Jeta3829
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2021
- Like
- 15.878
- Πόντοι
- 2.241
Τι ζήσαμε με αυτόν τον άνθρωπο τόσα χρόνια;; Και έχουμε τον κάθε αμπαλο κομπλεξικο και σου λέει μικρός παίκτηςBuenas noches amigos.
Τι ζήσαμε με αυτόν τον άνθρωπο τόσα χρόνια;; Και έχουμε τον κάθε αμπαλο κομπλεξικο και σου λέει μικρός παίκτηςBuenas noches amigos.
Ξεφτίλα Να είσαι στη χώρα σου, να θες να πανηγυρίσεις για αυτήν και να στην πέφτουν πιθήκια.
Να δω πότε θα ξυπνήσει ο κόσμος να πάρουν πόδι.
Τι ζήσαμε με αυτόν τον άνθρωπο τόσα χρόνια;; Και έχουμε τον κάθε αμπαλο κομπλεξικο και σου λέει μικρός παίκτης
Ε άμα σου λέω εγώ. Πήγαινε λίγο πιο πίσω και δες σχόλια. Στο άλλο που λες δε νομίζω να την έχει ψωνίσει, απλά προσπαθεί να ψιλοΜαραντονισει στην αλητεία αλλά εκεί δεν το φτάνει όντως με τίποτα!!Δεν τον είπε κανενας μικρό παικτη.Αλλά τα τελευταία χρόνια την έχει ψωνίσει κι αυτός
Σύρε γαμησου ρε βλήμα που θα μας πεις και κομπλεξικους.Τι ζήσαμε με αυτόν τον άνθρωπο τόσα χρόνια;; Και έχουμε τον κάθε αμπαλο κομπλεξικο και σου λέει μικρός παίκτης
Εσένα θα γαμησει ένας κοντός με μεγάλη καρδιά και ψωλή. ΚαρακομπλεξικεΣύρε γαμησου ρε βλήμα που θα μας πεις και κομπλεξικους.
Φοβερή κοινωνικοπολιτική ανάλυση.Τί έχουν τραβήξει οι Μαροκινοί; Τί θέλατε δηλαδή να ήταν οι Άραβες/Αφρικανοί στη θέση της Δύσης (με την καμμία βέβαια) και να ήταν οι ισχυροί;
Αυτοί δεν είχαν σκλάβους;
Αν ήταν έτσι η σε γαλλέρα θα τραβούσες κουπί ή θα είχες γίνει φρικασέ.
Η Δύση ήμασταν οι ισχυρότεροι και τέλος. Ευχαριστώ να λένε που αποφασίσαμε να σταματήσουμε τη δουλεία, κάτι που δεν θα έκαναν ποτέ.
Ένα γελοίο χόμπιτ που το σπρώχνουν αβερτα μπας και πάρει τον τίτλο κι ο αιώνιος λουζερ. Και είχες το θράσος να τον συγκρίνεις με τον τεράστιο Ντιέγκο, τον απόλυτο ποδοσφαιρικό ηγέτη, το μύθο που έκανε τους οπαδούς της Μπόκα και της Ρίβερ να προσκυνούν τη σωρό του ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.Εσένα θα γαμησει ένας κοντός με μεγάλη καρδιά και ψωλή. Καρακομπλεξικε
Πάντα αυτό που λένε οι περισσότεροι, δε βγαίνει στο τέλος...Το είχαμε πει ότι ήρθε η ώρα τ Κοντού
Είσαι από τα πιο αμπαλα όντα!! Εδώ όλη η Βραζιλία έχει γίνει Αργεντινή και παρακαλάει να το πάρει ο Μέσσι και εσύ τον λες χόμπιτ, λουζερ και παικτακι. Όλο το σάιτ γελάει μαζί σου μην εκτιθεσαι άλλο. Θα σου στείλω μια κατσαρόλα με μια μπάλα μέσα να τη βράσεις με νερό στους κατάλληλους βαθμούς μπα και πάρεις μυρωδιά. Και επειδή είμαι σίγουρος ότι είσαι και με το Ρονάλντο (όχι τον καλό) την Κυριακή θα κλαις σαν αυτόν.Ένα γελοίο χόμπιτ που το σπρώχνουν αβερτα μπας και πάρει τον τίτλο κι ο αιώνιος λουζερ. Και είχες το θράσος να τον συγκρίνεις με τον τεράστιο Ντιέγκο, τον απόλυτο ποδοσφαιρικό ηγέτη, το μύθο που έκανε τους οπαδούς της Μπόκα και της Ρίβερ να προσκυνούν τη σωρό του ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.
Άιντε γαμημένο βλήμα που έμαθες ποδόσφαιρο από τη Nova και το playstation.
