midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.178
- Πόντοι
- 3.656
Ωραία μαζεύω 20ρικα λοιπόν και περιμένω.Ντεβουσκες Τάσσου σίγουρο γκολ και ταμείο...
Ωραία μαζεύω 20ρικα λοιπόν και περιμένω.Ντεβουσκες Τάσσου σίγουρο γκολ και ταμείο...
Το Μαρόκο έχει παίκτες μέσα που ξέρουν πολύ μπάλα. Δε μπορεί στην καμία να τους διασύρει.Ισορροπημενο ματς είναι.Λιγα πράγματα φέτος η Κροατία, δυστυχώς, τους κανει ο,τι θέλει το Μαρόκο...
Αν είναι δυνατόν.
Ομολογώ περίμενα να τους διασύρει σήμερα η Κροατία.
Είδα μια Κροατία φοβισμένη, χωρίς σπίθα, καμία σχέση με το 2018...Το Μαρόκο έχει παίκτες μέσα που ξέρουν πολύ μπάλα. Δε μπορεί στην καμία να τους διασύρει.Ισορροπημενο ματς είναι.
κανε login με το google account σου (ή φτιαξε ενα μουφα). Εδω ειναι το λινκ, βαλτο στο muteΠάντως εγώ μπήκα από pc ant1 και δεν έχει πρόσβαση ότι να ναι
Καλοι ειναι...Αυτοί οι γαμωκαναδοί έχουν καμμιά ομάδα της προκοπής?
Δεν τους έχω δει καθόλου.
Πρέπει να είναι αρκετά αθλητική ομάδα.Καλοι ειναι...
Καμμια σχεση με τους τσουρουκαδες πριν χρονια.
Από το 1982 και μετά η Βραζιλία έγινε πιο κυνική και έχει σταματήσει να προσφέρει τόσο θέαμα.Εγώ είμαι μπερδεμένος.
Είχα/έχω μία συμπάθεια στην Αργεντινή για ρομαντικούς λόγους αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ πως τους καλύτερους ποδοσφαιριστές τους βγάζει η Βραζιλία και παίζει, συνήθως, το ωραιότερο ποδόσφαιρο
Τους είδα όπως όλοι μας το 2002,βέβαια δεν έπαιξαν καμία μπαλάρα.Αν έχεις δει μαζί Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho, Roberto Carlos, Cafu, Gilberto Silva πώς να κάνεις αλλιώς;
Είμαι περισσότερο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.Και Ουρουγουάη μου αρέσει, σαν λαός είναι ωραίος και πολιτισμένος συν τους ελληνικούς δεσμούς και Μεξικό χώρα με μεγάλες προσωπικότητες.
Και Χιλή ή Κολομβία ακόμα.
Γενικά οι λατινοαμερικάνικες χώρες βγάζουν πολύ πάθος και προσωπικότητα, ειδικά παλαιότερα που μετρούσε και περισσότερο στο γήπεδο.
Πάντως Αργεντινή δεν υποστηρίζω πλέον λόγω κοντοπούτανου.
Δεν το έχει γιατί δεν έπαιξε ποτέ σε αυτήν την χώρα,επομένως δεν πήρε και το ανάλογο mindset..προ κοντού βασικά
Καλός ο. Μέσι αλλά πολύ λουλα.. Δεν έχει μέταλλο ηγέτη των Γκαουτσος