Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Ξεχασες Κοκλωνη ( βρομοπουστα που εφαγε τα λεφτα του κοσμου με το Mr Dilber) , λοατκι και realityμεγαλυτερο ξενερωμα απο μουντιαλ το χειμωνα και ειδικα σ αυτη την κωλοχωρα που απαγορευτηκαν μεχρι κι οι μπυρες στο γηπεδο ....δεν υπαρχει....
Ζουμε ιστορικες στιγμες....αλλα απο την ασχημη πλευρα...
Παραμυθοιοι....πολεμοι λιγο πιο διπλα....ενεργειακη κριση....και μουντιαλ λιγο πριν τα χριστουγεννα.....
Μας γαμανε κανονικα απ ολες τις μεριες ....και το χειροτερο ολων ειναι οτι μας εχουν καταστρεψει το μυαλο!
Βλεπω ανθρωπους μονους μεσα στο αυτοκινητο τους να φορανε μασκα και ναχουν το βλεμμα του τρελου και στεναχωριεμαι....
Φοβος παντου...ο οποιος εχει καλλιεργηθει εντεχνως απ τα τσοντοκαναλα , Ερντογαν και ποιος ασελγησε σε ποιον...Αυτα ειναι τα θεματα που κουβεντιαζει πλεον ο κοσμος....
Κριμα...
Μα το κανω! Ειναι εντελως φυσιολογικο να υποστηριζω και τον παναθηναικο και τον παοκ και τον αρη ειδικα οταν παιζουν Ευρωπη.Πως γίνεται ρε μάν να είσαι Γερμανόφιλος και να υποστηρίζεις και Άγγλους και Ολλανδούς?
Το τρίγωνο του διαβόλου (ποδοσφαιρικά)είναι αυτό....
Σαν να λες είμαι Ολυμπιακός αλλά υποστηρίζω και Παναθηναικό και Παοκ.
Σε καιρό ενεργειακής κρίσης υποστηρίζει to γενικό κουμανταδόρο της ευρώπης δλδ Γερμανία και επικουρικά Αγγλία - ΒΡ & Ολλανδία - ShellΠως γίνεται ρε μάν να είσαι Γερμανόφιλος και να υποστηρίζεις και Άγγλους και Ολλανδούς?
Το τρίγωνο του διαβόλου (ποδοσφαιρικά)είναι αυτό....
Σαν να λες είμαι Ολυμπιακός αλλά υποστηρίζω και Παναθηναικό και Παοκ.
ΡΙΚ2 εννοείς απ' το ίντερνετ φίλε μου ??Το βλέπω λαιβ τώρα ελεύθερα στο ρικ 2 κερδίζει η Αγγλία 4 ένα 1 ΡΙΚ 2
την ξεχασαμε ηδη οπως και η οικογενεια τηςΜουντιάλ 2022: Το... στήθος της έδειξε Αγγλίδα οπαδός στο Κατάρ για να εμψυχώσει την εθνική
Παρά τις απαγορεύσεις η Αγγλίδα προχώρησε σε μια κίνηση που μπορεί να της δημιουργήσει προβλήματαwww.protothema.gr
Λετε να το ξεκωλιασουν οι αραπαδες το κοριτσι?...στα προστιμα ..
Πάσο για σένα.Μα το κανω! Ειναι εντελως φυσιολογικο να υποστηριζω και τον παναθηναικο και τον παοκ και τον αρη ειδικα οταν παιζουν Ευρωπη.
Με αλλα ματια βλεπουν το ποδοσφαιρο στην Γερμανια/Ολλανδια/Αγγλια και (δυστυχως) με αλλα στην Ελλαδα οπου απο τα μεσα της δεκαετιας του 80´ καλλιεργηθηκε το μισος
οσοι παιξανε Kane πρωτο σκορερ κλαινεΚαλά έβαλε γκόλ ο νομπάς ο Γκρίλις?
To ΡΙΚ βγάζει αυτό το μήνυμα:ναι φίλε πορνιλιμπεραλ από το Ίντερνετ μπήκα στο κανάλι ρικ 2 και το βλέπεις (δεν το πιάνω στην τηλεόραση ).Είναι ελεύθερο και μπορεί να δεις και στις 6 κΆι το άλλο ματς .Να είσαι καλά .
To ΡΙΚ βγάζει αυτό το μήνυμα:
Λυπούμαστε, το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο απέτυχε να φορτωθεί.(Κωδικός λάθους: 101102)
Τύπεν μου στο ΡΙΚ 2 τι αναμετάδοσην έχειν ?ναι φίλε πορνιλιμπεραλ από το Ίντερνετ μπήκα στο κανάλι ρικ 2 και το βλέπεις (δεν το πιάνω στην τηλεόραση ).Είναι ελεύθερο και μπορεί να δεις και στις 6 κΆι το άλλο ματς .Να είσαι καλά .
Κι εμένα αυτό μου βγάζει. Γαμω τη γκαντεμια μαςTo ΡΙΚ βγάζει αυτό το μήνυμα:
Λυπούμαστε, το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο απέτυχε να φορτωθεί.(Κωδικός λάθους: 101102)