Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.728
- Πόντοι
- 3.656
Αυτός ο Αζάρ τι βύσμα έχει και παίζει στην εθνική Βελγίου;
Απο τότε που πήγε στη Ρεαλ τον πήρε η κάτω βόλτα
Αυτός ο Αζάρ τι βύσμα έχει και παίζει στην εθνική Βελγίου;
Aγνώριστος σε σχέση με το Μουντιάλ της Ρωσίας ο Αζάρ....
τρομερη αναλυσηΣυνοπτικα σημερα:
1)Κροατια-Μαροκο 0-0 (δεν το παρακολουθησα δεν εχω αποψη)
2)Γερμανια-Ιαπωνια 1-2 (δεν το παρακολουθησα αλλα οπως εγραψα ποιο πανω απλα με το που το διαβασα γελασα διοτι ειναι απλα για γελια και γενικα εχω πει την αποψη μου για τα απιθανα αποτεκεσματα εως τωρα)
3 Ισπανια-Κοστα Ρικα 7-0 (δεν το ειδα αλλα ηταν αναμενομενο με βαση την δυναμικη των ομαδων και φυσιολογικοτατο-λογικοτατο σε αντιθεση με κατι αλλα ματς που σηκωνεις τα χερια ψιλα)
4)Βελγιο-Καναδας 1-0(το ειδα αυτο το ματς) ... Οκ το Βελγιο νικησε αλλα δεν επαιξε καλα
Καμια αναλυση...τρομερη αναλυση
Τυπε οι κριτικες σου φανταζομαι θα ειναι καπως ετσι:Συνοπτικα σημερα:
1)Κροατια-Μαροκο 0-0 (δεν το παρακολουθησα δεν εχω αποψη)
2)Γερμανια-Ιαπωνια 1-2 (δεν το παρακολουθησα αλλα οπως εγραψα ποιο πανω απλα με το που το διαβασα γελασα διοτι ειναι απλα για γελια και γενικα εχω πει την αποψη μου για τα απιθανα αποτεκεσματα εως τωρα)
3 Ισπανια-Κοστα Ρικα 7-0 (δεν το ειδα αλλα ηταν αναμενομενο με βαση την δυναμικη των ομαδων και φυσιολογικοτατο-λογικοτατο σε αντιθεση με κατι αλλα ματς που σηκωνεις τα χερια ψιλα)
4)Βελγιο-Καναδας 1-0(το ειδα αυτο το ματς) ... Οκ το Βελγιο νικησε αλλα δεν επαιξε καλα
τρομερη αναλυση
Αυτες για τις οποιες εχω γραψει κριτικες απλα τις γαμησα..Τυπε οι κριτικες σου φανταζομαι θα ειναι καπως ετσι:
Σουζανα, δεν την γαμησα αλλα λογικα καλη θα ειναι
Ακόμα και αν σηκωθούν από τον τάφο ο Αλέφαντος με τον Αρχοντιδη και κοουτσαρουν δε θα κάνουν αυτά τα τραγικά που έκανε ο Φλικ σήμερα !!
Εμενα δεν μου γεμισε το ματι η ισπανια πολυ σοφτ ομαδα μολις παιξει με ομαδα που εχει σοβαρο κεντρο θα κλασει πανω της.Ισπανια στο 30+ κανει το 3-0 και μου λεει φιλαρακι"Στο ποσο ειναι?Α,αυτο 9-0 θα ληξει".Χωρις τα μεγαλα ονοματα,χωρις να ειναι φαβορι δεν τους αφησαν να αλλαξουν 2-3 πασες,δεν ξερω αν ειναι η χειροτερη ομαδα του τουρνουα η Κοστα Ρικα αλλα οποιος παιξει απεναντι στις Σπανιολες θα ζοριστει
Τι άλλο έπρεπε να κάνει για να σου γεμίσει το μάτι ρε αδερφέ ? Να βάλει 12 ?Εμενα δεν μου γεμισε το ματι η ισπανια πολυ σοφτ ομαδα μολις παιξει με ομαδα που εχει σοβαρο κεντρο θα κλασει πανω της.