Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.155
- Πόντοι
- 506
Ας δουμε και λιγο την Γερμανια του 2010Απίστευτο το ότι εκείνη η Γερμανία έφτασε τελικό
Ας δουμε και λιγο την Γερμανια του 2010Απίστευτο το ότι εκείνη η Γερμανία έφτασε τελικό
Η λογικη λεει Κροατια (θες εμπειρια, θες προσωπικοτητες, οπως θες πεστο) ... Απο εκει και περα αν γινει η εκπληξη.. οκ τι να πω
Του Ronaldo; Του Dani Alves; Και εκείνων δεν τους αξίζει;Μακάρι να το πάρει η Αργεντινή...Του χρωστάνε ένα τ μεσσι
Και η πλάκα είναι ότι στον τελικό ήταν καλή. Τους έπαιξε στα ίσια τους Βραζιλιάνους και χωρίς Μπάλακ.Απίστευτο το ότι εκείνη η Γερμανία έφτασε τελικό
Αλλά έπαιξε με ομαδάρες στα νοκ αουτ....Παραγουάη,ΗΠΑ,Κορέα,και πάλι την έσωζε ο Καν
Ωραιο παγκοσμιο κυπελλο αυτο οπου ειχαν ξεχωρισει:
1)Απο την μια ο ορισμος της τερατωδους διαιτησιας στα νοκ-ουτ ματς της Κορεας (κυριως με Ιταλια αλλα και με Ισπανια) ωστε να φτασει ημιτελικα (παλι καλα που δεν εφτασε τελικο και δεν το πηρε κιολας )
2) Απο την αλλη μια Βραζιλια οπου με τα τρια R (Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho) να κανουν οργια δεν ειχε αντιπαλο πραγματικα
3) Επιπλεον υπηρχαν και οι εκπληξεις τοτε Τουρκια και Σενεγαλη
4) Επισης υπηρχε και η μεγαλη απογοητευση τοτε η Γαλλια που δεν περασε καν τον ομιλο
Αυτό κάποια στιγμή θα το πληρώσουν.Μουντιάλ Βραζιλίας 2014
Ποιον κόσμο ακριβώς?Κάτι για την Αγγλία που δεν έχει υπολογίσει κανένας. Πιστεύω ότι η μεγάλη μερίδα των θεατών θα είναι εναντίον της στα παιχνίδια διότι είναι ο μεγαλύτερος πολέμιος της διοργάνωσης και το ίδιο πιθανώς και για χώρες όπως Δανία και Ολλανδία. Οπότε πρώτο ματς Αγγλία-Ιράν να περιμένετε σχεδόν όλο τον κόσμο υπέρ του Ιράν που έχει πολιτικά καλές σχέσεις με το Κατάρ.
Κροατία δεν έχει επίσης τον Ράκιτιτς, οπότε το αποκλείω να κάνει κάποια πορεία όπως το προηγούμενο μουντιάλΦίλε νταή όντως έχει καλή άμυνα και μέσους η κροατια αλλά Δυστυχως στην επίθεση αποχώρησε ένα παιδί που μαζί με τον μοντριτς ως αρχηγό και mvp της ομάδαςσοδηγησαν την εθνικη τους στον τελικό ο επιθετικος μαν Τζούκιτς .Ο περισιτς είναι ο καλύτερος επιθετικός που έχει τώρα στο ρόστερ του ο Νταλί τς .Επίσης εγώ θέλω κατά κάποιο μέρος να κατακτήσει η Βραζιλία το κύπελλο λόγω ντανι αλβες (έχω αναφέρει για αυτό το παιδί που ενώ είναι 40 χρόνων τα έχει πάρει όλα εκτός από το μου τιαλ .Εγινε σάλος στην Βραζιλία που τον κάλεσε ο τιτε αλλα ακόμα και τώρα εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερος από κάτι φίρμινιο και άλλους .Εγώ θελω να πω σε όλους αυτούς τα τρόπαια που έχει κατακτήσει και το Ολυμπιακό μετάλλιο και κοπά αμερικα σε ηλικία γυρω στα 37 χρόνων ).
