1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αει γαμήσου ρε σκατόπουστα κομματόσκυλα γλείφτη ρουφιανάκο.
αει γαμήσου ρε σκατόπουστα κομματόσκυλα γλείφτη ρουφιανάκο.
γαμιόλια σκατόπουστες κομπλέξια, μικροψώληδες, αγάμητοι, σκατοφάρα τώρα κρίνετε τους πάντες και πριν 5 χρόνια χύνατε με τις πούτσες του διαμαντίδη, του ζήση και του γιαννάκη.
αυτούς που σταυρώνετε γαμώ το σπίτι σας χρόνια τώρα με κάθε μαλακισμένη αφορμή.
[size=18pt]τομπούλο[/size] σκουλίκια γαμώ την ξεφτιλισμένη κατάντια που σας μεγάλωσε.
σκατόπουστες αντί να σέβεστε ανθρώπους που έδωσαν ευρωπαικά και ως παίκτες και ως προπονητές, παιδιά που σας έκαναν γνωστούς σε όλη την υφήλιο και έχετε το απύθμενο σακτοτσατσιλίκι να τους απαξιώνετε.
ουστ γαμημένοι ανάρχιδοι πουθενάδες του τίποτα.
Γουστάρω όταν παθαίνεις ταπηροκρανίαση!!
Το θέμα σου είναι η καταγωγή?συγκρίνεις τη μπάλλα του ρεχάγκελ με το μπάσλετ της ελλάδας από το 87 και μετά;
και στην τελική αυτά που έκαναν και οι δύο εθνικές μπάσκετ ήταν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.
κανένας πουστης Οθωνας και κανένας άλλος ξένος.
ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.
τελεία.
Το θέμα σου είναι η καταγωγή?
Μόνος σου είπες..."Να σέβεστε προπονητές που σας έφεραν Ευρωπαικό"...
εχω άδικο ρε α-γραφικέ;
ο πρεζάκιας με προμηθεύει πάντα με το καλύτερο σκληρό. ανόθευτο.Έχω πληροφορίες ότι μοιράζετε τζάμπα πρέζα με τον πλέζουρα για να σας ψηφίσουν.
Δεν έχουνε καμμία σχέση τα δύο αθλήματα!!!!!!!!!!!!!αυτό που κατάφερε ο γιαννάκης, δλδ να κρατήσει την ελλάδα 20 χρόνια σε τόσο υψηλό επίπεδο δεν το έχει ούτε πρόκειται να το καταφέρει ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
και στην τελική μπορεί να είμαι ποδοσφαιρόφιλος αλλά στο μπάσκετ κάθονται όλοι σούζα μετά το 87.
στη μπάλλα τι άφησε το 04;
πίπες.
ήρθε ένας τουρίστας πήρε ένα σωρό φράγκα του κατσε και μετά πάπαλα.
ο γιαννάκης τα πήρε όλα ως παίκτης, ως προπονητής κι όμως τον λοιδορεί μια ολόκληρη γενιά σκατοπουθενάδων.σε άλλη χώρα θα του είχαν στήσει ήδη άγαλμα σε κάποια πλατεία......
ο γιαννάκης τα πήρε όλα ως παίκτης, ως προπονητής κι όμως τον λοιδορεί μια ολόκληρη γενιά σκατοπουθενάδων.
σε άλλη χώρα θα του είχαν στήσει ήδη άγαλμα σε κάποια πλατεία......
επί της ουσίας ούτε κουβέντα και συ κοκοβιέ.
μην ασχολεισαι...συγκρίνεις τη μπάλλα του ρεχάγκελ με το μπάσλετ της ελλάδας από το 87 και μετά;
και στην τελική αυτά που έκαναν και οι δύο εθνικές μπάσκετ ήταν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.
κανένας πουστης Οθωνας και κανένας άλλος ξένος.
ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.
τελεία.
μην ασχολεισαι...
συγκρινονται οι κλεφτοκοταδες με τους ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ...
αμπαλλοι κωλοτουμπες..
εγώ λέω αυτά που βλέπω.Δεν έχουνε καμμία σχέση τα δύο αθλήματα!!!!!!!!!!!!!
Και μην δίνεις επιχειρήματα στον pipman!
