Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΣυγχαρητήρια, μόλις απέδειξες πόσο μυρωδιάς είσαι.
Άντε ασχολήσου με το μπάντμιντον καλύτερα.
Περσόνα,μπορεί όταν έπαιζε ο Φάνης να μην είχες τηλεόραση και δεν τον πρόλαβες!!!
μετά σας εφερε δώρο μια ασπρόμαυρη η κλαδική του ΠΑΣΟΚ
μεγαλη κοτα...απο πισω τις εριχνε στον γοριλα....δεν τον επιασε ομως να τον στυψειχχαχαχαχααχαχχα...και ο τυπος ειναι μεγαλη μορφη...εχει και φαν κλαμπ...
μαλακας ηταν ρε;;;εσυ θα καθοσουνα;;;μεγαλη κοτα...απο πισω τις εριχνε στον γοριλα....δεν τον επιασε ομως να τον στυψει
ελλας σερβια συμμαχια κ ετσι?... ή εχουμε βαρεθει απ την πολυ σπανιολικη πουτσα?
και εντός...
ένα παίγνιο πήγε να παρει μόνος του με το γάβρο κι αυτό το έχασε......
αν ημουν σαν τον σακιλ μπορει...μαλακας ηταν ρε;;;εσυ θα καθοσουνα;;;
μεγαλη κοτα...απο πισω τις εριχνε στον γοριλα....δεν τον επιασε ομως να τον στυψει
ρε τυπε...εκπληκτικο ταλεντο αλλα δεν ειχε σουτ;;;
για μπασκετ δεν μιλαμε;;;αν δεν ειχε σουτ τι ταλεντο ηταν;;;το οτι δουλεψε δεν σημαινει οτι ηταν ταλεντο οπως γραφεις παραπανω...
μπερδευτηκες λιγο η μου φανηκε εμενα;;;
ε γι αυτό είμαστε με τον τεόντοσιτς......Προσωπικά στα παπάρια μου τι θα κάνει η Σερβία , δεν μου είναι συμπαθής σαν ομάδα ... αλλα αυτο το συνεχές γαμήσι από τους ισπανούς και ειδικά η ειρωνία τους δεν αντέχεται .
Kαθως και το ξυλο που θα πεστει μεταξυ των στρατιων βαζελου-γαβρου.Παντως εχασε η Ελλαδα και για ποτε αρχισε ο <<εμφυλιος>>...
Το μπασκετ φετος θα εχει πολυ 'ψωμι' ;)
Αναμενονται με πολυ ενδειαφερον οι μαχες χοψο vs μητσαρα
αμα τον πετυχεις πουθενα γαμα τον ρε...μην τον αφησεις να σου φυγει...τον πουστη... >
αλλο το μπασκετ στην εποχη κορωνιου τυπεπολύ καλύτερο του Διαμαντίδη θεωρώ τον Άγγελο Κορωνιό.....στα καλά του έβαζε 40αρες για πλάκα
αστον αυτον...ειχε μπλεξει την μαγεια με το μπασκετ!!!!!!!Θυμαμαι καποια στιγμη ρωτησαν τον Φιλ Τζακσον πως εξηγει το φαινομενο Τζορνταν......ας μην ξεχναμε οτι ο Μαικ εκανε απιστευτα πραγματα νεαρος ηδη με το North Carolina.....και ο Φιλ το απεδωσε στο ΕΝΣΤΙΚΤΟ
ο Γιαννακης δεν ειχε τοσο ταλεντο αλλα εκανε σπουδαια καριερα επειδη δουλευε σαν σκυλος(βαρη , διαθεση για αμυνα , ψυχολογια winner).....
γάματα!!!!... αλλα αυτο το συνεχές γαμήσι από τους ισπανούς και ειδικά η ειρωνία τους δεν αντέχεται .