Επισκέπτης
Είμαι υπέρ των Γερμανίδων αντε και λίγο των Λατίνων προς το σκυλέ όμως το δέρμα το Πορτορικάνικο
Γερμανιδα ειναι φιλε αυτη στο αβαταρ σου; ;)
Είμαι υπέρ των Γερμανίδων αντε και λίγο των Λατίνων προς το σκυλέ όμως το δέρμα το Πορτορικάνικο
εγω να δεις τι εχω δει στο ξενοδοχειο που δουλευω.μια φορα ρε παιδια ειμουνα βραδυ στο reception μπαινει μια σουηδεζα μεσα πελατησα μας ηταν και καθοταν ορθια ειχε ανοιξει τα ποδια και κατουραγε τι να πω ρε γαμωτω..ασε που ειναι και πολυ κρυοκολες και αναισθητες.. υπαρχουν και τα καλα μουνια οπως συμβαινει σε καθε χωρα αλλα οχι οτι ολες ειναι μουναρες αυτο με τιποτα
Καλε μου φιλε οτι σου ειπα το πιστευω απολυτα... Κι επειδη μου τραβηξες το ενδιαφερον, διαβασα τα τελευταια μυνηματα που εχεις γραψει και σε αλλα threads και διακρυνω οτι εισαι ενα ατομο ισορροπημενο, με humor, παιδεια, ψαγμενο και προπαντως ακομπλεξαριστο !
Δεν μπορω να συμφωνησω παραπανω σε αυτο που λες για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΑ την *** SASHA *** ! ! ! ! !
Τα ειπες απλα ΟΛΑ ! Ακριβως το ιδιο σκεφτομαι κι εγω οταν κανω καμοια βολτα και βλεπω πως ειναι τα πραγματα σημερα στην Φυλης...
να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένεια! με εκπλήσσει ιδιαιτέρως θετικά το ενδιαφέρον σου να διαβάσεις και άλλα post σε διάφορα θέματα και πιστεύω στην πορεία θα γνωριστείς ακόμα καλύτερα τόσο με εμένα όσο και με άλλα αξιόλογα μέλη του site, καθώς είσαι ξηγημένος, καλοπροαίρετος και ξεκάθαρος χαρακτήρας!
όπως και να έχει πάντως, κάνε τις βόλτες σου σε όσα "σπιτάκια" βρεθούν στο δρόμο σου και δεν αποκλείεται να συναντήσεις κάποια περίπτωση που θα σου αρέσει. άλλωστε προτιμήσεις είναι αυτές και είναι πέρα για πέρα υποκειμενικές!
αυτά για απόψε, καληνυχτώ εσένα και τα υπόλοιπα μέλη που είναι μαζί μας γιατί έχουμε και να ξυπνήσουμε αύριο πρωί! εις το επανιδείν φίλε μου!
[/glow]Ιδιο σκηνικο εχω δει σε Bar στην Στοκχολμη ΧαΧαΧαΧα
Στην Φινλανδια εχω δει ακομα χειροτερα !!! Εκει τους μαζευουν με φορτηγα ρε συ το πρωι απο τα πεζοδρομια...
Ενταξυ και Αγγλια γινονται 5 φορες χειροτερες φασεις του ειδους και δυστηχως τα κανουν και στη χωρα μας τα καλοκαιρια....
Εγω βεβαια, Δοξα το Θεο, επεσα σε Σουηδεζα που πινει 1-2 ποτηρακια σε γιορτες μονο, ειναι ευγενικη εκ φυσεως, ειναι πολυ νοικοκυρα, παρα πολυ θερμη (μπορει να προερχεται απο κρυα χωρα αλλα οι Ελληνιδες μπροστα της ειναι παγοβουνα) και δεν ειναι καθολου αναισθητη σαν τις δικες μας...
[size=10pt][glow=red,2,300]Ομως εχει κατι η' μαλλον δεν εχει κατι... που εχω επιθυμισει... και το ψαχνω σε πουτανες
Ειναι εντελως αοσμη... ακομα και οταν ιδρωνει κτλ... Δεν μυριζει καθολου...
Πραγματικα μου εχει ληψει η μυρωδια του ιδρωτα μιας πουτανας... Ειναι κατι που το θεωρω εκφυλο και με εξιταρει πολυ ! [/size]
Καλε μου φιλε οτι σου ειπα το πιστευω απολυτα... Κι επειδη μου τραβηξες το ενδιαφερον, διαβασα τα τελευταια μυνηματα που εχεις γραψει και σε αλλα threads και διακρυνω οτι εισαι ενα ατομο ισορροπημενο, με humor, παιδεια, ψαγμενο και προπαντως ακομπλεξαριστο !
