Νέα

Μουντιάλ Κατάρ 2022

• Μέλος που άνοιξε το νήμα John.Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιός θα κατακτήσει το Μουντιάλ...

• Δανία (30.00€)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ελβετία (100.00€)

• Σερβία (100.00€)

• ΗΠΑ (180.00€)

• Εκουαδόρ (200.00€)

• Καναδάς (200.00€)

• Ουαλία (200.00€)

• Νότια Κορέα (300.00€)

• Γκάνα (300.00€)

• Καμερούν (300.00€)

• Τυνησία (350.00€)

• Αυστραλία (500.00€)

• Κόστα Ρίκα (1000.00€)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    190
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.856
Πόντοι
9.297
Εντάξει δεν είναι Έλληνας 100% συμφωνώ, αλλά είναι ελληνονιγηριανος
0% Έλληνας..100%Νιγηριανος με δύο Νιγηριανούς γονείς. .έχει ελληνικά χαρτιά λόγω ενός ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ νόμου .

• Like
Αντιδράσεις: saeh12

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
0% Έλληνας..100%Νιγηριανος με δύο Νιγηριανούς γονείς. .έχει ελληνικά χαρτιά λόγω ενός ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ νόμου .
Δεν είναι σωστό αυτό, άμα πάω εγώ στην Αυστραλία τυχαίο παράδειγμα, μετά τη 2η γενιά καλώς η κακώς δεν είναι Έλληνες, άμα δηλαδή τα εγγόνια μου δεν έχουνε καμία επαφή με Ελλάδα δεν ξέρουν ελληνικά και απλά έχουν έναν γονιό ελληνικής καταγωγής, τον γιο η τη κόρη μου ε τι σόι Έλληνες είναι? Θα μου πεις με τον Αντετοκούμπο δεν είναι το ίδιο αλλά οκ, λογικά τα παιδιά και κυρίως τα εγγόνια του αν δεν μείνει Αμερική και επιστρέψει Ελλάδα θα είναι πιο πολύ Έλληνες

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Τον Δεκέμβριο στέλνω βιογραφικα για μονιμα στο Κατάρ. Έχει κάτι λιβανεζες γκόμενες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.856
Πόντοι
9.297
Δεν είναι σωστό αυτό, άμα πάω εγώ στην Αυστραλία τυχαίο παράδειγμα, μετά τη 2η γενιά καλώς η κακώς δεν είναι Έλληνες, άμα δηλαδή τα εγγόνια μου δεν έχουνε καμία επαφή με Ελλάδα δεν ξέρουν ελληνικά και απλά έχουν έναν γονιό ελληνικής καταγωγής, τον γιο η τη κόρη μου ε τι σόι Έλληνες είναι? Θα μου πεις με τον Αντετοκούμπο δεν είναι το ίδιο αλλά οκ, λογικά τα παιδιά και κυρίως τα εγγόνια του αν δεν μείνει Αμερική και επιστρέψει Ελλάδα θα είναι πιο πολύ Έλληνες
Οι Αυστραλοί και οι Αμερικανοί για να γεμίσουν τις χαώδεις χώρες τους θέσπισαν ελαστικούς κανόνες ,που τώρα πλέον είναι πιο αυστηροί,που βασίζονταν όχι στο δίκαιο του αίματος όπως σε εμάς αλλά στο δίκαιο της γης ( εξ ου και η υπηκοότητα δίνεται αμέσως με την γέννηση ανεξαρτήτως καταγωγής γονιών) ...κάποιοι πολιτικοί μας απλά αντέγραψαν ότι ισχύει εκεί χωρίς να σκέφτονται τι ανάγκες έχουμε η υπακούοντας σε κύκλους που δεν θέλουν το καλό μας.Μην παρασύρεσαι από την υποθολοκουλτούρα και κάτι καγκουρες με πράσινες σωβρακοφανελες με το 34.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Οι Αυστραλοί και οι Αμερικανοί για να γεμίσουν τις χαώδεις χώρες τους θέσπισαν ελαστικούς κανόνες ,που τώρα πλέον είναι πιο αυστηροί,που βασίζονταν όχι στο δίκαιο του αίματος όπως σε εμάς αλλά στο δίκαιο της γης ( εξ ου και η υπηκοότητα δίνεται αμέσως με την γέννηση ανεξαρτήτως καταγωγής γονιών) ...κάποιοι πολιτικοί μας απλά αντέγραψαν ότι ισχύει εκεί χωρίς να σκέφτονται τι ανάγκες έχουμε η υπακούοντας σε κύκλους που δεν θέλουν το καλό μας.Μην παρασύρεσαι από την υποθολοκουλτούρα και κάτι καγκουρες με πράσινες σωβρακοφανελες με το 34.
Καλά οι Αμερικάνοι καλά κάνανε και το εφαρμόσανε αυτό, αλλά αυτοί ήταν μια καινούργια χώρα, και τεράστια κιόλας, εμείς μια σταλιά είμαστε δεν γίνονται τέτοια πράγματα σε μας, εθνική αλλοίωση δηλαδή

• Like

Panos 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Κριτικές
25
Like
1.119
Πόντοι
990
Καλά οι Αμερικάνοι καλά κάνανε και το εφαρμόσανε αυτό, αλλά αυτοί ήταν μια καινούργια χώρα, και τεράστια κιόλας, εμείς μια σταλιά είμαστε δεν γίνονται τέτοια πράγματα σε μας, εθνική αλλοίωση δηλαδή

Και γιατί να γίνει. Μια μικρή χώρα είμαστε. Καλά το είπες

• Like

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.856
Πόντοι
9.297
Αυτό λέω...για εμάς είναι αλλοίωση για αυτούς ένας τρόπος να γίνουν έθνος.Ειναι σαν να βάζω παπούτσι νούμερο 50 για να λέω ότι έχω ύψος 2,10μ.

