Ας κανουμε μια προβλεψη για τις 16 ομαδες που προκριθηκαν στα νοκ-αουτ
1)Ολλανδια-ΗΠΑ: Δεν εχω παρακολουθησει καθολου την Ολλανδια... Παρολα αυτα δεν την θεωρω κατι εντυπωσιακο... Οι ΗΠΑ παλει εχουν δειξει οτι ειναι μαχημοι... οποτε θα πω ΗΠΑ διοτι αυτο μου βγαινει (συν οτι θεωρω αν γινει μια εκπληξη στους 16 θα γινει εδω)
2)Αργεντινη-Αυστραλια: Αργεντινη δαγκωτο
3)Αγγλια-Σενεγαλη: Αν η Σενεγαλη κανει την εκπληξη δεν θα εκπλαγω (και επειδη εχουμε να θυμομαστε πολλα απο τους Αγγλους και επειδη ειναι καλη ομαδα η Σενεγαλη).. Θα παω με την λογικη ομως και θα πω Αγγλια
4)Γαλλια-Πολωνια: Επισης ενα ματς στο οποιο θα μπορουσε να γινει εκπληξη αλλα αυτη η Γαλλια εμενα με πειθει οτι ειναι φαβορι για το τροπαιο οποτε Γαλλια
5)Βραζιλια-Κορεα: Βραζιλια δαγκωτο
6)Ιαπωνια-Κορεα: Δεν θα μου κανει εντυπωση αν περασουν οι Ιαπωνες μετα τα απιθανα που ειδαμε στον ομιλο τους αλλα δεν γινεται να μην πω Κροατια (και λογω Μοντριτς και επειδη οι Κροατες ειναι απλα καλυτεροι)
7)Μαροκο-Ισπανια: Το Μαροκο στους ομιλους μας εβγαλε (ευχαριστα) τα γυαλια.. θεωρω οτι θα ειναι ωραιο παιχνιδι αλλα θα πω Ισπανια διοτι η ιστορια μας εχει δειξει οτι αυτη η ομαδα εχει καρδια πρωταθλητη και ειναι γενικα εφταψυχη
8)Πορτογαλια-Ελβετια: Ωραιο ματς.. Οι Ελβετοι ειναι μαχημοι (οπου και εδω αν γινει εκπληξη δεν θα εκπλαγω) αλλα θα πω Πορτογαλια
Υ.Γ. Για να δω ποσο μεσα θα πεσω