travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Ας ελπιζουμε οτι ο κροατης κοντοπουτανος ο μοντριτς τοσες μερες θα εχει ξεκουραστει και θα εχει ακονισμενη την ψωλη του
Το έγραψα κάτι σελίδες πίσω φίλε μου.Το τότε είχε αμυντικούς τυπου Γκοϊκοετσέα, που έκοβαν το ποδόσφαιρο σε επιθετικούς διαμάντια με ενα τακλιν και δεν ανοιγε μύτη. Χιλιανοί, Παραγουανοί και φυσικά το άλτερ εγκο των Αργεντίνων, οι Παραγουανοί παρέδιδαν σεμινάρια πως περνάει είτε ο παίκτης είτε η μπάλα. Σε ένα ντοκυμαντέρ που είχα δει βετεράνοι λατινοαμερικάνοι αστέρες εξηγουσαν πως κτυπάς βρώμικα επάνω στη φάση, χωρίς να σε πάρει πρέφα ο διαιτητής. Επιστήμονες πραγματικοί στο σακατεμα.
Τώρα υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που γεννάει χρήμα και προστατεύει τον κάθε Μέσι.
Ότι και να έλεγαν οι Ολλανδοί, ενας πραγματικός αρχηγός μιλάει στο γήπεδο. Δε χοροπηδάει σαν κλοουν κουνώντας τ'αυτια λες κι είναι ο Ντάμπο.
Η διαφωνία μας είναι αν είναι αποδεκτή αυτή η ενέργεια κάποιου που θέλει να θεωρείται αρχηγός. Εγώ λέω όχι.Το έγραψα κάτι σελίδες πίσω φίλε μου.
Τα καλόπαιδα Ολλανδοί τσακώθηκαν με τον Riquelme πριν τον αγώνα, βρίζοντας τον κτλπ.
Και ο Μέσι πανηγύρισε αnaπαριστώντας τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του.
Πρέπει να έχασες πολλά λεφτά τότε....Καλα εκεί ακόμα ψάχνει η επιστήμη κι η θρησκεια τι έγινε.
Εμένα οι κοκες δε με ενοχλούν. Οι παίκτες είναι άνθρωποι με αδυναμίες. Οι περισσότεροι, σε όλα τα αθλήματα, καπνίζουν, πίνουν, σνιφαρουν, γαμούν χωρίς αύριο. Ο Μαραντόνα ουτε μια στιγμή δεν ειχε δίπλα του τους παικταραδες που είχε ο Μέσι. Κι όμως πηρε πρωταθληματα, κύπελλα και ενα ΟΥΕΦΑ, σε διπλό τελικό μάλιστα. Αν δεν κάνω λάθος εκείνον της Ιταλίας είχε σφυρίξει ο Γερμανάκος. Ο Μαραντόνα είχε τη στόφα, κακά τα ψέματα.Οπως έχω ξαναπεί εκ των γεγονότων κι οχι απο την γκλάβα μου (χωρις ίχνος συμπαθειας η αντιπαθειας) ο Ντιεγκο είχε παικτες πλαι του στην Νάπολι κι ας αφήσουν την καραμέλα ότι ειχε τον Τσιρο Φεραρα κτλ. Ειχε Καρέκα σταρ στην πορεια, επίσης Τζορντανο και αρκετά γερά δεκανίκια. Σε ποια ομαδαρα εκανε πορεια; βρηκε δικαιολογια μεχρι και στην Μπαρτσελόνα με τον χασάπη της Μπιλμπάο. Τις κόκες και τις μαλακίες του τις ξεχασε. Ειχε χρονια να παει παντού. Απέφευγε ομως γιατί ηθελε να είναι πρωτο βιολί και ήξερε οτι θα πεσει φάπα σε πολυ μεγαλες ομάδες. Ο Μέσι όντως δεν είναι ηγέτης. Αν θες να λεγεσαι ηγετης πρέπει να ξερεις μπαλα, να εχεις ομαδικότητα, δεμενη ομαδα κι αρχιδια στο βρακι οπως ας πουμε ο τοτε Σιλαβερτ της Παραγουάης.
Στηρίζουμε Κροατία για να συνεχίσουμε να βλέπουμε το παραπανω μουνετοΣήμερα στηρίζουμε Κροατία μόνο και μόνο για να δούμε τους Αργεντινούς να φεύγουν από το γήπεδο βγάζοντας καπνούς από τα αυτιά
Το τότε είχε αμυντικούς τυπου Γκοϊκοετσέα, που έκοβαν το ποδόσφαιρο σε επιθετικούς διαμάντια με ενα τακλιν και δεν ανοιγε μύτη. Χιλιανοί, Παραγουανοί και φυσικά το άλτερ εγκο των Αργεντίνων, οι Ουρουγουανοί παρέδιδαν σεμινάρια πως περνάει είτε ο παίκτης είτε η μπάλα. Σε ένα ντοκυμαντέρ που είχα δει βετεράνοι λατινοαμερικάνοι αστέρες εξηγουσαν πως κτυπάς βρώμικα επάνω στη φάση, χωρίς να σε πάρει πρέφα ο διαιτητής. Επιστήμονες πραγματικοί στο σακατεμα.