εγώ λέω αυτά που βλέπω.
βλέπω έναν άνθρωπο που ξεκίνησε σε ένα άγνωστο άθλημα απο ένα κωλογηπεδάκι στη Νίκαια, πήρε πρωταθλήματα, ευρωπαικό συλλόγων, ευρωμπάσκετ ως παίκτης και ως προπονητής και αντί κάθε φορά που έμπαινε στο γήπεδο οι σκατόπουστες ένθεν κακείθεν να του κάνουν στάντινγκ οβέιτιον, τον έβριζαν, τον έφτυναν, το κορόιδευαν και τον λοιδορούσαν.
κάθε γαμημένη φορά βέβαια που κέρδιζε ως παίκτης ή ως προπονητής κατέβαιναν να πανηγυρίσουν στην ομόνοια.
τέλος συζήτησης.
30 χρόνια στον αφρό δε μένει κανεις χωρίς ταλέντο, αξία, δουλειά και χαρακτήρα.
στην πουτάνα την ελλάδα της αρπαχτής, της ρεμούλας, της ψευτιάς και της λαμογιάς εξισώνονται ως ήρωες κάποιοι αλεξιπτωτιστές που τους έτυχε, τους έκατσε ή απλά είχαν άστρο με ανθρώπους που βγαίνουν σε αυτή τη γαμημένη χώρα ένας κάθε 50 χρόνια.
στην πουτάνα την ελλάδα της αρπαχτής, της ρεμούλας, της ψευτιάς και της λαμογιάς εξισώνονται ως ήρωες κάποιοι αλεξιπτωτιστές που τους έτυχε, τους έκατσε ή απλά είχαν άστρο
Κλάααααααψε.
Ούτε η Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ούτε η Εθνική Ισπανίας του Λουίς Αραγονές, ούτε η Πόρτο του Ζοζέ Μουρίνιο. [size=14pt]Η καλύτερη ομάδα της τελευταίας δεκαετίας, από πλευράς τακτικής, είναι η Εθνική Ελλάδας του 2004, η πρωταθλήτρια Ευρώπης του Οτο Ρεχάγκελ.[/size]
Σ’ αυτό το συμπεράσματα κατέληξαν τουλάχιστον οι ιθύνοντες της ιστοσελίδας Zonal Marking που ασχολείται εκτενώς με θέματα που αφορούν την ποδοσφαιρική τακτική.
Το κύριο επιχείρημα για την επιλογή της Εθνικής ομάδας ήταν ότι «ποτέ μία ομάδα με τόσο φτωχή φαντασία δεν κατάφερε να κερδίσει ένα τόσο σημαντικό διεθνή τίτλο».
Περιμένω γερό ξέσπασμα κατά των ηλεκτρονικών κωλοφυλλάδων.
Τι είπες τώρα ρε κουλτουρόπουστα.η ομορφια της τακτικης επιδεχεται αμφισβητισης.
το 88 στον πανελλήνιο περιμέναμε τα πιτσιρίκια που κάναμε προπό(καμμιά 300αριά χαμός γινόταν πατείς με πατώ σε) στην ουρά αυτόγραφο απ τον Γκάλη.....τραβα πισω τη γραμμη της ελληνικης ιστοριας οσο παει. η τακτικη ιδια, τα προσωπα αλλαζουν. γαμω το dna σου χαχα
το 88 στον πανελλήνιο περιμέναμε τα πιτσιρίκια που κάναμε προπό(καμμιά 300αριά χαμός γινόταν πατείς με πατώ σε) στην ουρά αυτόγραφο απ τον Γκάλη.....
περνάει ο Γιαννάκουλας απο δίπλα μου. κανένας δεν ασχολιόταν. Τον κοιτάω μου λεει τι περιμένεις;
λέω αυτόγραφο απο τον Γκάλη. (κώλωσα και δεν του ζήτησα καν - σα ντουλάπα ήταν δίπλα μου λέω θα με καρπαζώσει τώρα.) με κοιτάει μου χαμογελάει με χαιδεύει στο κεφάλι και μου λέει. Δωσε μου να το πάρω στ αποδυτήρια και έλα να το πάρεις απο το πούλμαν........