Νέα

Μουνόψειρες παίζουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.343
Πόντοι
6.495
γεια σασ αδελφια, τα βλεπω ολα κεφαλαια και γραφω κι εγω ετσι. Ερωτηση κρισεωσ: απο μουνοψειρες πωσ τα παμε; εννοω, εχετε ακουσει τιποτα; μια φορα πριν απο καμια δεκαρια χρονια ειχα κολλησει στο μεταξουργειο και μου πηρε κατι μηνεσ να τισ ξεφορτωθω τισ πουστικεσ. οι εχοντεσ συζυγο η γκομενα μονιμη πωσ αντιμετωπιζουν αυτο το προβλημα; για πειτε ρε μαγκεσ, γιατι ολο φαγουρα εχω... :tickedoff:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
αμα εισαι αξυριστοσ μπορει να κολισεισ μουνοψειρεσ .

OP
OP
P

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.343
Πόντοι
6.495
αμα εισαι αξυριστοσ; ρε συ, οι μουνοψειρεσ μεχρι και σο κεφαλι ανεβαινουνε  :headbang:. δεν υπαρχει κανασ τροποσ αποφυγησ; ειχα παει τισ προαλλεσ μεταξουργειο και κοιταγα τουσ διπλανουσ, και σκοτεινους, κι ελεγα δεν υπάρχει περιπτωση καποιοσ απο αυουσ να μην εχει... 

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
εγω φιλε ειμαι ξυρισμενοσ συνεχεια και δεν εχω κολισει ποτε .

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.483
Πόντοι
12.930
An πασ σε φαρμακειο σου δινουν μια λοσιον που πρεπει να εχει σαν βαση το πετρελαιο (γιατι μυριζει καπωσ ετσι). δεν θυμαμαι την μαρκα.
Με το που τη βαλεισ οι ψειρεσ αφανιζονται !

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κι άμα είσαι ξυρισμένος πας γυρεύοντας για έρπη και κονδυλώματα... τουλάχιστον οι μουνόψειρες είναι το πιο ανώδυνο...

Και καμιά φορά δεν αρκεί μόνο η λοσιόν, αλλά πρέπει να βράσεις και τα ρούχα και τα σκεπάσματα!

Στην τελική δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς... και πριν πει κανένας ότι έτσι είναι στα μπουρδέλα, και αυτές που κυκλοφορούν έξω δε πάνε πίσω... το τι κουβαλάνε δε λέγεται οι βρωμιάρες.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Κι άμα είσαι ξυρισμένος πας γυρεύοντας για έρπη και κονδυλώματα... τουλάχιστον οι μουνόψειρες είναι το πιο ανώδυνο...

Και καμιά φορά δεν αρκεί μόνο η λοσιόν, αλλά πρέπει να βράσεις και τα ρούχα και τα σκεπάσματα!

Στην τελική δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς... και πριν πει κανένας ότι έτσι είναι στα μπουρδέλα, και αυτές που κυκλοφορούν έξω δε πάνε πίσω... το τι κουβαλάνε δε λέγεται οι βρωμιάρες.

Μήπως υπερβάλλεις λιγάκι; Μην συγκρίνεις τώρα τις έξω μ' αυτές στα του Μεταξουργείου.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
ένα ψέκασμα με para plus και ξύρισμα της περιοχής  αντιμετωπίζει το πρόβλημα.

OP
OP
P

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.343
Πόντοι
6.495
Τι είναι το para plus συνάδελφε; Εννοείς ψέκασμα αφού έχει γίνει το κακό ή νωρίτερα, προληπτικά; (εκεί φτάσαμε...)

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
οχι αφού γίνει το κακό. Προληπτικά δεν ξέρω αν κάνει κάτι. spray αντιφθειρικό είναι θα το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία.

Blacknight

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
αυτο με τις μουνοτριχες μπορει να εμφανιστει και την ιδια μερα που κανεις κατι?απλα γενικα εχω φαγουρα αλλα δεν ξερω εαν ειναι η ιδεα μου

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
αυτο με τις μουνοτριχες μπορει να εμφανιστει και την ιδια μερα που κανεις κατι?απλα γενικα εχω φαγουρα αλλα δεν ξερω εαν ειναι η ιδεα μου
ιδέα σου είναι πόσο καιρό έχεις να κάνεις μπάνιο γιατί και αυτό παίζει .

Blacknight

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Ε μπανιο καθε μερα κανω....ισως ειναι και η ιδεα μου γιατι γενικα ειμαι τριχωτος..τι να πω..θα δειξει(το απλα επειδη ειχα να παω καιρο φυλης..πηγα χθες..με την μαρια απο θεσσαλονικη..και καθαρη μου φανηκε και ξυρισμενο το ειχε..αλλα οκ απο τα σεντονια ποτε δεν ξερεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom