Νέα

Μούναρος σε Προποτζίδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Χαιρετω τους μπουρδελιαριδες του μιτου  :hi:

Λοιπον, μαγκες χωρις παπαριες θελω τα φωτα σας!

Στο προποτζιδικο της γειτονιας μου, το οποιο το λειτουργει ενα ζευγαρι περι τα 55, εμφανιζεται και τους βοηθαει ορισμενες φορες η κορη τους που πρεπει ναναι κατι λιγο πανω απο τα 30. Η τυπισα ειναι πολυ αισθησιακη, οχι ξεκολλο με τιποτα, απλα η κοπελα εχει αισθησιακη ομορφια. Οχο μονο δεν ειναι ξεκολο στην εμφανιση, αλλα δεν ειναι ξεκολο και στην συμπεριφορα. Ειναι πολυ ωραιο τεμαχιο και εξωτερικα αλλα και απο τροπους. Η πλακα ειναι οτι γνωριζονται , λογω πελατειας, οι γονεις μου με τους γονεις της.

Το θεμα ειναι πως το καταφερνεις ενα τετοιο γκομενακι να βγεις μαζι της, χωρις να γινεις και σουργελο με τους γονεις της και γονεις μου ???   Ασε που δεν ξερουμε και εαν βγαινει με καποιον ή γουσταρει καποιον κτλ...

Μπουρδελιαριδες, θελω σοβαρες ιδεες...και οχι μαλακιες....

Και δεν με ενδιαφερει μονο πηδημα με την τυπισσα,.....το κομματι οπως το κοβω ειναι καλο για σχεση

By the way ξανααρχισα να πηδαω το μοντελε.....

Επισκέπτης
Ἅμα εἶσαι κάτω ἀπὸ 40 καὶ ἔχεις 5 δραχμές, direct day game (= βοὺρ στὸν πατσά).

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ἅμα εἶσαι κάτω ἀπὸ 40 καὶ ἔχεις 5 δραχμές, direct day game (= βοὺρ στὸν πατσά).

38 στα 39 ειμαι ...

και εκεινη πρεπει ναναι περι τα 32....

εβαλα την μανα μου και ρωτησε την μανα της στην απεξω....χαχαχαχα

αλλα δεν μπορουσε να ρωτησει παλι στην απεξω εαν ειναι ελευθερη..εεε δεν παει αυτο χαχαχαχαχα

φαντασου αρεσει και στην μανα μου η ομορφια και οι τροποι της κοπελας .... :) :)

το θεμα ειναι να μην γινω ρομπα σε εκατερωθεν γονεις

Ειναι δυσκολη η φαση, ασε που δεν εμφανιζεται συχνα στο προποτζιδικο ( εγω την πετυχαινω δυο φορες το χρονο φαντασου )...μονο οταν ειναι να μην μπορουν οι γονεις της να το λειρουτγησουν για καμια μερα....οπως σημερα που μαλλον εχουν φυγει οι γονεις της και το τρεχει μονη της

και επειδη δεν εμφανιζεται συχνα οι πιθανοτητες να την ξαναπετυχω ειναι μηδαμινες

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Φιλε  το μονο που εχεις να κανεις,ειναι να μου πεις που βρισκεται ακριβως το προποτζιδικο κι ολα τ αλλα αστα πανω μου!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :grin: :dancing: :grin:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Φιλε  το μονο που εχεις να κανεις,ειναι να μου πεις που βρισκεται ακριβως το προποτζιδικο κι ολα τ αλλα αστα πανω μου!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :grin: :dancing: :grin:

Ρε τυπε, ειπαμε σοβαρες ιδεες θελω....

Εχει τοσα μουνια εξω , βρες δικο σου  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
38 στα 39 ειμαι ...

αλλα δεν μπορουσε να ρωτησει παλι στην απεξω εαν ειναι ελευθερη..εεε δεν παει αυτο χαχαχαχαχα

φαντασου αρεσει και στην μανα μου η ομορφια και οι τροποι της κοπελας .... :) :)

Ειναι δυσκολη η φαση, ασε που δεν εμφανιζεται συχνα στο προποτζιδικο ( εγω την πετυχαινω δυο φορες το χρονο φαντασου )...μονο οταν ειναι να μην μπορουν οι γονεις της να το λειρουτγησουν για καμια μερα....οπως σημερα που μαλλον εχουν φυγει οι γονεις της και το τρεχει μονη της

και επειδη δεν εμφανιζεται συχνα οι πιθανοτητες να την ξαναπετυχω ειναι μηδαμινες

Social εἶναι γιὰ μᾶς τοὺς μπαρμπάδες. Ἐσὺ βοὺρ εἴπαμε. Ρόμπα δὲν γίνεσαι.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
οκ τυπε...

δωσε ομως και καμια ιδεα.....ΣΟΒΑΡΗ ομως!
Απλα πταγματα. Ψαξτη στο fb  και προσθεσε την φιλη με μηνυμα ειμαι ο ταδε ταδοπουλος. Και χωσου στο ψητο. Και γραψε στ αρχιδια σου γειτονια, γνωστους, κλπ.
Το εχω κανει και ασχετα αν δεν μου καθισε η γκομενα(που στην περιπτωση μπυ της χωθηκα κατευθειαν για καφε μιας που ειχε γκομενο,) οι γονεις της με βλεπουν χαιρετουν τους δικους μου,
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα. Αρκει αν σου πει οχι να μην γινεις αγενης και αλλξεις συμπεριφορα

karam2016

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
38 στα 39 ειμαι ...

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.956
Πόντοι
12.056
Koντευεις 40 και βαζεις την μανα σου να μαθει πληροφοριες...  :headbang: :headbang:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Koντευεις 40 και βαζεις την μανα σου να μαθει πληροφοριες...  :headbang: :headbang:

οταν φιλε μου οι γονεις γνωριζονται, εισαι προσεχτικος. Τι θα η θελες δηλαδη να πω σε μια που δεν εχω κατι απαρα πανω απο ενα καλησπερα το πολυ 2 φορες το χρονο να την ρωτησ ωποσο χρονο ειναι ??? Δεν θελω να δημιουργησω θεμα με τους γονεις μου και τους δικους της. Ειναι θεμα τροπων

:hi:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.956
Πόντοι
12.056
οταν φιλε μου οι γονεις γνωριζονται, εισαι προσεχτικος. Τι θα η θελες δηλαδη να πω σε μια που δεν εχω κατι απαρα πανω απο ενα καλησπερα το πολυ 2 φορες το χρονο να την ρωτησ ωποσο χρονο ειναι ??? Δεν θελω να δημιουργησω θεμα με τους γονεις μου και τους δικους της. Ειναι θεμα τροπων

Να πηγαινεις με την μανα σου αγκαζε στην λαικη....ολο και καποια νυφη θα σου βρει  :hi:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μαλλον τυποι δεν το πιασατε καλα το θεμα.

Σαε ειπα οτι γνωριζονται οι γονεις μας.

Δεν μπορεις να κανεις καραγκιοζιλικια , οπως αναφερετε.

Αυτο μονο εαν εχεις τροπους. Εαν εισαι αξεστος γραφεις στα αρχιδια σου και τους γονεις και την γειτονια.

Εγω δεν ειμαι ετσι. Υπαρχει και οριο. Εσεις μπορει να ειστε....   :2funny: :2funny: :2funny:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

τυπε βρες την κολλητη της κ πες της οτι γουσταρεις την προπαντζου οπως καναμε στο δημοτικο  :hi:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
πρεπει να συμφωνησω με τον καραμιχο και τον αλτεκ !!

:rockon:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154