Νέα

Μουσουλμανική Δύση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 664
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Ρε 'συ,να σου πω κάτι πολύ απλό,χωρίς να μπαίνω σε ήθη ,έθιμα, κουλτούρες κτλ. Όλοι μας κυκλοφορούμε στους δρόμους...Εγώ προσωπικά λυπάμαι και αυτούς που είναι στα φανάρια και αυτούς που γυρνάνε με τα κλεμένα καρότσια και ψάχνουν στους κάδους και αυτούς που σκάβουν μέσα στο λιοπύρι κτλ κτλ...Μου γυρνάει όμως ο εγκέφαλλος που σε κάθε άλλη περίπτωση που έρχεσαι σε επαφή μαζί τους σε γράφουν σαν οντότητα στα αρχίδια τους,αδιαφορούν αν είσαι δίπλα τους,κοιτάνε να "στην κάνουν".Δεν θα σου αναφέρω για ληστείες,εγκληματικότητα κτλ,αλλά κάτι πολύ πιο απλό και πες μου εσύ μετά....
Κάποιες μέρες του καλοκαιριού που έμεινα Αθήνα, προτίμησα για το γαμώτο, να μην δώσω λεφτά σε οργανωμένη παραλία και να πάρω την πετσετούλα μου και να κατέβω για μπάνιο σε ελεύθερη παραλία των νοτίων προαστείων,μια και μένω εκεί.Σημείωση και δεν το λέω για να το παίξω κάποιος,δόξα το Θεό -αν υπάρχει- μπόρεσα και φέτος να κάνω αρκετές μέρες διακοπές σε ξενοδοχείο της αρεσκείας μου,με πισίνες,οργανωμένες παραλίες και χαϊλίκια. Συνεπώς δεν είχα πρόβλημα να δώσω λίγα ευρώ να πάω σε οργανωμένη παραλία,απλά το θεωρώ κοροϊδία και νταβατζιλίκι,εκεί που μικρός έκανα ελεύθερα μπάνιο,τώρα να πληρώνω τα αρχίδια για τα αυτονόητα. Συνεχίζω λοιπόν. Ελεύθερη παραλία και όπως καταλαβαίνεις εκτός από Έλληνες που ζουν στη γύρω περιοχή ή έκαναν λίγα χλμ για να έρθουν,είχε και ξένους...Πολλούς ξένους,τσάμπα βλέπεις και όπου τσάμπα πρώτοι.Πρώτα,πρώτα πολλούς πλανόδιους πακιστανούς κατά βάση που σου ζάλιζαν τα παπάρια και κάθε 20 δευτερόλεπτα περνούσε και άλλος πάνω απ το κεφάλι σου και πούλαγε κοκα κόλα,φάντα,παγωμένη μπύρα,γυαλιά ηλίου,τσιγάρα. Εκτός από αυτούς λοιπόν,έσκαγαν αλβανοί με οικογένειες ή μικρές παρέες.Το 95% άθλιοι.Φωνές,φασαρία,μια παραλία ανάστατη.Όλα τους ανήκουν.Οι υπόλοιποι θα έπρεπε να φύγουν ή να ανεχθούν τις συμπεριφορές τους.Επίσης,τύποι σκουρόχρωμοι,πακιστανοί ή δεν ξέρω τι σκατά ήταν...Βρωμιάριδες,φωνές,μια παρόμοια κατάσταση.Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.Να μην υπολογίζει κανείς τον διπλανό του,να θέλουν να σε καβαλήσουν,να πατήσουν πάνω στην πετσέτα σου,στο κεφάλι σου,να πετάνε άμμο ,πέτρες κτλ τα κωλοπαίδια τους και να μην τα μαζεύουν,να ξερνοβολάνε και χίλιες δύο τέτοιες καταστάσεις.Οι όποιες ελληνικές οικογένειες,μεγάλοι άνθρωποι κτλ,να μην ξέρουν που να κάτσουν...να νοιώθουν ότι πρέπει να φύγουν από κει που κάθονταν,μην τους πατήσουν.....Τι κάνεις τώρα λοιπόν ? Πληρώνεις αναγκαστικά για να νοιώσεις άνθρωπος,να έχεις ασφάλεια,να απολάυσεις το μπάνιο σου. Ή σε άλλη περίπτωση πρέπει να τσακωθείς,να βριστείς και να καταλήξεις να παίξεις ξύλο με τους μπαστάρδους που έχουν μαζευτεί....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οταν συζητω με καποιον ειτε απο κοντα ειτε μεσα απο ενα φορουμ, προτιμω ν' ακουω η να διαβαζω τη δικια του αποψη κι οχι κατεβαταπου θα ξεσηκωσει απο καπου αλλου. αν θες να συνεχισουμε γραφεις κατι δικο σου γιατι copy paste δεν τα διαβαζω καν.

επειδή τυχαίνει να ταξιδεύω συχνά στο Λονδίνο και να μένει ο γιός μου σε μια τετοια περιοχή τα έχω δεί με τα μάτια μου...

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
επειδή τυχαίνει να ταξιδεύω συχνά στο Λονδίνο και να μένει ο γιός μου σε μια τετοια περιοχή τα έχω δεί με τα μάτια μου...

