Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Έγινε τέτοιος τελικός με Μαραντόνα και Διακογιάννη απόντες
Μήπως τα Μουντιάλ να γίνονται χειμώνα/εν μέσω της σεζόν; Τόσο καλό δεν έχω ξαναδεί.
Μονίμως χρεοκοπημένοι είναι αυτοί.Ελπίζω να μην πηγαίνουν πάλι για καμια χρεοκοπία και τους δώσαν το μουντιάλ για να χαρούν.Ότι πάθαμε κι εμεις δηλαδή απ'το 2004 και μετά
αφου οι παιχτες ειναι ξεκουραστοι...γι αυτο ειδαμε το κορυφαιο μουντιαλ φετος...
θα σερνονται βεβαια μετα στο τσουλου, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...
η λυση ειναι να μειωθουν τα παιχνιδια της σεζον και το μουνδιαλ να γινεται ιουνιο οπως το ξερουμε...δεν γινεται ισπανιες, αγγλιες κτλ, να παιξουν 35 ματς πρωταθληματος + 10 ματς κυπελου + λινγκ απ + 10-15 ματς τσουλου + ματς με τις εθνικες...
η παρουσία του Μακρόν, η στάση του όταν χαιρέταγε τους γάλλους παίκτες ήταν εξαιρετική και στα αποδυτήρια όσα είπε.. η ζωή συνεχίζεται.. ωραίος στο συγκεκριμένο κομμάτι , το έχει το ηγετηλίκιτην ώρα που στα αποδυτήρια της Αργεντινής:
στα αποδυτήρια της Γαλλίας αναλάμβανε ο νέος coach:
H Αυστραλία έχει λεφτά...ας το τολμήσει!Μόνο στο νότιο ημισφαίριο λόγω καιρικών συνθηκών
Γιατί δεν το αναθέτουν μονιμα στο Κατάρ;Να κάνουν και απόσβεση τις μίζες της Εύας;;;;
Κλαίει.....Αλήθεια,τί να κάνει τώρα αυτή η ψυχή ο Κριστιάνο;
Με κοντό και Εμπαπέ τον ξεχάσαν όλοι...
Αυτοί να δεις που θα έντυναν τον Μεσσία σαν καγκουρό στην τελετή!H Αυστραλία έχει λεφτά...ας το τολμήσει!
Δεν μπορούσε.την ώρα που στα αποδυτήρια της Αργεντινής:
Θα το γουσταρε,είμαι σίγουρος!Αυτοί να δεις που θα έντυναν τον Μεσσία σαν καγκουρό στην τελετή!
Δεν μπορούσε.την ώρα που στα αποδυτήρια της Αργεντινής:
Υπάρχουν πολλοι τρόποι να βγάλει καποιος χρήματα, ειναι 2023 σχεδον,η τεχνολογια,τα σοσιαλ μιντια,online coaching,online eshop,ινφλουενσερ,κρυπτονομισματα ,streamer,προγραμματιστης,onlyfans κλπ,αυτα ομως θελουν ενα κεφαλιο,αφοσιωση και εξοπλισμο,και φυσικα οι παρανομοι παραδοσιακοι τρόποι,ναρκωτικα,φουντα κλπ οπου Λατινικη Αμερικη ειναι ασχολουνται πολυ με αυτα εκει,τωρα αν το 90% του κοσμου εχει κολλησει με τον παραδοσιακο απαρχαιομενο τρόπο οπου πρεπει να γινεις υπάλληλος να βγάλεις χρηματα ειναι αλλο θέμα,μου θυμίζει κατι γκαστερμπαιτερ φουκαραδες της Γερμανιας που πηγαν εκει να βγάλουν λεφτα ,μενουν σε υπογεια εστιατορια,η σε αποθηκες νοσοκομειου βγάζουν 1500 μαξ απο Ελληνες εργοδοτες,ξεπληρωνουν χρεη στην Ελλαδα και ονειρευονται μια μερα να επιστρεψουν στην Ελλαδα να ζησουν τα τελευταια χρονια με την Γερμανικη συνταξη και εγω μπορουσα να παω εκει,αλλα δεν ειμαι ποδοσφαιροφιλος,και ηρθα με τον κλωνο μου παρεα να παω στα μπουρδελα,τωρα πηγαινε ελα αργεντινη καταρ θα ειναι κανα 2 χιλιαρο βαλε και τα ξενοδοχεια βαλε τα φαγητα, αιντε 3-4 χιλιαδες,σιγα το ποσο πως σας καταντησαν ετσι ολο τον κοσμο,εγω θα πηγαινα και να με χεσουν για λεφτα,εσεις μονο γκαστερμπαιτερ μπορειτεΑλλοι κανουν οικονομιες μια ζωη γιατι ζουν για το ποδοσφαιρο σαν λαος, απο εκει και περα το 10% του πληθυσμου χοντρικα δεν εχει αναγκη....
