Νέα

Μουσική κατά τη διάρκεια του sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dytikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 386
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Exereunitis

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκι επειδή μένω με την μάνα μου όποτε κάνω σεξ με την φίλη μου συνήθως παίζει ραδιοφωνικός σταθμός στο ιντέρνετ για την απαραίτητη κάλυψη.Προτιμώ είτε κόκκινο 105.5 είτε real fm ώστε παράλληλα με το γαμήσι να ενημέρωνομαι και για τις εξελίξεις.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Φιλαράκι επειδή μένω με την μάνα μου όποτε κάνω σεξ με την φίλη μου συνήθως παίζει ραδιοφωνικός σταθμός στο ιντέρνετ για την απαραίτητη κάλυψη.Προτιμώ είτε κόκκινο 105.5 είτε real fm ώστε παράλληλα με το γαμήσι να ενημέρωνομαι και για τις εξελίξεις.
Πρωτα απ'ολα να σε επιβραβευσω για το avatar σου.
Θυμαμαι και συγκινουμαι οταν οι γραφικοι των ερτζιανων ανακοινωναν οτι ο Τσιαντακης πηρε πτυχιο... :'(

Κατα δευτερον, οταν επαιζε Τραγκα στον Real, γουσταρατε;

Exereunitis

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πρωτα απ'ολα να σε επιβραβευσω για το avatar σου.
Θυμαμαι και συγκινουμαι οταν οι γραφικοι των ερτζιανων ανακοινωναν οτι ο Τσιαντακης πηρε πτυχιο... :'(

Κατα δευτερον, οταν επαιζε Τραγκα στον Real, γουσταρατε;

Αδερφέ τον καλύτερο οργασμό τον είχα σ'αυτήν την εκπομπή του Γίωργαρου.
 :rockon: :rockon: :rockon:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Αδερφέ τον καλύτερο οργασμό τον είχα σ'αυτήν την εκπομπή του Γίωργαρου.
 :rockon: :rockon: :rockon:
Τυπε, το πιασα το νοημα ναουμε.
Περασες υποσυνειδητα να γουσταρει το νετο ξυλικι.

URL]]

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
εξαρταται με τι γυναικα- και σε ποιες  συνθήκες

αν ειναι  η  δικη σου κοπέλα- γυναικα  -- και είναι gfe
ακουστε αυτο--  εστω και  αν σας  φανει περιεργο- ακραίο
Μozart
ειναι  και  η  μουσική υποκρουση ( οντως)  της παλιας αμερικανικης τσοντας- touch me in the morning   /
:o :)
__>
]

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Καλησπερα σας,το θεμα που ανοιγω ειναι τα τραγουδια που ενδεικνυνται για ερωτα(συντομο threadaki φαινεται αλλα αξιζει)και για να γινω και λιγο αποτομος ο καριολης προτεινω το συγκεκριμενο για "πιπα" και οτι ηθελε προκυψει μεσα σε αμαξι,ξεκιναω λοιπον με ενα κομματι που "παιζει" να ειναι τοσο χαμενο στον χρονο που καποιοι πιθανον να μην εχουν ακουσει καν.
Πρωτη φορα το ακουσα σε ενα μπαρακι στα Εξαρχεια πριν πολλα πολλα χρονια(ρετρο γαμησια)αλλα σε μπουρδελο δεν το συναντησα ποτε στα νεανικα μου χρονια.
Ωστοσο ηταν και ειναι στην αγαημενη μου λιστα ever!

Οι μουσικοι που παιζουν εχουν κατι αρχιδια που τα σερνει "ανατρεπομενο" απο μουσικη παιδεια,καθως οποιος ξερει απο μουσικη θα καταλαβει.
Ζωγρσφιζουν με απλες νοτες,η δε εισαγωγη σπαει κοκκαλα!

Σας παρουσιαζω το "Happiness is just around the bend" των MAIN INDREDIENΤ

Παρτε το λινκ εδω...........

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Μαλλον επρεπε να γραψω τιτλο "τραγουδι για πιπα" κατευθειαν-χαχαχα,Αντισθενη πετα το κι αυτο το THREAD στον λακο........

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Μπα δεν βλεπω φως να πεσει λιγο σχολιο να πουμε καμια μαλακια,παλι τον ηπια,μπα σε καλο μου............

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Ξερω τι πρεπει να γραψω για διαρκεια αλλα θα ειναι στημενο ετσι αν το κανω,αν θεσουμε υποψη οτι εδω οι περισσοτεροι λογικα ειναι ανδρες δεν αξιζει να κανω απατη!

Γι'αυτο λοιπον σε λιγο θα την κανω,Παρασκευη σημερα,οχι οπως παλιες Παρασκευες αλλα κατι θα κανει ο κοσμακης........

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Λογικο να υπαρχει κατι παρομοιο αλλα που να κατσω να ψαξω τοση ωρα;παντωςε το κομματι ειναι γρανιτης,και σας χαιρεταω με αυτο το λινκ:

Harold Alexander-T

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Μου ξεφυγε το πληκτρολογιο απο την βαισυνη και πατησα εντερ,το τραγουδι ειναι το Tite rope (1971)

Τα λεμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom