Νέα

Μου Διέλυσαν το σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
:s&m_2:     Αν όντως βρήκες Αλβανό που να έβγαλε απο την τσέπη του λεφτά για 1 σακι τσιμέντο, 1 κουτι μαύρη μπογιά, διαβρωτικό και 5-6 θερμόμετρα που λές, (τα απολύτως ελάχιστά λέω ) μόνο και μόνο για να σου την σπάσει, παίξε τζόκερ. Το έπιασες απο την ανάποδη, γιατί να μην το πιάσεις και απο την κανονική. Το ότι αν κάνεις μύνηση δεν μπορεί να ξαναμπεί στην Ελλάδα μπροστά σε αυτό είναι ψιλά γράμματα. Στο μπού γράφουν, νομίζουν ότι μιλάνε σε γιαγιάδες που τους Αλβανούς τους ξέρουν από την τηλεόραση.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Πηρα και ιδεες....Αυτο  με τα θερμομετρα δεν το ειχα κανει ποτε....    :birdman:
τα υδραργυρικα θερμομετρα τα απεσυραν πλεον γουμαν......ως χωρος αποσυρσης και ενταφιασμου οριστηκε διεθνως ο κωλος του λιλα....... :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γεια σε όλους. Τα τελευταία δυο χρονια ενοικίαζα ένα διαμέρισμα που είχα σε έναν Αλβανό. Προβλήματα δεν είχαμε ιδιαιτερα μονο κάνα δυο φορες με παρεξηγούσε και με ρώταγε "Γιατί το είπες αυτό?" "Τι εννοείς?" και κάτι αλλα τέτοια.
Έκανε περίεργους συνειρμούς σε διαφορα που έλεγα και νόμιζε πάντα ότι ήθελα αλλα να του πω.
Έβλεπα στα ματια του βλέμμα όλο εχθρότητα τους  τελευταίους δυο μήνες.
Το αποτέλεσμα είναι ότι ένα πρωί έφυγε και μου άφησε ένα σπίτι βομβαρδισμένο.
Ο τύπος έχει κάνει τρομερές ζημιες.
Τι να πρώτο πω δεν ξέρω. Τα έχω πραγματικά χάσει. Είσαι σε κατάσταση Shock διότι οι ζημιες υπολογίζω πρέπει να ανέρχονται πάνω από 10.000 ευρώ. Να φανταστείτε ότι πήρε τσιμέντο και μου έχτισε όλα τα σώματα καλοριφέρ, γωνιές διαφορες, έκλεισε ένα παράθυρο,
βούλωσε νεροχύτες, λεκάνες μπάνιων, έριξε μαύρα χρώματα σε όλους τους τοίχους, πριόνισε και τεμάχισε όλες τις εσωτερικές πόρτες, έκοψε ντουλάπια και συρτάρια, χαράκωσε όλα τα τζαμια, έριξε διαβρωτικά στα parke' πατώματα, και έσπασε και 5-6 θερμόμετρα
(που βάζουμε στη μασχάλη)
Τι προβλέπει ο νομος γίαυτό ? Έχω φωτοτυπία διαβατηρίου του.
να μην νοικιαζεις σε αλλοδαπους τυπε

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
Μου κατέστρεψες το σπίτι
-θα σου καταστρέψω την ζωή παλιοχαμούρη

:rockon:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τα υδραργυρικα θερμομετρα τα απεσυραν πλεον γουμαν......ως χωρος αποσυρσης και ενταφιασμου οριστηκε διεθνως ο κωλος του λιλα....... :2funny: :2funny: :2funny:

Και ποιος σου ειπε οτι θα αγορασω.....Χωρια εχω, μια γυρα να κανω εκει στανταρ θα βρω καμια δεκαρια απο θειους και θειες....    :birdman: :birdman: :birdman:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Γεια σε όλους. Τα τελευταία δυο χρονια ενοικίαζα ένα διαμέρισμα που είχα σε έναν Αλβανό. Προβλήματα δεν είχαμε ιδιαιτερα μονο κάνα δυο φορες με παρεξηγούσε και με ρώταγε "Γιατί το είπες αυτό?" "Τι εννοείς?" και κάτι αλλα τέτοια.
Έκανε περίεργους συνειρμούς σε διαφορα που έλεγα και νόμιζε πάντα ότι ήθελα αλλα να του πω.
Έβλεπα στα ματια του βλέμμα όλο εχθρότητα τους  τελευταίους δυο μήνες.
Το αποτέλεσμα είναι ότι ένα πρωί έφυγε και μου άφησε ένα σπίτι βομβαρδισμένο.
Ο τύπος έχει κάνει τρομερές ζημιες.
Τι να πρώτο πω δεν ξέρω. Τα έχω πραγματικά χάσει. Είσαι σε κατάσταση Shock διότι οι ζημιες υπολογίζω πρέπει να ανέρχονται πάνω από 10.000 ευρώ. Να φανταστείτε ότι πήρε τσιμέντο και μου έχτισε όλα τα σώματα καλοριφέρ, γωνιές διαφορες, έκλεισε ένα παράθυρο,
βούλωσε νεροχύτες, λεκάνες μπάνιων, έριξε μαύρα χρώματα σε όλους τους τοίχους, πριόνισε και τεμάχισε όλες τις εσωτερικές πόρτες, έκοψε ντουλάπια και συρτάρια, χαράκωσε όλα τα τζαμια, έριξε διαβρωτικά στα parke' πατώματα, και έσπασε και 5-6 θερμόμετρα
(που βάζουμε στη μασχάλη)
Τι προβλέπει ο νομος γίαυτό ? Έχω φωτοτυπία διαβατηρίου του.
δεν ξερω τι προβλεπει ο νομος γιαυτο
αλλα τα 5-6 θερμομετρα που εσπασε ειναι δειγμα μαυρης μαγειας

Επισκέπτης
Εντάξει ρε μαλάκες. Θα την ψηφίσουμε τη γαμημένη τη Χρυσή Αυγή. Πρέπει να μας τα κάνετε τσουρέκια μέχρι τις εκλογές τη μία με τη γιαγιά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας που νοικιαζε το σπίτι της σε πακιστανούς και αφού δεν έφευγαν φώναξε τη χρυση αυγη και καθάρισαν, την άλλη με το μαύρο αυτοκίνητο που αφαιρεί όργανα από παιδιά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας(Ινδοί άραγε;)τώρα με τον Αλβανό που διαλύει σπίτια και να δούμε τι άλλο ακόμα...
Μην ξεχναμε και τους βδομαδα παρα βδομαδα βιασμους,τους εχει πιασει η ανοιξη τους μεταναστες. :2funny:

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
στειλε του εναν γεωργιανο να του πριονισει τα ποδαρια να του σπασει τα χερια να του ριξει διαβρωτικο στην ψωλη μαυρη μπογια στα ματια να του κλεισει την κολοτρυπιδα με τσιμεντο και να του κανει τα αυτια εντιχοιζομενα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
6.955
Αφού το νοίκιαζες σε Αλβανό "καλά να πάθεις"

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.524
Πόντοι
1.720
κάνε του μια μήνυση κι έτσι όταν θα ξαναμπεί στην ελλάδα θα τον πιάσουν

κάποια στιγμή, λογικά θα έρθει ξανά έστω και για λίγο !

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ..ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΤ 1 ΕΩς 2,3 ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕς????
Π.Χ ΜΕ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ"
ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ"
ΜΕ ΚΛΕΨΑΝ Κ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΓΥΜΝΟ"
Κ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΣ...
ειναι το υφασμα ετσι δικε μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom