος από του Ισμλάμ)

στο Ισλάμ όμως η πλειοψηφία είναι πιστοί...
και κάνουν πράξεις τα λόγια του κορανίου..
αυτή είναι η διαφορά.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206

Ο.Κ. Δεν είναι μουσουλμάνοι, είναι WASPs είπαμε! Ούτε αντρόγυνα είναι, διότι είναι "πολιτισμένοι" και αυτά δεν γίνονται! Ικανοποιημένος;
Τώρα βρες μου ΕΝΑΝ Έλληνα 60χρονο που να παντρεύηκε 14χρονη την τελευταία 30ετία!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Προκειμενου να το παιξετε "προοδευτικοι", υποστηριζετε ακομη και τους απολιτιστους.
Θλιβερό.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Προκειμενου να το παιξετε "προοδευτικοι", υποστηριζετε ακομη και τους απολιτιστους.
Θλιβερό.
Βρίσκονται στον μεσαίωνα της θρησκείας τους και δεν φταίνε τα αμερικανάκια που τους πουλάνε όπλα για να σφάζονται γι'αυτό.....

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Ο.Κ. Δεν είναι μουσουλμάνοι, είναι WASPs είπαμε! Ούτε αντρόγυνα είναι, διότι είναι "πολιτισμένοι" και αυτά δεν γίνονται! Ικανοποιημένος;
Τώρα βρες μου ΕΝΑΝ Έλληνα 60χρονο που να παντρεύηκε 14χρονη την τελευταία 30ετία!

Μπορεί να είναι ινδοί (μιλάω για τις άλλες φωτογραφίες). Όπως και η άλλη με τα παρανυφάκια. Μπορεί να είναι χριστιανοί από την Ιορδανία ή δεν ξέρω τί...

Γιατί να σου βρω; Τί θα αποδείξω; Ότι δεν απαγορεύει ο χριστιανισμός το γάμο μεταξύ 60χρονου και 15χρονης; Υπάρχει αμφιβολία;

Να πάρε, παντρεμένοι και χριστιανοί:

URL]]

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Θλιβερό.

Μη βιάζεσαι να το παίξεις πολιτιστικά "ανώτερος". Υπήρξε μια εποχή που το ανθρώπινο πνεύμα έλαμπε στον ισλαμικό κόσμο και όχι στο παρηκμασμένο Βυζάντιο ή στη σκοταδίλα της Δ. Ευρώπης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Βρίσκονται στον μεσαίωνα της θρησκείας τους και δεν φταίνε τα αμερικανάκια που τους πουλάνε όπλα για να σφάζονται γι'αυτό.....
Δεν με ενδιαφερει τι κανουν τα αμερικανακια, εμας να μην ενοχλουν γιατι δεν εχουμε πειραξει κανεναν ποτέ.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Θλιβερό.

Είμαστε ορθολογιστές και αντικειμενικοί ανόητε. Όχι υποκριτές, κομπλεξικοί ελληναράδες.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Φυσικά και ξέρεις τί ήθελες να πεις, αλλά το κακό (για σένα) είναι πως κι εμείς καταλάβαμε τί ήθελες να πεις, οπότε άδικα προσπαθείς τώρα να "πνίξεις το ψάρι στο νερό"! ;)
Χαχαχαχχαχα. Παραλογιζεσαι για ακομη μια φορα.
Το εψαξες τελικα το θεμα η προτιμας να τα τρως αμασητα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Μη βιάζεσαι να το παίξεις πολιτιστικά "ανώτερος". Υπήρξε μια εποχή που το ανθρώπινο πνεύμα έλαμπε στον ισλαμικό κόσμο και όχι στο παρηκμασμένο Βυζάντιο ή στη σκοταδίλα της Δ. Ευρώπης.
Αλλος ισλαμολατρης απο εδω.
Φυσικα ειμαι πολυ ανωτερος απο αυτους τους απολιτιστους.
Φαντασου να ελεγε καποιος "προοδευτικος" στον Περικλή ή τον Θεμιστοκλή στην αρχαιοτητα οτι επρεπε να δειξουμε πολυπολιτισμικη ανοχη στους Περσες.
Εξω οι βαρβαροι απο την ευρωπη λεμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006

Stories