Νέα

Μου έχουν πρήξει τ'αρχίδια 2 σκύλοι με το γάβγισμα τους,έχετε καμιά ιδέα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rantanplangr30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Τυπε πριν πεταξεις την παπαρα σκεφτηκες τι λες; ποσες φορες εχω διαβασει για ανευθυνους ιδιοκτητες σκυλων που δεν μαζευουν της ακαθαρσιες τους και τωρα του λες οτι υπηρετη εναν σκυλο που μαζευει τα σκατα;,

Στον ακουμπησε πολυ χοντρα καποιο αδεσποτο και σου εμεινε αυτο το κουσουρη του φοβου και απαθειας προς τα σκυλια... Φαινεται απο τα γραφομενα σου οτι τρως τοσες φαπες στην ζωη σου που οσους ανθρωπους φιλοζωους συναντησες και ειδικα γυναικες εφαγες πιτα χοντρη που σου εμεινε αυτη η ψυχωση.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΗ

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Τυπε πριν πεταξεις την παπαρα σκεφτηκες τι λες; ποσες φορες εχω διαβασει για ανευθυνους ιδιοκτητες σκυλων που δεν μαζευουν της ακαθαρσιες τους και τωρα του λες οτι υπηρετη εναν σκυλο που μαζευει τα σκατα;,

Στον ακουμπησε πολυ χοντρα καποιο αδεσποτο και σου εμεινε αυτο το κουσουρη του φοβου και απαθειας προς τα σκυλια... Φαινεται απο τα γραφομενα σου οτι τρως τοσες φαπες στην ζωη σου που οσους ανθρωπους φιλοζωους συναντησες και ειδικα γυναικες εφαγες πιτα χοντρη που σου εμεινε αυτη η ψυχωση.
Πηγαινε να υπηρετήσεις το σκυλακι σου να βρεις θαλπωρη για τα ψυχολογικά σου βρε κοπελα μου.
Μετα προσκυνα και καμια θεοτρελη ελεινιδα φιλοζωη και μην ξεχνάς να σκασεις γλωσσοφιλο με αδεσποτο σαν αντρακλας.
Μετά αραξε μπροστα απο την τηλεόραση και τραβα μια μαλακια με το Ντισκάβερι τσανελ για να ολοκληρωθεί η θλιβερή σου υπαρξη

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
δεν φιλιουνται απλα με τα σκυλια οι ραφατες,κανουν ακα τσιμπουκια και φουλ του κωλου,ακομη και η πιο τελειωμενη πρεζου στην Βαθης θα ζηλευε :zombie:
:S :S :S
Εχεις απολυτο δικιο.
Τα γλωσσόφιλα τα δίνουν δημοσιως οι αρχιπουστες.
Τα τσιμπούκια σπιτι

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Πηγαινε να υπηρετήσεις το σκυλακι σου να βρεις θαλπωρη για τα ψυχολογικά σου βρε κοπελα μου.
Μετα προσκυνα και καμια θεοτρελη ελεινιδα φιλοζωη και μην ξεχνάς να σκασεις γλωσσοφιλο με αδεσποτο σαν αντρακλας.
Μετά αραξε μπροστα απο την τηλεόραση και τραβα μια μαλακια με το Ντισκάβερι τσανελ για να ολοκληρωθεί η θλιβερή σου υπαρξη
ΕΙΣΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ ΥΠΑΡΞΗ
ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΤΟ 10ΑΡΙΚΟ Κ;ΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΔΩΝ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ
ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΜΑΛΑΚΩΕΙΔΕΣ

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ΕΙΣΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ ΥΠΑΡΞΗ
ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΤΟ 10ΑΡΙΚΟ Κ;ΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΔΩΝ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ
ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΜΑΛΑΚΩΕΙΔΕΣ
Στα μπουρδέλα μου παιρνουν τσιμπούκια,δε γλειφω σκυλους,ουτε μαζευω κουραδες τελειωμενη
Σκέψου ποσο αδερφή εισαι που σιχαινεσαι τα μπουρδελα και οχι τα βρωμοσκυλα!