Ήταν πολύ λες το 0-5 στο 30´;;;Αυτό κάποια στιγμή θα το πληρώσουν.
Ήταν ύβρις....
Η ασέλγεια σε πτώμα είναι ότι χειρότερο.
Για αυτό και η Γερμανία έχει ελάχιστους φαν εκτός χώρας.
Να υποθέσω ότι όντας Γερμανόφιλος,ακούς Εθνική Ιταλίας και βγάζεις σπυριάΉταν πολύ λες το 0-5 στο 30´;;;
Όταν (και μακάρι όσο πιο γρήγορα γίνεται) ξανασυναντηθούμε να μην ξεχάσουν χαρτομάντιλα Zewa οι φίλοι μας οι Βραζιλιάνοι. Ανθεκτικά και απαλά.......
Σχετικά με το "καρφί" που έριξες ότι και καλά δεν συμπαθούν τη Γερμανία:
Μπορεί ο οποιοσδήποτε πολύ εύκολα να ελέγξει με μια ματιά στα μηνύματα που αφήνουν οι ποδοσφαιρόφιλοι του κόσμου κάτω από τα βίντεο ποια είναι η πραγματικότητα: Όλοι, χωρίς καμία εξαίρεση, την σέβονται. Η μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων (ακόμα και παραδοσιακοί "ποδοσφαιρικοί εχθροί" όπως οι Ιταλοί, οι Βραζιλιάνοι, οι Ολλανδοί, οι Άγγλοι) αφήνει κυρίως θετικά σχόλια.
Το ότι εσύ δεν συμπαθάς τη Γερμανία, οκ τι να κάνουμε;
Ίσως να μην σε συμπαθούν και εσένα οι Δανοί, Σουηδοί, Ελβετοί, Ολλανδοί και να σε βλέπουν σαν Πακιστανό....... Βορράς/Νότος, that´s life
Είσαι ειρωνικός χωρίς λόγο.Ήταν πολύ λες το 0-5 στο 30´;;;
Όταν (και μακάρι όσο πιο γρήγορα γίνεται) ξανασυναντηθούμε να μην ξεχάσουν χαρτομάντιλα Zewa οι φίλοι μας οι Βραζιλιάνοι. Ανθεκτικά και απαλά.......
Σχετικά με το "καρφί" που έριξες ότι και καλά δεν συμπαθούν τη Γερμανία:
Μπορεί ο οποιοσδήποτε πολύ εύκολα να ελέγξει με μια ματιά στα μηνύματα που αφήνουν οι ποδοσφαιρόφιλοι του κόσμου κάτω από τα βίντεο ποια είναι η πραγματικότητα: Όλοι, χωρίς καμία εξαίρεση, την σέβονται. Η μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων (ακόμα και παραδοσιακοί "ποδοσφαιρικοί εχθροί" όπως οι Ιταλοί, οι Βραζιλιάνοι, οι Ολλανδοί, οι Άγγλοι) αφήνει κυρίως θετικά σχόλια.
Το ότι εσύ δεν συμπαθάς τη Γερμανία, οκ τι να κάνουμε;
Ίσως να μην σε συμπαθούν και εσένα οι Δανοί, Σουηδοί, Ελβετοί, Ολλανδοί και να σε βλέπουν σαν Πακιστανό....... Βορράς/Νότος, that´s life
Οι Ιταλοί έχουν τσακίσει παντού τους Γερμανούς σε μεγάλη διοργάνωση.Να υποθέσω ότι όντας Γερμανόφιλος,ακούς Εθνική Ιταλίας και βγάζεις σπυριά
(Και μην μου πεις για το 5-2 στο Nations League,γιατί ιστορικά η Ιταλία έχει κάνει κηδείες στους Γερμανούς)