Νέα

Μούφα/παραπλανητική είδηση: "Άλλες δέκα ιερόδουλες θετικές στο aids,νέα στοιχεία που προκαλουν πανικό"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ΑΛΛΕΣ ΔΕΚΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΤΟ AIDS ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΖΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ

http://[URL unfurl="true"]www.nooz.gr/image.ashx?fid=609851[/img[/URL]]

Στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» προσήχθησαν σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία 36 εκδιδόμενες γυναίκες και 8 αλλοδαποί. Ελέγθηκαν συνολικά 91 οίκοι ανοχής, 2 ξενοδοχεία, 1 νυχτερινό κέντρο ενώ συνελήφθησαν 212 άτομα για παραβάσεις περί ηθών. Επίσης 2.160 εκδιδόμενες γυναίκες Ελληνίδες και Αλλοδαπές προσήχθησαν από υπαίθριους χώρους σε βάρος των οποίων υποβλήθηκαν μηνύσεις. 10 από αυτές βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV!

ΠΗΓΗ : [URL unfurl="true"]http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9098:-------aids------&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2[/URL]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΑΛΛΕΣ ΔΕΚΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΤΟ AIDS ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΖΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ

http://[URL unfurl="true"]www.nooz.gr/image.ashx?fid=609851[/img[/URL]]

Στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» προσήχθησαν σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία 36 εκδιδόμενες γυναίκες και 8 αλλοδαποί. Ελέγθηκαν συνολικά 91 οίκοι ανοχής, 2 ξενοδοχεία, 1 νυχτερινό κέντρο ενώ συνελήφθησαν 212 άτομα για παραβάσεις περί ηθών. Επίσης 2.160 εκδιδόμενες γυναίκες Ελληνίδες και Αλλοδαπές προσήχθησαν από υπαίθριους χώρους σε βάρος των οποίων υποβλήθηκαν μηνύσεις. 10 από αυτές βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV!

Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει την προσπάθεια να περιοριστεί το φαινόμενο της ανεξέλεγκτης πορνείας στο κέντρο της πρωτεύουσας, μέσω της διαρκούς επιχείρησης «Ξένιος Δίας»

Οπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, την Παρασκευή προσήχθησαν από υπαίθριους χώρους 28 εκδιδόμενες γυναίκες.

Σε βάρος των ιερόδουλων υποβλήθηκαν ισάριθμες μηνύσεις.

Επίσης, έγιναν 412 προσαγωγές αλλοδαπών που οδήγησαν σε 4 συλλήψεις ατόμων που δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα.

ΠΗΓΗ : [URL unfurl="true"]http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9098:-------aids------&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2[/URL]
[/quote]αυτο το 10 θετικες ειναι κατι μηνες στο ιδιο σημειο τυπε

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αποχή/εγκράτεια, αυτοικανοποίηση, σεξ με προφυλακτικό, σταθερή σχέση, μία από αυτές είναι η εναλλακτική μας, όλα τα άλλα είναι νάχουμε να λέμε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
stilitis.bmp

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το αντιθετο ακριβως ηταν ο τυπος τυπε μου...ειχε γαμησει ολες τις πιστες που πηγαιναν στην σκοινη του
δεν το εκανε για την ηδονη τυπε
το εκανε για να τεκνοποιησουν
ειχε θεικη αποστολη :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.868
Πόντοι
41.129
μαλλον ειναι οι ιδιες που αφησαν οι δικαστες ελευθερες πριν λιγο καιρο...που να βρουνε και αλλες.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.868
Πόντοι
41.129
Αποχή/εγκράτεια, αυτοικανοποίηση, σεξ με προφυλακτικό, σταθερή σχέση, μία από αυτές είναι η εναλλακτική μας, όλα τα άλλα είναι νάχουμε να λέμε.

Αποχή/εγκράτεια = αδυνατο,  αυτοικανοποίηση = για ποσο ? σεξ με προφυλακτικό = και με τις γκομενες ? σταθερή σχέση=δυσκολο στις μερες μας.

συνεχιζουμε να γαμαμε  όλα τα άλλα είναι νάχουμε να λέμε.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Αποχή/εγκράτεια (η λοβοτομή δεν είναι λύση), αυτοικανοποίηση (βαρετό), σεξ με προφυλακτικό (το κέρατό μου  >:(), σταθερή σχέση (για μαλάκες ψάχνετε; ).  Τίποτε άλλο;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αποχή/εγκράτεια (η λοβοτομή δεν είναι λύση), αυτοικανοποίηση (βαρετό), σεξ με προφυλακτικό (το κέρατό μου  >:(), σταθερή σχέση (για μαλάκες ψάχνετε; ).  Τίποτε άλλο;

πολύς εκνευρισμός ρε παιδιά επειδή πρότεινα τα αυτονόητα.

ναι ρε σταθερή σχέση, όσο μπορείτε και αντέχετε. η μεγαλύτερη κάβλα είναι να γαμάς το μυαλό της γυναίκας, όχι μόνο το μουνί.

οι υπόλοιποι κάντε ακάποτο και γλειφομούνι με τσιγγανορουμάνες στην Πλατεία Βάθη, τι να πω.

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

ναι ρε σταθερή σχέση, όσο μπορείτε και αντέχετε. η μεγαλύτερη κάβλα είναι να γαμάς το μυαλό της γυναίκας, όχι μόνο το μουνί.

οι υπόλοιποι κάντε ακάποτο και γλειφομούνι με τσιγγανορουμάνες στην Πλατεία Βάθη, τι να πω.
γυναικες ειναι και αυτες τυπε!!

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οντως τυπε αυτο ειναι πολυ σιχαμερο και επικινδυνο :S
απολυτε μια ερωτηση τυπε μου μιας και εισαι εξπερ στο ειδος των γιλφ αμα φιλησω μια με τερηδονα και ουλιτιδα παιζει να παθω και εγω ??

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απολυτε μια ερωτηση τυπε μου μιας και εισαι εξπερ στο ειδος των γιλφ αμα φιλησω μια με τερηδονα και ουλιτιδα παιζει να παθω και εγω ??
τυπε να προτιμας τις φαφουτες που δεν υπαρχει κινδυνος μικροβιων :grin:
300_1206782.jpg

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

..... η μεγαλύτερη κάβλα είναι να νομίζεις ότι γαμάς το μυαλό της γυναίκας, όχι μόνο το μουνί.

Το διόρθωσα.

Εντάξει όλα μια ιδέα είναι, εγώ θα μείνω στο μουνί πάντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom