Επισκέπτης
Ενταξει μια συνηθισμενη αποδεκτη γκομενα ειναι!γιατι το καναμε τοσο θεμα?.....βγειτε εξω τοσες τετοιες υπαρχουνε!
Ενταξει μια συνηθισμενη αποδεκτη γκομενα ειναι!γιατι το καναμε τοσο θεμα?.....βγειτε εξω τοσες τετοιες υπαρχουνε!
Όπως χαζευα βιντεακια στο youtube επεσα πανω στο παρακατω σποτακι της ΔΑΠ για τις φοιτητικες εκλογες τις φετινες.
Εχουνε βαλει εναν μουναρο απο αυτες τις τσοντες που κυκλοφοραγανε στις σχολες στα φοιτητικα μου χρονια και φαινεται τουμπανακι! το ξερει κανενας το μωρο? για τσεκαρετε!
30 χρόνια ραστώνης~εκμαυλισμού και δυο μνημόνια φτώχειας...
να τ'αφήσω;
φοιτητοσυνδικάλες, της μανούλας σας το μουνί.
αυτός ο ημικαράφλας ο φαπίτης, εκτός από φάπες πρέπει να φάει και τις κλωτσές του.
πούτσο και ξύλο και πρόστιμο στα πουτανογεννήματα που κάνουν κουμάντο στις σχολές.
αααα και για να μην ξεχάσω, μαχαιρομούνιασμα στην καριόλα τη δαπίτισσα.
έχει τα καλύτερα πουτανάκια η ΔΑΠ!!!
οταν ημουνα στη σχολη κατι μπαζακια ειχε η δαπ σε μας...που ησουνα ρε κοπελια???ωραιο το μωρο
παντου ετσι ειναι
κ κατι σπερματοζητιανες τις εχουν βιτρινα να γραφονται αγαμητοι νερντακοι κ βλαχακια
Ολα τα πέτυχες μόνο στον όροφο απέτυχεςΤουμπανάκι το μωρό, αλλά μέχρι εκεί.
Μιά όμορφη κοπέλα που πιθανόν να ήταν η γειτόνισσά σου στον κάτω όροφο.
φιλε μου respect για την αναλυση του ξεκολιδιου συμφωνω 100%!! ;)Πάντως, για κάποιους λόγους, μού θύμισε τη γνωστή τετράδα που ίσχυε στα νιάτα μου. Δηλαδή, το μωρό παίζει να είναι:
1. κάτοικος Βορείων ή Νοτίων Προαστίων 2. wannabe ηθοποιός 3. νυν περιστασιακά μοντέλο 4. εποχική εργαζόμενη σε trendy club/ πίστα, ως PR/υποδοχή.
Κατ' αναλογία, τα γνωστά και στα περί του γκόμενου: α. επιχειρηματίας νύχτας β. δημοφιλής dj/μετρ γ. πολίστας/ μπασκετμπολίστας.
Κρίμα πάντως που δεν υπάρχει πια το Maxim ή η cult εκπομπή του Βασίλη Δρυμούση στο alter. Σε ένα από τα δύο (ή και στα δύο), θα βλέπαμε την εξέλιξη του μωρού. Μόνο ο Θέμος έχει μείνει πια, αλλά καλύπτει τα πολύ γνωστά.
Προτείνω να αναλάβει επιχειρηματική δραστηριότητα το bou (model agency, φωτογραφίσεις), ώστε να μην πηγαίνουν χαμένα αυτά τα μωρά (αδιάφορο αν είναι ΔΑΠ ή ΠΑΣΠ, δεν έχουμε προκαταλήψεις), τώρα που τα παλιά media έχουν μπατιρίσει.