γεια σασ αδελφια, τα βλεπω ολα κεφαλαια και γραφω κι εγω ετσι. Ερωτηση κρισεωσ: απο μουνοψειρες πωσ τα παμε; εννοω, εχετε ακουσει τιποτα; μια φορα πριν απο καμια δεκαρια χρονια ειχα κολλησει στο μεταξουργειο και μου πηρε κατι μηνεσ να τισ ξεφορτωθω τισ πουστικεσ. οι εχοντεσ συζυγο η γκομενα μονιμη πωσ αντιμετωπιζουν αυτο το προβλημα; για πειτε ρε μαγκεσ, γιατι ολο φαγουρα εχω...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μουνόψειρες παίζουν;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
αμα εισαι αξυριστοσ μπορει να κολισεισ μουνοψειρεσ .
αμα εισαι αξυριστοσ; ρε συ, οι μουνοψειρεσ μεχρι και σο κεφαλι ανεβαινουνε . δεν υπαρχει κανασ τροποσ αποφυγησ; ειχα παει τισ προαλλεσ μεταξουργειο και κοιταγα τουσ διπλανουσ, και σκοτεινους, κι ελεγα δεν υπάρχει περιπτωση καποιοσ απο αυουσ να μην εχει...
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
εγω φιλε ειμαι ξυρισμενοσ συνεχεια και δεν εχω κολισει ποτε .
Κι άμα είσαι ξυρισμένος πας γυρεύοντας για έρπη και κονδυλώματα... τουλάχιστον οι μουνόψειρες είναι το πιο ανώδυνο...
Και καμιά φορά δεν αρκεί μόνο η λοσιόν, αλλά πρέπει να βράσεις και τα ρούχα και τα σκεπάσματα!
Στην τελική δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς... και πριν πει κανένας ότι έτσι είναι στα μπουρδέλα, και αυτές που κυκλοφορούν έξω δε πάνε πίσω... το τι κουβαλάνε δε λέγεται οι βρωμιάρες.
Και καμιά φορά δεν αρκεί μόνο η λοσιόν, αλλά πρέπει να βράσεις και τα ρούχα και τα σκεπάσματα!
Στην τελική δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς... και πριν πει κανένας ότι έτσι είναι στα μπουρδέλα, και αυτές που κυκλοφορούν έξω δε πάνε πίσω... το τι κουβαλάνε δε λέγεται οι βρωμιάρες.
Anal_Intruder
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το θεμα ειναι μεγιστησ σημασιασ
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Κι άμα είσαι ξυρισμένος πας γυρεύοντας για έρπη και κονδυλώματα... τουλάχιστον οι μουνόψειρες είναι το πιο ανώδυνο...
Μήπως υπερβάλλεις λιγάκι; Μην συγκρίνεις τώρα τις έξω μ' αυτές στα του Μεταξουργείου.
Blacknight
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
αυτο με τις μουνοτριχες μπορει να εμφανιστει και την ιδια μερα που κανεις κατι?απλα γενικα εχω φαγουρα αλλα δεν ξερω εαν ειναι η ιδεα μου
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ιδέα σου είναι πόσο καιρό έχεις να κάνεις μπάνιο γιατί και αυτό παίζει .αυτο με τις μουνοτριχες μπορει να εμφανιστει και την ιδια μερα που κανεις κατι?απλα γενικα εχω φαγουρα αλλα δεν ξερω εαν ειναι η ιδεα μου
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
ιδέα σου είναι πόσο καιρό έχεις να κάνεις μπάνιο γιατί και αυτό παίζει .
Και καμμιά κόντρα ξούρα θα βοηθούσε την κατάσταση.
Blacknight
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ε μπανιο καθε μερα κανω....ισως ειναι και η ιδεα μου γιατι γενικα ειμαι τριχωτος..τι να πω..θα δειξει(το απλα επειδη ειχα να παω καιρο φυλης..πηγα χθες..με την μαρια απο θεσσαλονικη..και καθαρη μου φανηκε και ξυρισμενο το ειχε..αλλα οκ απο τα σεντονια ποτε δεν ξερεις..