Ωραιες εποχές1994 πάντως πολύ καλό μουντιάλ με αρκετά γκολ, παιχταραδες και εκπλήξεις.
Πολύ καλά παιχνίδια τότε
Ωραιες εποχές1994 πάντως πολύ καλό μουντιάλ με αρκετά γκολ, παιχταραδες και εκπλήξεις.
1994 πάντως πολύ καλό μουντιάλ με αρκετά γκολ, παιχταραδες και εκπλήξεις.
Πρώτον είναι ΦΙΦΑ και οχο ΟΥΕΦΑ και Άμα δε γουστάρεις μην το δεις, αλλά πάψτε να μας πρίζετε τα ουμπαλα με τις υστεριες σαςΓαμω την ουεφα μαφια και γαμω τους κελεμπιες με τα λεφτα τους ...ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ....Το ποδοσφαιρο με το καταραμενο αυτο μουντιαλ ξεφτιλιστηκε με καθε επισημοτητα......εχω δει ολους τους τελικους απο το 78 και μετα....και παρα πολλα παιχνιδια,ε απο αυτο το ΦΙΑΣΚΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ....
Το ιδιο μπουρδελο ειναι .Πρώτον είναι ΦΙΦΑ και οχο ΟΥΕΦΑ και Άμα δε γουστάρεις μην το δεις, αλλά πάψτε να μας πρίζετε τα ουμπαλα με τις υστεριες σας
GK Minou1994 πάντως πολύ καλό μουντιάλ με αρκετά γκολ, παιχταραδες και εκπλήξεις.
Αξέχαστες στιγμές του Ελληνικού ποδοσφαίρουGK Minou
RB Apostolakis
LB Kolitsidakis
CB Kalitzakis
CB Manolas
CM Tsalouchidis
CM Kofidis
CM Nioplias
CM Tsiantakis
SS Saravakos
FW Machlas
Holland v Greece, 25-3-1987Αξέχαστες στιγμές του Ελληνικού ποδοσφαίρου
Θυμάμαι τον πατέρα μου να λέει Γερμανία,Βραζιλία,Ιταλία(με τη σειρά αυτή)είναι πάντα τα φαβορί σε ενα Μουντιάλ.
GK Minou
RB Apostolakis
LB Kolitsidakis
CB Kalitzakis
CB Manolas
CM Tsalouchidis
CM Kofidis
CM Nioplias
CM Tsiantakis
SS Saravakos
FW Machlas
Με Αλκέτα Παναγούλια που τον έπιασε η γυναίκα του στα πράσα με τη μεταφράστρια του Τριβελα !Διδάξαμε το 4-4-2
Με Αλκέτα Παναγούλια που τον έπιασε η γυναίκα του στα πράσα με τη μεταφράστρια του Τριβελα !
Ο Αλκέτας γαμαγε πολύ τυπε. Και στα ταξίδια των προκριματικών τότε σε Ρωσία και Ουγγαρία πηδαγανε πουτανες και ο Αλκέτας ήταν πρωταγωνιστής !Για τον Αλκέτα άλλα νόμιζα
Ο Αλκέτας γαμαγε πολύ τυπε. Και στα ταξίδια των προκριματικών τότε σε Ρωσία και Ουγγαρία πηδαγανε πουτανες και ο Αλκέτας ήταν πρωταγωνιστής !
Χαχαχα....όχι ρε καμία σχέση. Τα λέγανε τότε τα ταμπλόιντ της εποχής τι γινόταν στην εθνικηΈλα ρε,κι εγώ νόμιζα ότι ήταν στο άλλο άκρο
12-7-1998, Paris/Saint-Denis
France (System 4-5-1) v Brazil (System 4-4-2)