Τώρα υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που γεννάει χρήμα και προστατεύει τον κάθε Μέσι.
Ότι και να έλεγαν οι Ολλανδοί, ενας πραγματικός αρχηγός μιλάει στο γήπεδο. Δε χοροπηδάει σαν κλοουν κουνώντας τ'αυτια λες κι είναι ο Ντάμπο.
Μέγας ο Οττο το 2004.Εκανε το όγδοο θαύμα του κόσμου.
Κακώς σου τη σπάει. Ο άνθρωπος πέρασε την Αγγλία μόνος του. Σε ενα ματς με μεγάλη σημειολογία λόγω του πολέμου των Φώκλαντς. Και το έκανε χωρίς να στηριχτεί στις πλάτες κανενός. Είτε τον εκτιμά είτε όχι κανείς, ποτέ δεν υπήρξε δήθεν. Ήταν αυθεντικός ηγέτης. Με τα δικά του καλαμπαλικια κιόλας.Ας επινε και νέφτι. Οι δικαιολογιες, το τάχα επαναστατιλίκι και η δήθεν ηγετική φυσιογνωμία στις πλάτες των άλλων (των Αργενικων στράικερ) μου την σπάει. Ας είχαν δεμενη ομαδα. Είμαι σαφης.
Όντως. Εξαιρετικό κρέας. Και άριστοι ψήστες όχι μόνο σχάρας. Στο αντικριστό κάνουν παπάδες.Κρίνω το σύνολο της πορείας του ως πακέτο όλων. Ο δε αλλος κοντος ειναι εντελως λίγος για ηγέτης. Αυτά. Αν εκτιμώ καπου την Αργεντινή είνσι οτι είναι καλοί ψήστες σχαρας. Αστείο αλλα ισχύει.
Κακώς σου τη σπάει. Ο άνθρωπος πέρασε την Αγγλία μόνος του. Σε ενα ματς με μεγάλη σημειολογία λόγω του πολέμου των Φώκλαντς. Και το έκανε χωρίς να στηριχτεί στις πλάτες κανενός. Είτε τον εκτιμά είτε όχι κανείς, ποτέ δεν υπήρξε δήθεν. Ήταν αυθεντικός ηγέτης. Με τα δικά του καλαμπαλικια κιόλας.
Μεγάλο αλάνι ο Τυνησιος. 2,3 εκατομμύρια ευρώ πούλησε τη μπάλα, το Νοέμβριο που μας πέρασε. Συγκριτικά η φανέλα του Ντιέγκο από το ίδιο παιχνίδι πηγε λίγο πανω από τα 8 εκ. Και καπου πήρε το μάτι μου να δηλώνει ο διαιτητής, πως δεν είδε την παράβαση, είχε όμως αμφιβολία κι αφού ο επόπτης έτρεξε σέντρα τον ακολούθησε. Κράτησε και τη μπάλα που άγγιξε το "χέρι του Θεού" ως επένδυση. Τη μοσχοπουλησε ο μπαγασας.Εντάξει,στηρίχτηκε λίγο και στις πλάτες του διαιτητή που δεν είδε τη χερούκλα
Φίλε θαντερκατ η εθνική του 2004 ειχε καλή ομάδα και επαξε με πάθος και φιλοτιμο αλλά να είμαστε δίκαιοι είχε και μεγάλη τύχη σε ορισμένα σημεία όπως στον όμιλο και στο ματς με την τσεχια (σε αυτό το ματς επρεπε να χάσει ).
Θυμαμαι μαλιστα σε αυτο τον αγωνα που καποιοι βλαμενοι λεγανε οτι η ρωσια τα ειχε τακιμιασει με την ελλαδα .Όλα τα ματς εκτός των δυο με την Πορτογαλία,χωρίς τύχη θα'τα χαμε χάσει.Και με τη Ρωσία που χάσαμε ήμασταν για 4 γκολ στο ημίχρονο
Ούτε να το σκέφτεσαι ...μόνο μέλη της οργάνωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα του ιταλιανου της Κα'ι'λη θα το δεχόντουσαν αυτό.Αν περάσουν ο δύο ευρωπαϊκές τελικό καλά θα κάνουν να πάνε να φύγουν ως διαμαρτυρία για το Κατάρ κ ας αφήσουν τις μπούρδες που γονατίζουν οι κρατάν τα στόματα κλειστά ....έτσι τους χύνεις στην Μουρη τους δικτάτορες του Κατάρ