Πιθανό ρε φίλε. Η Γαλλία είναι ομαδάρα σε 7χρονια έχει 4 τελικους, Η Αργεντινή αν δεν είχε το Μεσσι δε θα είχε περάσει ούτε τον όμιλο. Ή αμφιβάλεις; Ελπίζω αυτή τη φορά να τα βάλουν άμα χρειαστεί ( όχι σαν τις προηγούμενες που είχε τον Ιγκουαιν και Παλάσιο που τα βαραγαν τα πουλιά) και να το σηκώσει ο Θεός.Πάντα αυτό που λένε οι περισσότεροι, δε βγαίνει στο τέλος...
Με την Αργεντινή ήμουν για χρόνια αμπαλο γίδι. Εχω ταξιδέψει Σαν Παολο, εχω ταξιδεψει Μπομπονερα, έχω μιλήσει με ενα σωρό ανθρώπους για το ποδόσφαιρο και το τι σήμαινε για αυτους ο τεράστιος Ντιέγκο. Ουτε μπορείς να νιώσεις ούτε πρόκειται ποτέ να καταλαβεις. Αυτό που εκφράζει αυτή τη στιγμή η Αργεντινή μου είναι αδιάφορο. Κι ούτε είμαι Αργεντίνος για να καίγομαι να την υπερασπιστώ.Είσαι από τα πιο αμπαλα όντα!! Εδώ όλη η Βραζιλία έχει γίνει Αργεντινή και παρακαλάει να το πάρει ο Μέσσι και εσύ τον λες χόμπιτ, λουζερ και παικτακι. Όλο το σάιτ γελάει μαζί σου μην εκτιθεσαι άλλο. Θα σου στείλω μια κατσαρόλα με μια μπάλα μέσα να τη βράσεις με νερό στους κατάλληλους βαθμούς μπα και πάρεις μυρωδιά. Και επειδή είμαι σίγουρος ότι είσαι και με το Ρονάλντο (όχι τον καλό) την Κυριακή θα κλαις σαν αυτόν.
Σε γάμησε τουλάχιστον ο Μαραντόνα ή τζάμπα τα λεφτά που πεταγες ;Με την Αργεντινή ήμουν για χρόνια αμπαλο γίδι. Εχω ταξιδέψει Σαν Παολο, εχω ταξιδεψει Μπομπονερα, έχω μιλήσει με ενα σωρό ανθρώπους για το ποδόσφαιρο και το τι σήμαινε για αυτους ο τεράστιος Ντιέγκο. Ουτε μπορείς να νιώσεις ούτε πρόκειται ποτέ να καταλαβεις. Αυτό που εκφράζει αυτή τη στιγμή η Αργεντινή μου είναι αδιάφορο. Κι ούτε είμαι Αργεντίνος για να καίγομαι να την υπερασπιστώ.
Για τελευταία φορά, από μενα, γιατί δεν έχει νόημα.
Συρε γαμήσου αμπαλο βλήμα.
Eπ μην υπερβαλουμεΠιθανό ρε φίλε. Η Γαλλία είναι ομαδάρα σε 7χρονια έχει 4 τελικους, Η Αργεντινή αν δεν είχε το Μεσσι δε θα είχε περάσει ούτε τον όμιλο. Ή αμφιβάλεις; Ελπίζω αυτή τη φορά να τα βάλουν άμα χρειαστεί ( όχι σαν τις προηγούμενες που είχε τον Ιγκουαιν και Παλάσιο που τα βαραγαν τα πουλιά) και να το σηκώσει ο Θεός.
Έχεις δίκιο ότι έχουν μπαχαλακηδες αλλά δε φταίνε μόνο αυτοί. Δέχτηκαν οργανωμένες επιθέσεις από ακροδεξιές ομάδες.Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και όχι πόλεμος.
Είναι φιλοξενούμενοι σε μια ξένη χώρα την οποία και πρέπει να σέβονται.
Δεν επιτρέπεται να τα σπάνε επειδή έχασαν.
Γιατί, έχουν μετανάστες αυτές οι χώρες ? Η Ρωσία έχει μόνο κάτι δυστυχισμενους από μουσουλμανικές πρώην Σοβιετικές χώρεςΔεν φταίνε αυτοί,φταίνε οι λοβοτομημένοι που τους ανέχονται
Στη Ρωσία πχ μπορούν να τα σπάσουν;Στην Πολωνία;Στη Σερβία;Εκεί θα τους σπάσουν τα παϊδια
Γιατί, έχουν μετανάστες αυτές οι χώρες ? Η Ρωσία έχει μόνο κάτι δυστυχισμενους από μουσουλμανικές πρώην Σοβιετικές χώρες
Σωστά μωρέ, τρώνε με χρυσά κουτάλια οι Ρώσοι και Σέρβοι. Τι να τους πει η δυτική Ευρώπη με τους μετανάστες της τώρα...Τι να τους κάνουν τους μετανάστες;Λοβοτημένοι σαν τους ευρω-πέους είναι;
Μη βρίζετε τυποιΣε γάμησε τουλάχιστον ο Μαραντόνα ή τζάμπα τα λεφτά που πεταγες ;