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Στα μπουρδέλα μου παιρνουν τσιμπούκια,δε γλειφω σκυλους,ουτε μαζευω κουραδες τελειωμενη
Σκέψου ποσο αδερφή εισαι που σιχαινεσαι τα μπουρδελα και οχι τα βρωμοσκυλα!
ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ
ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
ΛΟΓΩ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΣ

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ
ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
ΛΟΓΩ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΣ
Καλα απο τα γραφόμενα σου βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα οτι εισαι τελικά καθυστερημενος.
Δεν ανηκα και δεν ανηκω σε κανενα κομμα.
Εισαι μια φιλοζωη για λυπηση.
Μαλλον ησουν απο αυτα τα χαζα παιδακια που τους πηραν οι γονεις τους ενα σκυλακι, γιατί δεν μπορουσαν να βρεις φιλους, ήσουν παντα το γκαγκα της ταξης.
Κρίμα

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Καλα απο τα γραφόμενα σου βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα οτι εισαι τελικά καθυστερημενος.
Δεν ανηκα και δεν ανηκω σε κανενα κομμα.
Εισαι μια φιλοζωη για λυπηση.
Μαλλον ησουν απο αυτα τα χαζα παιδακια που τους πηραν οι γονεις τους ενα σκυλακι, γιατί δεν μπορουσαν να βρεις φιλους, ήσουν παντα το γκαγκα της ταξης.
Κρίμα

ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΙΑ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΑΝΤΕ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ ΑΔΕΚΑΡΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
[tube8][/tube8]
ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΙΑ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΑΝΤΕ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ ΑΔΕΚΑΡΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Βρε αμορφωτε"πανιβλακα" γράφεται στουρνε

:2funny: :2funny:
Απόφοιτος ΙΕΚ Ταπερμαν και εσυ?
:2funny:

ok09341

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2011
Like
1
Πόντοι
0
φόλα στο αφεντικό τους!η μόνη λύση για γαιδουρόσκυλα!!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
παρεξηγηθηκαν οι σκυλαδες παλι που τους εθιξε καποιος τα κοπροσκυλα;

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Και εγώ έχω 1 ακίτα αλλά δεν κάνει κιχ.
Ούτε ενοχλεί ούτε τίποτα,απέναντι έχουν κάτι σκυλιά πεταμένα στην ταράτσα και ουρλιάζουν συνεχώς.  :tickedoff:

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1

Μωρη Μυρτω που την ειδες την κοπελα; με Αντρα μιλας ρε πρεζονι σου εφαγε κανενα αδεσποτο των ανδρισμο σου και δεν ξερεις τι λες; εγω τουλαχιστων γαμαω ελεινιδα φιλοζωη αντιθετα με σενα του 10ρικου που πας στα φτηνα μπουρδελα και ολα αυτα για πιπα γιατι απο το παχος σου δεν μπορεις και τιποτα αλλο, ποσο ακομα ρεζιλι θα γινεις; ουτε γυφτισσα δεν σου καθεται ρεεεε τρομπα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Μην ασχολεισαι με τον ριρη, αν ριξεις μια ματια στις στατιστικες του προφιλ του θα δεις οτι ειναι φαν των τσοντοσινεμα και των γκει/τρανς. Το κανελωνει το ρυζογαλο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Θα πρέπει να καταλάβετε κάποτε ότι δεν φταίει το σκυλί, φταίει το αφεντικό. Δεν θυμάμαι την ζωή μου χωρίς σκύλο, ποτέ κανένα σκυλί μου δεν ενόχλησε γείτονα. Οπότε όλοι αυτοί που λένε "φολιάστε τα" καλό είναι να φτιάξουν μια φόλα και να την φάει με πατάτες τηγανητές και κέτσαπ.

Αυτό που μπορεί να κάνει κάποιος είναι καταγγελία κι όταν πέσει η "καμπάνα" των 400-500 ευρώ που είναι το πρόστιμο (αν θυμάμαι καλά), τότε να δεις πως σφίγγουν τα κωλοτρυπίδια και θα διαπιστώσετε ότι ξαφνικά ο σκύλος θα σταματήσει να γαυγίζει! :grin:

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Υπαρχουν ψυχοπαθεις και ναυαγια στο site?

pesimistis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
0
συμφωνώ πως δεν φταίει  το σκυλί,  αλλά φταίει το αφεντικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom