ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.091
- Πόντοι
- 5.006
Κανένα αρνί μαν?νηστικος ειμαι φορτωνω βαρια παραγγελια σε λιγα λεπτα για να φτασει πριν το ματς
Κανένα αρνί μαν?νηστικος ειμαι φορτωνω βαρια παραγγελια σε λιγα λεπτα για να φτασει πριν το ματς
Δεν παιζουν με τη Βραζιλια ρε φιλε τωραΙσπανία-Βραζιλία θα βλέπαμε καλύτερο αγώνα,της κλάσης ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου.Τα πιθίκια θα κλειστούν και με τους Βραζιλιάνους,γύρω απο τον τερματοφύλακα,για να αποτρέψουν το γκόλ.Κρίμα για μία τόσο μεγάλη διοργάνωση
Η αλήθεια είναι μερικοί ήταν ακριβώς όπως στα δελτία της ΕΛ.ΑΣ για τους πορτοφολάδες στον ΗΣΑΠ.Απο τη μια χαίρομαι για την πούτσα που φάγαν οι Ισπανοί,μ'αυτό το πανάθλιο ποδοσφαιρο και τον απατεώνα που έχουν στον πάγκο.Αλλά έβλεπα τις σκατοφατσες και τους αλλαχουακμπάρηδες και μου γυρνούσαν τα μυαλά.
Θα είναι τρομερά κοντά οι δύο ομάδες. Αυτές οι δύο και η Βραζιλία οι καλύτερες.Τεράστια ευκαιρία για τους Άγγλους αν περάσουν την Γαλλία
Ειλικρινα δεν το ειδα@bigshak
ελα πες μας για το μαροκο σακηηηηηηηηηηηηηηηηηη
ελα πες μας οτι δεν ειδες το ματς αλλα οτι φανταζεσαι πως επαιξε καλυτερα
θα στο χτυπαω ρε μουνι μεχρι να τελειωσει η διοργανωση, τολμησες να αμφισβητησεις και να ειρωνευτεις το πουλεν μου
Έδινε 1.05 να πετάξεις την μαλακία σου.....Τέλος!! Το κάνε ο Αλλάχ !! Οι Τζημεροι θα έχουν φάει μεγάλη ήττα !!
Ολοι δουλευουν για τον Σαντος ... δεν ξεκιναει και τον Ροναλντο σημερα
Πορτογαλια - Βραζιλια τελικος
ΣωστοΚατσε μη δούμε κανα Μεσι-Ρονάλντο στο τελος
Τι να περάσουν ρε με το μαγκουαιρ το χαριΤεράστια ευκαιρία για τους Άγγλους αν περάσουν την Γαλλία
Και τον εβαλα anytime scorer..ε θα τον εγαμησω τον Σαντος
Μουντιάλ 2022: Ο Σάντος άφησε εκτός ενδεκάδας τον Ρονάλντο!
Τελικά η αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν έγινε αλλαγή στο ματς με την Κορέα δεν πέρασε στο... ντούκου από τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος δεν τον έχει στη βασική ενδεκάδα του αγώνα με την Ελβετία για τους 16 του Μουντιάλwww.protothema.gr