πιστευεις οτι αυτα που ποσταρεις και γραφεις εχουνε σχεση με το θρεντ αυτο?ΑΠΟ ΑΥΤ Π ΠΙΝΕΙΣ ΕΣΙ ΕΙΡΩΝΑ ΤΑ ΜΙΣΑ..............
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
μουσικά video clips με ωραια μουνιά για χειρογλυκανη!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 189
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
πιστευεις οτι αυτα που ποσταρεις και γραφεις εχουνε σχεση με το θρεντ αυτο?
ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ"ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ"ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ?
Αφου δεν ξερεις τι και γιατι το λεω ρε παπαροβιτς τι πεταγεσαι? γαμω το κομπλεξ σας γαμω παλιο μπουγατσα!ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ"ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ"ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ?
Αφου δεν ξερεις τι και γιατι το λεω ρε παπαροβιτς τι πεταγεσαι? γαμω το κομπλεξ σας γαμω παλιο μπουγατσα!
μαλακα παπαρα ακομα κ απο αυτο π λες γαμιεσαι.τελος.μην μ ξαναμιλησεις εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ.γιδια ολα μαζευτηκατε αθηνα βλακες κ νομιζετε πως ειστε κ ντοπιοι παπαρες α παπαρες
σαλτα και γαμησου ρε κασερι που θα με πεις και βλαχο! εγω ειμαι Μακεντονσκι ρε!μαλακα παπαρα ακομα κ απο αυτο π λες γαμιεσαι.τελος.μην μ ξαναμιλησεις εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ.γιδια ολα μαζευτηκατε αθηνα βλακες κ νομιζετε πως ειστε κ ντοπιοι παπαρες α παπαρες
σαλτα και γαμησου ρε κασερι που θα με πεις και βλαχο! εγω ειμαι Μακεντονσκι ρε!
χχαχαχαχαχαχαχαχαχα παπαρες εσυ κ ολοι σας ησασταν οι πρωτοι εδω π ψηφισατε πουσταρακια να αλλαξουν την ονομασια..μακεδονια γαμηδια...σε βορεια κ σε ξυσ τα ρχιδια σου..το κανατε κ θεμα γαμω τον αντι σας μεσα.παπαρες.αλλα αν δ ημασταν εμεις δεν θασασταν κ εσεις καραγκιοζηδες να το θυμασαι μια ζωη κωλο θαστηνες
ρε μαλακα τι πινεις? σε ξαναρωταωχχαχαχαχαχαχαχαχαχα παπαρες εσυ κ ολοι σας ησασταν οι πρωτοι εδω π ψηφισατε πουσταρακια να αλλαξουν την ονομασια..μακεδονια γαμηδια...σε βορεια κ σε ξυσ τα ρχιδια σου..το κανατε κ θεμα γαμω τον αντι σας μεσα.παπαρες.αλλα αν δ ημασταν εμεις δεν θασασταν κ εσεις καραγκιοζηδες να το θυμασαι μια ζωη κωλο θαστηνες
ρε μαλακα τι πινεις? σε ξαναρωταω
αι καλα............οταν νοιωσεις..στηλε ξανα καρδουλες ξες που...
ααααααα το ρετιρε ακατοικητο λεμε...αι καλα............οταν νοιωσεις..στηλε ξανα καρδουλες ξες που...
εγω θελω Μπαογκ και κασερι ρε!και ελατε να σας κερασουμε κ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ Κ ΜΠΟΥΤΣΑ αν Γουσταρετε
εγω θελω Μπαογκ και κασερι ρε!
εχεις ιδεα απο ΜΠΑΟΚ Κ ΑΠΟ ΜΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΙΑ Μπουτσα?κ απο ΚΑΣΕΡΙ πρωτευουσιανε μου εσυ?που ανσε ψαξω απο τπτ καρδιτσες θα μ εισαι?