Δεν μπορω να συμφωνησω παραπανω σε αυτο που λες για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΑ την *** SASHA *** ! ! ! ! !
Τα ειπες απλα ΟΛΑ ! Ακριβως το ιδιο σκεφτομαι κι εγω οταν κανω καμοια βολτα και βλεπω πως ειναι τα πραγματα σημερα στην Φυλης...
[/quote
να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένεια! με εκπλήσσει ιδιαιτέρως θετικά το ενδιαφέρον σου να διαβάσεις και άλλα post σε διάφορα θέματα και πιστεύω στην πορεία θα γνωριστείς ακόμα καλύτερα τόσο με εμένα όσο και με άλλα αξιόλογα μέλη του site, καθώς είσαι ξηγημένος, καλοπροαίρετος και ξεκάθαρος χαρακτήρας!
όπως και να έχει πάντως, κάνε τις βόλτες σου σε όσα "σπιτάκια" βρεθούν στο δρόμο σου και δεν αποκλείεται να συναντήσεις κάποια περίπτωση που θα σου αρέσει. άλλωστε προτιμήσεις είναι αυτές και είναι πέρα για πέρα υποκειμενικές!
αυτά για απόψε, καληνυχτώ εσένα και τα υπόλοιπα μέλη που είναι μαζί μας γιατί έχουμε και να ξυπνήσουμε αύριο πρωί! εις το επανιδείν φίλε μου!
Καληνυχτα Φιλε ! Χαρηκα ! Παω κι εγω σιγα σιγα... Καλο Βραδυ και στους υπολοιπους φιλους ! Να ειστε παντα ολοι καλα !
[/glow]
υπαρχει ενα θρεντ με γυφτισσες αν σε ενδιαφερει[move][/move][move][/move]
και που μάλλον δεν ήξερε ελληνικά ούτε είχε φίλες ελλεηνίδες για να της πουν το καλό τους το λόγο για το παλληκάρι
Γερμανιδα ειναι φιλε αυτη στο αβαταρ σου; ;)
Σε ευχαριστώ πολύ για τις προσωπικές σου συμβουλές. Τις λαμβάνω υπόψιν.Παντα με τον καλο λογο για ολους εισαι απ'οτι βλεπω
Δεν σε πονανε ρε φιλε τα ματια σου ολη μερα στο internet ?!?!?!?!
Με μενα προσπαθουσες να ανοιξεις διενεξη χτες απο τις 8 μεχρι τις 9 που μπηκα...
και τωρα βλεπω οτι μεχρι τις 2:00 to βραδυ εισουνα ΑΚΟΜΑ στο internet και πεταχτηκες μονο και μονο για να πεις κακιες και στον τυπο πιο πανω !!!!
Υ.Γ. ---> Το Internet Φιλε μου ειναι ΜΟΝΟ για μια ωρα... Αντε το πολυ Δυο !
Δεν σου φταιει κανεις για τιποτα παρα μονο ο εαυτος σου !
Ειναι μεγαλη βλακεια να βγαζεις αποθημενα on-line ;)
Αν βρεθείς στο Βερολίνο πάρε την Καταρίνα
και αν στην Πράγα την Βερόνικα (Αngelica)
(Ήταν πρόσφατα και στην Αθήνα αλλά λίγοι τσίμπησαν την ευκαιρία)
Tις έχω πάρει αμφότερες δις
ΘΕΕΣ !!!
Αμα βρεθης Γερμανια, παρε Sadie. Τοπ μωρο στην Ευρωπη
Το μονο που δεν με τρααβει με την Angelika (Veronika) εινα τα .... τατοο
Για λάτρεις των ψηλών κορτιτσιών που σέβονται τον εαυτό τους, δεν επιτρέπεται να έχεις περάσει από Γερμανία και να μην έχεις δοκιμάσει Yolanda.
Δεν μιλαω τα ρημαδια τα Γερμανικα βρε Γιωργο. Ημουν πριν μια εβδομαδα Μοναχο και δυσκολευομουν . Ευτυχως που μιλανε Αγγλικα οι πιο πολλοι.
H Yolanda τα μιλάει (και αυτά).