• Like

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.856
Πόντοι
9.297
Και γιατί να γίνει. Μια μικρή χώρα είμαστε. Καλά το είπες
Έχουμε πολιτικούς που θέλουν να μας κάνουν έναν πολυεθνικό αχταρμα....για αυτό μην τρως πρόλογο με την ταινία και οδούς φοράνε φανέλες με το 34 σε πράσινο χρώμα...απλά δεν πάει το μυαλό τους πέρα από το σημερα.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αυτό λέω...για εμάς είναι αλλοίωση για αυτούς ένας τρόπος να γίνουν έθνος.Ειναι σαν να βάζω παπούτσι νούμερο 50 για να λέω ότι έχω ύψος 2,10μ.
Πλάκα πλάκα εμένα δε θα μου άρεσε να είμαι τόσο ψηλός

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.856
Πόντοι
9.297
Πλάκα πλάκα εμένα δε θα μου άρεσε να είμαι τόσο ψηλός
Εμένα θα μου άρεσε αρκεί να έπαιζα μπάσκετ...
Για τις χώρες όπως είπα είναι σαν να φοράς παπούτσια ενός πιο μεγαλόσωμου τύπου ενώ ξέρεις ότι δεν σου κάνουν.

• Like

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Εμένα θα μου άρεσε αρκεί να έπαιζα μπάσκετ...
Για τις χώρες όπως είπα είναι σαν να φοράς παπούτσια ενός πιο μεγαλόσωμου τύπου ενώ ξέρεις ότι δεν σου κάνουν.
Εντάξει πιστεύω είναι too much, για άνδρα ιδανικό ύψος 1,80 με 1,90, άμα είσαι τόσο ψηλός έχεις και θέματα. Σιγά και μπάσκετ να παίζεις στο NBA έχω δει οι περισσότεροι είναι 1,85 με 2 μέτρα, πολύ λίγοι είναι γίγαντες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.856
Πόντοι
9.297
Εντάξει πιστεύω είναι too much, για άνδρα ιδανικό ύψος 1,80 με 1,90, άμα είσαι τόσο ψηλός έχεις και θέματα. Σιγά και μπάσκετ να παίζεις στο NBA έχω δει οι περισσότεροι είναι 1,85 με 2 μέτρα, πολύ λίγοι είναι γίγαντες
Ναι αλλά αυτοί η είναι τρομερά εύστοχοι η έχουν κάποια άλλα προτερήματα.Ενας με 2,10μ μόνο που σκεπάζει τον ουρανό δεν έχεις απαίτηση να κατεβαίνει πρώτος στον αιφνιδιασμό.Στο κάτω κάτω αν δεν παίξει στο ΝΒΑ μπορεί να έρθει άνετα στην Ευρώπη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ισχύει πάντως ότι υπάρχουν πολλά θέματα σε γόνατα και μέση κυρίως.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ναι αλλά αυτοί η είναι τρομερά εύστοχοι η έχουν κάποια άλλα προτερήματα.Ενας με 2,10μ μόνο που σκεπάζει τον ουρανό δεν έχεις απαίτηση να κατεβαίνει πρώτος στον αιφνιδιασμό.Στο κάτω κάτω αν δεν παίξει στο ΝΒΑ μπορεί να έρθει άνετα στην Ευρώπη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ισχύει πάντως ότι υπάρχουν πολλά θέματα σε γόνατα και μέση κυρίως.
Στις γυναίκες το ιδανικό ύψος είναι αυτό πάντως. Τώρα εντάξει ποιος νοιάζεται για το μπάσκετ μια μπάλα σουτάρουν, είναι όλοι θηρία να πούμε και τους κάνουμε θεούς

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.856
Πόντοι
9.297
Στις γυναίκες το ιδανικό ύψος είναι αυτό πάντως. Τώρα εντάξει ποιος νοιάζεται για το μπάσκετ μια μπάλα σουτάρουν, είναι όλοι θηρία να πούμε και τους κάνουμε θεούς
Mα για αυτό αξίζει να κάνεις θεό έναν διμετρο..από το να κάνεις θεό έναν τύπο πολύ πιο κοντό από εσένα που μοιάζει με καχεκτικό παιδάκι δίπλα σου,προτιμώ να απουεωσω έναν ψηλότερο και πιο σωματωδη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.856
Πόντοι
9.297
Στις γυναίκες δεν έχει ιδανικό ύψος παρά μόνο στην τσέπη...

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Horny7

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
2.292