Νέα

Μουσουλμανική Δύση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 664
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Διαφωνεις καπου με τα video συντροφε ? Τα θεωρεις ψευτικα ? Πιστευεις οτι στα κρατη που επικρατει η σαρια ο κοσμος ειναι ελευθερος ?
Μηπως για να την βγουμε στους δεξιους θα αρχισουμε να εκθιαζουμε τα εγκληματα των ισλαμιστων ?

αυτό ακριβώς κάνει παραλίμνιε ...

χαχα πιπούλη εξ οικείων τα βέλη ...

ΥΓ τι έγινε ρε δοκίμασες τον μεζέ με την ντομάτα
????

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.515
Πόντοι
1.720
αυτό ακριβώς κάνει παραλίμνιε ...

χαχα πιπούλη εξ οικείων τα βέλη ...

ΥΓ τι έγινε ρε δοκίμασες τον μεζέ με την ντομάτα
????

πάμε να χάσουμε την γαμημένη την κοινή λογική !!

είμαι ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΗΣ, αλλά συμφωνώ με την γνωστή ρήση ότι ΣΗΜΕΡΑ το Ισλάμ είναι η πιο ΗΛΙΘΙΑ θρησκεία (ΜΙΣΕΛ ΟΥΕΛΜΠΕΚ)! Ο χριστιανισμός πέρασε την μαλακισμένη περίοδό του τον μεσαίωνα με την Ιερά Εξέταση κλπ, ενώ το Ισλάμ συνεχίζει ακάθεκτο.

απλά είναι αλήθεια. Ας μην μιλήσουμε για την φρικτή συνήθεια της κλειτοριδεκτομής, του γάμου μεταξύ δεκάχρονων κοριτσιών και σαραντάχρονων ή πενηντάχρονων ανδρών (γαμώ την φάρα σας παλιόπουστες που <<παντρεύεστε>> δεκάχρονα, γαμώ !), την δήθεν και καλά αποχή από το αλκοόλ που μόλις βρουν ευκαιρία οι μισοί και παραπάνω είναι ντίρλα, την θέση της γυναίκας και των παιδιών και την όλη δομή της οικογένειας, την φετφά κατά Σαλμάν Ρουσντί και δανών γελοιογράφων, την τρομοκρατία, τους βιασμούς κλπ κλπ

προοδευτισμός του κόλου και να ΄χαμε να λέγαμε !!!

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
το οτι οι ακραιφνεις ισλαμιστες ειναι 500 χρονια πισω ηθικα και πολιτισμικα δεν χωραει αμφιβολια.
τι συζηταμε ομως εδω; πως η δυση κινδυνευει απο αυτους;

Επισκέπτης
ο paralimnios  ειναι ιδεολογος και οχι κομματοσκυλο :rockon:

τι μεζε με ντοματα για πες...

Τι εννοειες ρε τυπε, οτι στον ΣΥΡΙΖΑ επικροτουν τη σαρια και τους ισλαμιστες ?
Εγω δεν ειμαι γραμμενος στο κομμα, αν και το σκεφτομε να γραφτω καποια στιγμη, αλλα με οσους μιλαω εδω στην περιοχη ΣΥΡΙΖΑιους κανεις δεν ειναι υπερ των ισλαμιστων και πολλοι ειμαστε και κατα της λαθρομεταναστευσης.

Επισκέπτης
Τι εννοειες ρε τυπε, οτι στον ΣΥΡΙΖΑ επικροτουν τη σαρια και τους ισλαμιστες ?
Εγω δεν ειμαι γραμμενος στο κομμα, αν και το σκεφτομε να γραφτω καποια στιγμη, αλλα με οσους μιλαω εδω στην περιοχη ΣΥΡΙΖΑιους κανεις δεν ειναι υπερ των ισλαμιστων και πολλοι ειμαστε και κατα της λαθρομεταναστευσης.
κατα την γνωμη μου λαθος πορτα χτυπας...
image.jpg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ο paralimnios  ειναι ιδεολογος και οχι κομματοσκυλο :rockon:

τι μεζε με ντοματα για πες...

αααα ένας απλός και γρήγορος μεζές για ούζο, τσίπουρο, μπύρα ή κρασί...

χρειάζεσαι μια ντομάτα, λίγο φέτα, λίγο βούτυρο .. αδειάζεις την ντομάτα (όπως στα γεμιστά), βάζεις στον πάτο την φέτα, σπάς μέσα το αυγό βάζεις από πάνω το βούτυρο και το καπάκι της και την βάζεις ένα πενταλεπτο στον φούρνο μικροκυμάτων...

αλατι, πιπέρι κατα βούλησιν...

μπορείς να διανθίσεις με λίγο ψιλοκομένη πιπεριά ή καυτερό πιπέρι (μέσα).. περί ορέξεως...

Επισκέπτης
αααα ένας απλός και γρήγορος μεζές για ούζο, τσίπουρο, μπύρα ή κρασί...

χρειάζεσαι μια ντομάτα, λίγο φέτα, λίγο βούτυρο .. αδειάζεις την ντομάτα (όπως στα γεμιστά), βάζεις στον πάτο την φέτα, σπάς μέσα το αυγό βάζεις από πάνω το βούτυρο και το καπάκι της και την βάζεις ένα πενταλεπτο στον φούρνο μικροκυμάτων...

αλατι, πιπέρι κατα βούλησιν...

μπορείς να διανθίσεις με λίγο ψιλοκομένη πιπεριά ή καυτερό πιπέρι (μέσα).. περί ορέξεως...
γαματο ακουγεται... θα το κανω το Σαββατο μαζι με κατι ρεβυθοκεφτεδες που εχω στο προγραμμα

Επισκέπτης
κατα την γνωμη μου λαθος πορτα χτυπας...

Αυτο δεν δειχνει καποια συμπαθεια προς τους ισλαμιστες. Ζητουν απλα να τηρειται το διεθνες δικαιο και ο νομος οταν πιανουν λαθρους.
Οχι πως δεν εχουν κανεις μαλακιες στο ζητημα της λαθρομεταναστευσης τα συντροφια και χοντρες μαλιστα, αλλα τον να λεμε οτι στο ΣΥΡΙΖΑ ειναι υπερ των ισλαμιστων ειναι μαλακια.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
γαματο ακουγεται... θα το κανω το Σαββατο μαζι με κατι ρεβυθοκεφτεδες που εχω στο προγραμμα

οι ρεβυθοκεφτέδες είναι τα φαλάφελ που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια οι Νωντότυποι ε  ?  :2funny:

Επισκέπτης
Αυτο δεν δειχνει καποια συμπαθεια προς τους ισλαμιστες. Ζητουν απλα να τηρειται το διεθνες δικαιο και ο νομος οταν πιανουν λαθρους.
Οχι πως δεν εχουν κανεις μαλακιες στο ζητημα της λαθρομεταναστευσης τα συντροφια και χοντρες μαλιστα, αλλα τον να λεμε οτι στο ΣΥΡΙΖΑ ειναι υπερ των ισλαμιστων ειναι μαλακια.
εγω δεν εχω σκοπο να αλλαξω την γνωμη κανενος. Αν θελεις ψαξτο λιγο το θεμα...

Επισκέπτης
οι ρεβυθοκεφτέδες είναι τα φαλάφελ που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια οι Νωντότυποι ε  ?  :2funny:
φαλαφελ τα λενε οι αραβες αλλα βαζουν πολλα μπαχαρικα, εγω μιλαω για ρεβυθοκεφτεδες που τους τρως και δεν τους ρευεσαι μια εβδομαδα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom