Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.768
- Πόντοι
- 3.656
Υπάρχει γερμανικό ποδόσφαιρο πλην Μπάγερν και λίγο Ντόρτμουντ?Είχε άλλους καλύτερους να βάλει και δεν τους έβαλε?
Ε,απο Μιλερ και Νοιερ προφανώς υπήρχαν
Υπάρχει γερμανικό ποδόσφαιρο πλην Μπάγερν και λίγο Ντόρτμουντ?Είχε άλλους καλύτερους να βάλει και δεν τους έβαλε?
Οταμεντι επισης αλλα το κρυφο ατου ειναι ο Ντε Πολ. Επισης πολυ καλη βοηθεια απ τον παγκο ο Ταλιαφιγκο
Να έβαζε Τερ Στέγκεν αντί Νόιερ και Φούλκρουγκ αντί Μίλερ...Πάλι 5 της Μπάγερν μέσα θα έβαζε....
Με αυτούς η Γερμανία θα πήγαινε στους 16?
Λογικά μετά Μουντιάλ θα κάνουν ανανέωση.Εχουν και το Γιούρο 2024 στην έδρα τους...Προλαβαίνουν?
Εχουν Χάβερτς και εν δυνάμει Μουσιάλα...Αλλά γενικώς ψάχνονται....
Υπηρχε ο Νοιερ και ο Μιλερ..Δυστυχώς τους λείπουν και οι προσωπικοτητες πλέον.Λαμ,Σβαινσταιγκερ,Χουμελς κλπ.Δε λέμε για παλιοτερους γιατί θα κλάψουμε
Υπηρχε ο Νοιερ και ο Μιλερ..
Ειναι...Μεγαλη προσωπικοτητα ο Μιλερ,τί να λέμε...
φιλε δεν εχεις καταλαβει τιποτα απ οτι εγραψα.διαβασε παλι τι εγραψα και θα δεις οτι εγω γραφω για την ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ και οχι για την ΒΡΑΖΙΛΙΑ οτι δεν εχει κομπλεξ.Ε όχι και όλοι οι άλλοι.Γερμανία 7-1 μέσα στο Μαρακανά το 2014,ημιτελικό.Η Γαλλία 3-0 στον τελικό του ‘98 και ακόμα έναν αποκλεισμό σε νοκ άουτ το 2006.Ειδικά οι Γάλλοι πελάτες τους έχουν.Αν το Βέλγιο δεν αυτό καταστρεφόταν και ο Λουκάκου δεν έχανε τα άχαστα,θα είχε ενδιαφέρον η επανάληψη του προημιτελικού του ‘18 που τους απέκλεισαν οι Βέλγοι
Και φυσικά @FARAW και @akaman123 δεν ξεχνάμε τη νίκη-τρόπαιο της Ουρουγουάης μέσα στο Μαρακανά το ‘50.Ηταν σαν τελικός,αλλά δεν ήταν.Ήταν ένα ηλίθιο σύστημα με βαθμούς,που αρκούσε στη Βραζιλία η ισοπαλία.Προηγήθηκε μάλιστα,αλλά η ήδη πρωταθλήτρια κόσμου 20 χρόνια πριν,είχε άλλη άποψη
πιο πολυ στο γκολ γκολ παω .. με τις καρτες δεν βγαινει παντα ακρηΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΓΚΙΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Λοιπον, με μια πρωτη ματια, βλεπω βραζιλια να περναει με 2-1 ή 3-1
και το βραδυ θα πεσει πολυ ξυλο και θα βγει ισοπαλια το ματσακι, και μετα οποιος εχει τα αρχιδια θα περασει.
στοιχηματικα ψηνομαι να τα ριξω γκολγκολ, και εδω που φτασαμε, κιτρινες καρτες, γιατι μετα απο αυτα τα ματς μηδενιζονται για ημιτελικους και τελικους. Ειναι πολυ σημαντικο να μπορεις να παρεις οσες κιτρινες θες χωρις ποινη
Φίλε αυτό που είπες κατάλαβα.Εσύ δεν κατάλαβες την απάντηση μου.Είπες ότι οι άλλες ομάδες πλην Αργεντινής έχουν κόμπλεξ με τη Βραζιλία.Και εγώ σου είπα 4 παραδείγματα άλλων εθνικών ομάδων που δεν έχουν κόμπλεξ με τη Βραζιλίαφιλε δεν εχεις καταλαβει τιποτα απ οτι εγραψα.διαβασε παλι τι εγραψα και θα δεις οτι εγω γραφω για την ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ και οχι για την ΒΡΑΖΙΛΙΑ οτι δεν εχει κομπλεξ.
η μπάλα θα προτιμήσει να περάσουν αυτοί που είναι με πάθος ερωτευμένοι μαζί της κ την χαιδεύουν προσφέροντας θέαμαΑναμένονται μάχες σήμερα.Η Βραζιλία θα περάσει τη γερασμένη Κροατία.Στο Αργεντινή- Ολλανδία νομίζω όλα είναι πιθανά.Απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι.Θα παίξει μεγάλο ρόλο εκεί ποιός θα βάλει πρώτος γκολ.Αν μπει φυσικά γκολ.