midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.162
- Πόντοι
- 3.656
Τι ντέρμπι +?Είναι ευκαιρία να δούμε μια φορά ντέρμπι Αγγλία-Γαλλία σε νοκ άουτ Μουντιάλ
Οι Άγγλοι είναι μια κλάση κάτω
Τι ντέρμπι +?Είναι ευκαιρία να δούμε μια φορά ντέρμπι Αγγλία-Γαλλία σε νοκ άουτ Μουντιάλ
Δε νομίζω.Δέχτηκαν αρκετές ευκαιρίες και αν δέχονταν γκολ πρώτοι,θα βλέπαμε άλλο match σήμεραΤι ντέρμπι +?
Οι Άγγλοι είναι μια κλάση κάτω
Πληρώθηκε και το G/G ρε κουφάλες ,τι άλλο θέλετε;
Από τη μία βλέπεις τον Marcelo να είναι πρώην παίχτης στα 34 και από την άλλη τον Dani Alves να παίζει Μουντιάλ στα 39αν προλαβει η βραζιλια να καλεσει μαρσελο θα το παρουμε....αλλοιως θα το παρουμε εμεις η νοτια κορεα
34 είναι;Από τη μία βλέπεις τον Marcelo να είναι πρώην παίχτης στα 34 και από την άλλη τον Dani Alves να παίζει Μουντιάλ στα 39
Όχι. Είναι θέμα PR. "Ορίστε φέραμε παιχταρά" κτλπ. Λογικά δεν θα περίμεναν να είναι τόσο κακός. Την πάτησαν έτσι και με το δεξί μπακ, τον Κροάτη;Μου κάνει εντύπωση φιλε νταή πως τον φέρανε στον Ολυμπιακό .Πραγματικά έχει σχέση αυτός ο παίχτης με τον νότιο Κορεάτη του Ολυμπιακού (αυτός μάλιστα είναι παιχταράς ).Σου είπα ευτυχώς που βλέπουμε το παγκόσμιο και βλέπουμε λίγο μπάλα γιατι εδώ έχουν μαζευτεί όλοι οι παιχταράδες .Να είσαι καλά .
Μην ξηγιεσαι έτσι...και η Αγγλία έχει μαύρους!Οι περισσότεροι Έλληνες σήμερα με Σενεγάλη πλην βέβαια των αγγλόφιλων και κάτι ρατσιστών, Χρυσαυγητών κλπ.
Όχι ...αυτοί ήταν πληρωμένοι από το 2-0!Αυτους που το'παιζαν 2-3 γκολ,δεν τους σκέφτεσαι;
Εν τω μεταξύ η Σενεγάλη δεν έχει ούτε έναν λευκό αλλά οι Άγγλοι είναι οι ρατσιστές.Μην ξηγιεσαι έτσι...και η Αγγλία έχει μαύρους!
Τι λεει;
Δεν θυμάμαι ποτέ την πολωνια, να βγάζει μάτια φίλε Φαραώ, να σαι καλαΠραγματικά βγάζω το καπέλο σε αυτήν την ψυχάρα τον κας από την Πολωνία .Τετοιους παίχτες θέλω να βλέπω .Ο μόνος διασωθείς από αυτήν την Πολωνία .Τα έδωσε όλα αυτο το παιδί μπράβο του .Για άλλη μια φορά αυτή η Πολωνία απογοήτευσε .