athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.473
- Πόντοι
- 12.756
οχιΠρασινο δεν ειχε?
οχιΠρασινο δεν ειχε?
Μπορει να ξεμυτισει η Καιλη τυπε..Φαντάζομαι στην πρωτευουσα του Μαροκου τις Βρυξέλλες,τί θα γίνεται τώρα
Οι καημένοι οι λαθροβέλγοι ούτε θα ξεμυτίσουν
Ενώ αν ήσουν εσύ εκεί θα τουρλωνες κώλο και αρμεγες όλο το Μαρακές...Φαντάζομαι στην πρωτευουσα του Μαροκου τις Βρυξέλλες,τί θα γίνεται τώρα
Οι καημένοι οι λαθροβέλγοι ούτε θα ξεμυτίσουν
θα χεσεις Βιβεχρωμσαλατα καισαρα κοκκινο και λευκο λαχανο
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ και εσυ και το Μαροκο
τι ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ εισαι εσυ ρε
Πάρετι ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ εισαι εσυ ρε
Πουταναρααααα
Πιάσανε τα μύδια τους τελικά οι ΠορτογάλοιΑπό την μια πλευρά Αργεντινή μάλλον καρφί για τελικό.
Απο την άλλη ειναι αμφίρροπο. Μακάρι όμως να ζήσουμε τελικό Αργεντινή Πορτογαλία.
Και ο καρπουζας μετα να μην ξεκινήσει Ρονάλντο!!! Θα μπει μονος του μεσα
Είμαι περίεργος να δω ποιος μπορεί να ξεκλειδώσει το Μαρόκο. Ειναι πολυ σφιχτοι πισω. Μονο με καμια ενέργεια τυπου Μέσσι χθες.Πιάσανε τα μύδια τους τελικά οι Πορτογάλοι
Αμα μυριστει λεφτά τυπεΜπορει να ξεμυτισει η Καιλη τυπε..
Οι Γάλλοι θα τους πάρουν άνετα πχΕίμαι περίεργος να δω ποιος μπορεί να ξεκλειδώσει το Μαρόκο. Ειναι πολυ σφιχτοι πισω. Μονο με καμια ενέργεια τυπου Μέσσι χθες.
Μπράβο τους. Ευτυχως ειμαι αλεπουδιαρης κ γω κ καλυψα το fun bet μου με προκριση Μαρόκο κ πηρα τα λεφτά μ πισω
Της μάνας της το μουνι ΓαμωΜπορει να ξεμυτισει η Καιλη τυπε..
Γιατι τι βριζεις...επιδοματιας εισαι?Της μάνας της το μουνι Γαμω
Τύπε οι Κροάτες δεν αυτοπροσδιορίζονται ως Βαλκάνιοι.Αν είχες γνωρίσει άτομα από εκεί θα καταλάβαινες,και μην παίρνεις τοις μετρητοίς την παπαριά του κάθε παπάραΈτσι ρε!
Το κάθε μαγκοπουστρακι την βλέπει φίρμα με βαμμένο μαλλί και τατουάζ λες και έκανε μούτσος στα πλοία που κουβαλούσαν κατάδικους στην Αυστραλία...βρε ουστ κοπριες!
44 ετών και χτύπησε τον 33χρονο Ιταλό ήδη τρία χρόνια πριν…Γιατι τι βριζεις...επιδοματιας εισαι?