master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Ενδιαφερεσαι στελαρα;ουτε εκει θα βρεις να γαμησεις,μην το ψαξεις τσαμπα λεφτα θα χαλασεις.17 ευρω γιατι εδωσες,συνδρομη μελους ειναι?
Η ΠΟΝΤΟΙ ΓΙΑ ΜΥΝΜΑΤΑ
Ενδιαφερεσαι στελαρα;ουτε εκει θα βρεις να γαμησεις,μην το ψαξεις τσαμπα λεφτα θα χαλασεις.17 ευρω γιατι εδωσες,συνδρομη μελους ειναι?
Η ΠΟΝΤΟΙ ΓΙΑ ΜΥΝΜΑΤΑ
τα κραταω να παω πηλιο με τη μουναρα να γαμησω ακαποτα και να τα πληρωσω ολα εγω :SΕνδιαφερεσαι στελαρα;ουτε εκει θα βρεις να γαμησεις,μην το ψαξεις τσαμπα λεφτα θα χαλασεις.
Μην ακουσεις να πληρωσεις κατι,να βγαλεις σπυρακια αμεσως.τα κραταω να παω πηλιο με τη μουναρα να γαμησω ακαποτα και να τα πληρωσω ολα εγω :S
Αδερφέ sinister,ξαναλέω και το τονίζω με ιδιαίτερη έμφαση: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΛΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ, ΑΠΟ ΝΕΥΡΩΤΙΣΜΟ, Ή ΑΠΟ ΑΥΤΟΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΞ ΜΙΑΣ ΒΡΑΔΙΑΣ.
[size=10pt][size=10pt]
Υ.Γ Μετά οι κοπέλες βγαίνουν με λυγμούς σε διάφορα φόρουμ αλλά και off line συζητήσεις, παρέες κλπ λέγοντας: "Οι άνδρες δεν φλερτάρουν και απλώς κοιτάνε", όχι κυρίες μου οι άντρες σας φλερτάρουν ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΥΡΙΩΣ μια χαρά απλώς δεν σας φλερτάρουν οι "πρίγκιπες" ή οι "θεοί" που αναζητάτε.... αυτό σας χαλάει...[/size][/size].
Συνδρομή μήνα για να έχεις full chat, άπειρα μηνύματα, και να εμφανίζεσαι πρώτος στις αναζητήσεις. Αν δεν πληρώσεις δεν μπορείς να μιλήσεις καν και είναι μεγάλη μούφα. Δεν τα λυπήθηκα τα λεφτά γιατί ισοδυναμούν με 2 ποτά σε ένα μπαρ (αν και δεν πίνω). Αντίθετα με 17 ευρώ μίλησα με πάνω από 30 γυναίκες, βγήκα 6-7 ραντεβού (στον ένα μήνα) και συνουσιάστηκα με 2 (στον ένα μήνα). Αυτά φίλτατοι, γενικότερα - επειδή το έχω ψάξει πολύ - τα περισσότερα σαιτ είναι μούφα, συμφωνώ και με τον Tamias. Και θα τονίσω τέλος ότι ηλικίες 30+ στρέφονται αρκετά στο online dating όταν αρχίσουν και νιώθουν ότι ξεμένουν ή ότι έχουν λίγο ρυτιδιάσει και δεν θα περνάει η μπογιά τους.17 ευρω γιατι εδωσες,συνδρομη μελους ειναι?
Η ΠΟΝΤΟΙ ΓΙΑ ΜΥΝΜΑΤΑ
[size=10pt][size=10pt]
Υ.Γ Μετά οι κοπέλες βγαίνουν με λυγμούς σε διάφορα φόρουμ αλλά και off line συζητήσεις, παρέες κλπ λέγοντας: "Οι άνδρες δεν φλερτάρουν και απλώς κοιτάνε", όχι κυρίες μου οι άντρες σας φλερτάρουν ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΥΡΙΩΣ μια χαρά απλώς δεν σας φλερτάρουν οι "πρίγκιπες" ή οι "θεοί" που αναζητάτε.... αυτό σας χαλάει...[/size][/size].
Για σεξ μιας βραδιάς όντως ελαχιστότατες ενδιαφέρονται. Για σχέση όμως "κάνουν κρά". Anyway, επιμένω στο σχόλιο μου μόνο επειδή μέσω σαίτ (ενός μόνο) έχω γνωρίσει πολλές - καθαρά προσωπική εμπειριά καταθέτω, ίσως να είμαι και η εξαίρεση... Κατά τα άλλα συμφωνώ για το συντηριτισμό μας.