επειδη στο λονδινο (μεταξυ αλλων ευρωπαϊκων πολεων) πηγαινω τακτικα εδω και πολλα χρονια (παντου υπαρχει ο υπαλληλος κοροϊδο) τα εχω δει κι εγω με τα ματια μου. το ζητημα ομως ειναι πως αυτο συμβαινει αντε το πολυ 10 χρονια τωρα ενω οι μουσουλμανικη κοινοτητα του λονδινου μετρα πολυ περισσοτερα χρονια ζωης χωρις τετοια φαινομενα. κατι αλλαξε λοιπον στο μεταξυ κι αυτο δεν ειναι η μουσουλμανικη θρησκεια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
επειδη στο λονδινο (μεταξυ αλλων ευρωπαϊκων πολεων) πηγαινω τακτικα εδω και πολλα χρονια (παντου υπαρχει ο υπαλληλος κοροϊδο) τα εχω δει κι εγω με τα ματια μου. το ζητημα ομως ειναι πως αυτο συμβαινει αντε το πολυ 10 χρονια τωρα ενω οι μουσουλμανικη κοινοτητα του λονδινου μετρα πολυ περισσοτερα χρονια ζωης χωρις τετοια φαινομενα. κατι αλλαξε λοιπον στο μεταξυ κι αυτο δεν ειναι η μουσουλμανικη θρησκεια.

αθροα εισοδος μεταναστών

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Οι μουσουλμάνοι του δυτικού κόσμου εννοείται πως είναι καλύτεροι,το θέμα είναι πως εμείς δεν έχουμε μουσουλμάνους του δυτικού κόσμου ακόμα αλλά τους άγριους,τους ζουλού,τους παοκτσήδες,τους αξημέρωτους!!!!!

http://[URL unfurl="true"]www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2013/01/mousoulmanoi-570.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2012/11/27/mouslims/resized/mousoulmanoi2_533_355.JPG[/img[/URL]]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

το στάδιο αυτό το έχω περάσει... εξελιχτηκα σε κοροίδο αφεντικό  :grin:

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
αθροα εισοδος μεταναστών

ναι μεν αλλα σ'αυτο βοηθησε η ιδια η δυση. τα τελευταια αυτα χρονια η ιδια η δυση εκανε οτι ηταν δυνατο ωστε ν'αλλαξουν οι ισορροπιες αναμεσα σ'αυτην και την ανατολη, με αποτελεσμα να αλλαξει ο τροπος  που βλεπουν οι μεν τους δε.
η δυση εχει τον τροπο ν'αντιμετωπισει καθε κινδυνο που θα μπορουσε ν'αντιμετωπισει η κουλτουρα της. αυτη η μεγαλη της δυναμη ομως μπορει να τη φερει αντιμετωπη με μπελαδες που δεν ειχε φανταστει. η δυση εχει και το πεπονι και το μαχαιρι.
τωρα αν αντι για το πεπονι καταφερει να κοψει τα δαχτυλα της ειναι αλλο θεμα.

Επισκέπτης
Ρε 'συ,να σου πω κάτι πολύ απλό,χωρίς να μπαίνω σε ήθη ,έθιμα, κουλτούρες κτλ. Όλοι μας κυκλοφορούμε στους δρόμους...

.....Τι κάνεις τώρα λοιπόν ? Πληρώνεις αναγκαστικά για να νοιώσεις άνθρωπος,να έχεις ασφάλεια,να απολάυσεις το μπάνιο σου. Ή σε άλλη περίπτωση πρέπει να τσακωθείς,να βριστείς και να καταλήξεις να παίξεις ξύλο με τους μπαστάρδους που έχουν μαζευτεί....

Ωπως τα περιγραφεις ειναι φιλε κι αμομα χειροτερα. Να συμπληρωσω λοιπον.....

Οταν δουλευα στην πολη, πολλες φορες δεν πηγαινα σπιτι μου το μεσημερι αφου σε μερικες ωρες ξανα επιανα δουλεια και αραζα σπιτι ενος φιλου μου ή και σπιτι του αφεντικου μου. Αν δεν πηγαινα για καφε ή μπυρες. Απεναντι απο το σπιτι του κολητου μου ειχε νοικιασει μια οικογενεια Αλβανων. Μιλαμε για τα ζωα. Να μη σεβονται τιποτα. Τα σκουπιδια δεν τα πανε στους καδους αλλα τ΄αφηνουν εξω απο την πορτα τους. Ολη η γειτονια να τους βαζει χερι κι αυτοι στ΄αρχδια τους. Τα μεσημερια το καλοκαιρι να μαζευονται στην αυλη να κανουν φασαρια  και να μην τους νοιαζει αν καποιοι δουλευουν βραδι. Η γυναικα του κολητου μου ειναι νοσοκομα και πολλες φορες παει βραδι για δουλεια. Ειχα φρικαρει με την παρτη τους εγω που δεν εμενα εκει. Φαντασου τι τραβαγαν οι μονιμοι κατοικοι, απο μια και μονο οικογενεια κωλο Αλβανων.
Καποτε τους υπερασπιζομουν, τους επερνα και για δουλεια, καθομουν μαζι τους στο καφενειο, τωρα ουτε να τους βλεπω δεν θελω.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
το στάδιο αυτό το έχω περάσει... εξελιχτηκα σε κοροίδο αφεντικό  :grin:
οπως ειναι τα πραγματα σημερα, ελπιζω να μπορεσω να παραμεινω εστω και κορϊδο υπαλληλος, αλλα κι αυτο χλωμο.

Επισκέπτης
islam.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom