Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.358
- Πόντοι
- 12.756
περιμενουμε βροχη απο γκολ σε λιγο
περιμενουμε βροχη απο γκολ σε λιγο
ο παπα ντιοπ πεθανε.....το 2020..Ετσι απλό είναι το ποδόσφαιρο χωρίς να παίζουν τίποτα με κυνικό τρόπο(που λέει και ο ΣΠυροπου λος ) δυο μηδέν .Στην εξέδρα ήταν ο παπά ντιοπ .
Ετσι απλό είναι το ποδόσφαιρο χωρίς να παίζουν τίποτα με κυνικό τρόπο(που λέει και ο ΣΠυροπου λος ) δυο μηδέν .Στην εξέδρα ήταν ο παπά ντιοπ .
Άθελά μου θυμηθηκα τις κωλοβουβουζελες....ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΒΑΡΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ
Ναι ενώ ξεκίνησε καλά κάπως η Σενεγαλη2-0 με ομολογουμένως στρωτά γκολ για το επίπεδο της κατσικοΑγγλίας. Πλέον
η γκέλα δείχνει ανέλπιστη αν και πολλοί θα γούσταραν. Κι αυτός ο σκόρερ πέρασε όμως. Χάρυ Κέιν επιτέλους βρίσκει δίχτυα.
Θα σε πουν ρατσιστή μερικοί" προοδευτικοι"....ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΒΑΡΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ
Με παρηγορεί το ότι δεν έχω πληρώσει της Παναγίας τα μάτια για να τρώω στην μαπα τα τύμπανα της Σεναγαλης...τα ακούω χαλαρά στον καναπέ μου.Ήταν φίλε αργυροτοξε και στο Μουντιάλ του 2010.Να είσαι καλά .
Έτσι λέει και έπεσε μέσα και στο Euro ο τύπος………..τί να πω;Όντως τώρα;
Σπυρόπουλος που δεν έπαιξε στην Αγγλία: ΜπέλινγκαμΣαν ο Σπυρόπουλος όλο και να βάζει και πιο πολύ δακτυλάκι στον Στελάρα στις τελευταίες μεταδόσεις…
Μάλλον θα είδε στο νετ τον χαμουλι που ξεσήκωσε ο σχολιαστής του ΑΝΤ1
Παιχτουρα μεγαληJay Jay Okocha από τους αγαπημένους μου.