Επισης, κατι αλλο που ξεχναμε ειναι οτι σε ολες τις χωρες παιζει τρελο μαυρο χρημα. Πανω κατω 25-30% του ΑΕΠ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ, ακομα και στις πιο αυστηρες οικονομιες υποτιθεται. Επομενως Αργεντινη δεν ειναι μονο οτι λενε οι επισημες εκθεσεις και οι τυπικες μαλακιες, αλλα και ενας ολακερος κοσμος δισεκατομμυριων μαυρου χρηματος που συντηρει τεραστιο μερος του πληθυσμου, οπως γινεται παντου και οπως γινεται και στην Ελλαδα φυσικαΥπάρχουν πολλοι τρόποι να βγάλει καποιος χρήματα, ειναι 2023 σχεδον,η τεχνολογια,τα σοσιαλ μιντια,online coaching,online eshop,ινφλουενσερ,κρυπτονομισματα ,streamer,προγραμματιστης,onlyfans κλπ,αυτα ομως θελουν ενα κεφαλιο,αφοσιωση και εξοπλισμο,και φυσικα οι παρανομοι παραδοσιακοι τρόποι,ναρκωτικα,φουντα κλπ οπου Λατινικη Αμερικη ειναι ασχολουνται πολυ με αυτα εκει,τωρα αν το 90% του κοσμου εχει κολλησει με τον παραδοσιακο απαρχαιομενο τρόπο οπου πρεπει να γινεις υπάλληλος να βγάλεις χρηματα ειναι αλλο θέμα,μου θυμίζει κατι γκαστερμπαιτερ φουκαραδες της Γερμανιας που πηγαν εκει να βγάλουν λεφτα ,μενουν σε υπογεια εστιατορια,η σε αποθηκες νοσοκομειου βγάζουν 1500 μαξ απο Ελληνες εργοδοτες,ξεπληρωνουν χρεη στην Ελλαδα και ονειρευονται μια μερα να επιστρεψουν στην Ελλαδα να ζησουν τα τελευταια χρονια με την Γερμανικη συνταξη και εγω μπορουσα να παω εκει,αλλα δεν ειμαι ποδοσφαιροφιλος,και ηρθα με τον κλωνο μου παρεα να παω στα μπουρδελα,τωρα πηγαινε ελα αργεντινη καταρ θα ειναι κανα 2 χιλιαρο βαλε και τα ξενοδοχεια βαλε τα φαγητα, αιντε 3-4 χιλιαδες,σιγα το ποσο πως σας καταντησαν ετσι ολο τον κοσμο,εγω θα πηγαινα και να με χεσουν για λεφτα,εσεις μονο γκαστερμπαιτερ μπορειτε
Μας έπεισες τύπε.Υπάρχουν πολλοι τρόποι να βγάλει καποιος χρήματα, ειναι 2023 σχεδον,η τεχνολογια,τα σοσιαλ μιντια,online coaching,online eshop,ινφλουενσερ,κρυπτονομισματα ,streamer,προγραμματιστης,onlyfans κλπ,αυτα ομως θελουν ενα κεφαλιο,αφοσιωση και εξοπλισμο,και φυσικα οι παρανομοι παραδοσιακοι τρόποι,ναρκωτικα,φουντα κλπ οπου Λατινικη Αμερικη ειναι ασχολουνται πολυ με αυτα εκει,τωρα αν το 90% του κοσμου εχει κολλησει με τον παραδοσιακο απαρχαιομενο τρόπο οπου πρεπει να γινεις υπάλληλος να βγάλεις χρηματα ειναι αλλο θέμα,μου θυμίζει κατι γκαστερμπαιτερ φουκαραδες της Γερμανιας που πηγαν εκει να βγάλουν λεφτα ,μενουν σε υπογεια εστιατορια,η σε αποθηκες νοσοκομειου βγάζουν 1500 μαξ απο Ελληνες εργοδοτες,ξεπληρωνουν χρεη στην Ελλαδα και ονειρευονται μια μερα να επιστρεψουν στην Ελλαδα να ζησουν τα τελευταια χρονια με την Γερμανικη συνταξη και εγω μπορουσα να παω εκει,αλλα δεν ειμαι ποδοσφαιροφιλος,και ηρθα με τον κλωνο μου παρεα να παω στα μπουρδελα,τωρα πηγαινε ελα αργεντινη καταρ θα ειναι κανα 2 χιλιαρο βαλε και τα ξενοδοχεια βαλε τα φαγητα, αιντε 3-4 χιλιαδες,σιγα το ποσο πως σας καταντησαν ετσι ολο τον κοσμο,εγω θα πηγαινα και να με χεσουν για λεφτα,εσεις μονο γκαστερμπαιτερ μπορειτε