Δεν σε ρωτησα γιατι φανταζομαι για αυτο του αντ1 θα μιλας?Συνδρομή μήνα για να έχεις full chat, άπειρα μηνύματα, και να εμφανίζεσαι πρώτος στις αναζητήσεις. Αν δεν πληρώσεις δεν μπορείς να μιλήσεις καν και είναι μεγάλη μούφα. Δεν τα λυπήθηκα τα λεφτά γιατί ισοδυναμούν με 2 ποτά σε ένα μπαρ (αν και δεν πίνω). Αντίθετα με 17 ευρώ μίλησα με πάνω από 30 γυναίκες, βγήκα 6-7 ραντεβού (στον ένα μήνα) και συνουσιάστηκα με 2 (στον ένα μήνα). Αυτά φίλτατοι, γενικότερα - επειδή το έχω ψάξει πολύ - τα περισσότερα σαιτ είναι μούφα, συμφωνώ και με τον Tamias. Και θα τονίσω τέλος ότι ηλικίες 30+ στρέφονται αρκετά στο online dating όταν αρχίσουν και νιώθουν ότι ξεμένουν ή ότι έχουν λίγο ρυτιδιάσει και δεν θα περνάει η μπογιά τους.
Ναι, το είδα και εγώ πριν λίγες μέρες να το διαφημίζει. Εγώ το ήξερα από πέρσι με άλλο όνομα.Δεν σε ρωτησα γιατι φανταζομαι για αυτο του αντ1 θα μιλας?
Αδερφέ Ποδολάγνε θα συμφωνήσω με την παραπάνω άποψή σου στο ακέραιο.Οταν βλέπουν το χρώμα του χρήματος, όλες υποκύπτουν ακόμα και για μια βραδιά.
Ζητώ συγνώμη γι αυτό που θα πω, αλλά υπάρχει απίστευτη πουτανιά.
Εχεις χρήμα; εισαι θεός!
Όλα τα άλλα περι ηθικής και συντηρητισμού είναι παπάρια μάντολες.
αρα θες να μας πεις οτι η ντοπιες εδω ειναι απελευθερωμενες σεξουαλικα? με καμια παναγια φιλε..ολα τα αλλα περι συντηρητισμου εχουν καποια αληθεια κ αυτα αλλα οχι ιδιαιτερα μεγαλη
γιατι οι ελληνιδες πλεον γαμιουνται απο μικρες ,βαριουνται ευκολα και αλλαζουν πολλους γαμιαδες συνεχως.
οταν λεμε συνεχως εννοουμε αστο να παει στο διαολο με ποιους και με ποσους ..
ο συντηρητισμος εγκειται μοναχα οτι το κρυβουν κ το παιζουν ολες δηθεν...
..κυριες...
την αληθεια τη μαθαινεις μοναχα αν εχεις στο κυκλο σου γυναικες φιλες που θα σου πουνε την αληθεια για το τι παιζει με τα γκομενακια στην ελλαδα τα τελευταια χρονια
καλα αυτο με τα λεφτα παντα υπηρχε. τωρα ειδικα που οι μισες ειναι ανεργες και δεν εχουν να φανε πολυ περισσοτερο,
αλλα δεν ειναι μονο αυτο.
ειναι γεγονος οτι:
1)αμα γουσταρει τη μηχανη σου η΄το καμπριο σου θα κατσει
2) αν εχεις γαμησει φιλη της και μαθει οτι γαμας καλα θα κατσει και σε σενα
3) αμα το παιζεις μαγκας αλανι και ψιλοαδιαφορος και εχεις καλο μπλα-μπλα την εχεις .
.θα κατσει να τον φαει.
ολα τα αλλα περι συντηρητισμου εχουν καποια αληθεια κ αυτα αλλα οχι ιδιαιτερα μεγαλη
γιατι οι ελληνιδες πλεον γαμιουνται απο μικρες ,βαριουνται ευκολα και αλλαζουν πολλους γαμιαδες συνεχως.
οταν λεμε συνεχως εννοουμε αστο να παει στο διαολο με ποιους και με ποσους ..
ο συντηρητισμος εγκειται μοναχα οτι το κρυβουν κ το παιζουν ολες δηθεν...
..κυριες...
την αληθεια τη μαθαινεις μοναχα αν εχεις στο κυκλο σου γυναικες φιλες που θα σου πουνε την αληθεια για το τι παιζει με τα γκομενακια στην ελλαδα τα τελευταια χρονια
ε μα..παλια στο λυκειο ειχα βρει μια τετοια απο σαιτ γνωριμιων καλη σε προσωπο με ελαχιστα κιλακια,μιλαμε μεσα στα μελια και την σοβαροτητα..φιλε stam με παρεξηγησες..
εννοω απλως οτι ειναι ψευτρες και δηθεν.
.κοινως προσποιουνται ;)
Ολα αυτα τα ξερεις προφανως προσωπικα απο πρωτο χερι? Θελω να πω εχεις φυστικωσει εσυ ο ιδιος τα γκομενακια και ξερεις τι παιζει με αυτες τα τελευταια χρονια στην Ελλαδα?
φιλε μου δεν νομιζω οτι θα ειχε καμια σημασια να το παιξω γαμιας εδω μεσα και να σου πω οτι ειμαι ο ετσι...ο αλλιως....
.κρινε μονος σου.
35 ειμαι,δεν ειμαι μικρος. δε θα πω περισσοτερα. ο,τι ειπα φιλικα το ειπα για τη παρτυ μας και μονο.
εδω ειμαστε αντρες και μιλαμε ελευθερα για τις γυναικες