TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
Εγω λεω πως μαλλον μεγαλη φαντασια εχει ο θεματοθετης....
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Εγω λεω πως μαλλον μεγαλη φαντασια εχει ο θεματοθετης....
καλη νοικαρισσα θα εισαι και συ γουμανΕνταξει ολα αυτα που εκανε φυσιολογικα τα βλεπω....
Απο τυχον προηγουμενους ενοικιαστες ....Καλημέρα.
Συστάσεις απο ποιον?
![]()
Απο τυχον προηγουμενους ενοικιαστες ....
Ναι φιλε...Μάλλον ιδιοκτήτες θέλεις να πείς που τον είχαν ενοικιαστή.
ολα απλα τα βλεπεις ρε αχαχουχα.....σε κανα χωριο ζει ο τυπος να παρει τις συστΑΣΕΙς;Ναι φιλε...
Αν δεν εχει τοτε δεν το δινεις..... πολυ απλα
Οι καλυτερες λυσεις ειναι και οι πιο απλες !!!!!!ολα απλα τα βλεπεις ρε αχαχουχα.....σε κανα χωριο ζει ο τυπος να παρει τις συστΑΣΕΙς;
καλη νοικαρισσα θα εισαι και συ γουμαν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα υδραργυρικα θερμομετρα τα απεσυραν πλεον γουμαν......ως χωρος αποσυρσης και ενταφιασμου οριστηκε διεθνως ο κωλος του λιλα.......Πηρα και ιδεες....Αυτο με τα θερμομετρα δεν το ειχα κανει ποτε....![]()
να μην νοικιαζεις σε αλλοδαπους τυπεΓεια σε όλους. Τα τελευταία δυο χρονια ενοικίαζα ένα διαμέρισμα που είχα σε έναν Αλβανό. Προβλήματα δεν είχαμε ιδιαιτερα μονο κάνα δυο φορες με παρεξηγούσε και με ρώταγε "Γιατί το είπες αυτό?" "Τι εννοείς?" και κάτι αλλα τέτοια.
Έκανε περίεργους συνειρμούς σε διαφορα που έλεγα και νόμιζε πάντα ότι ήθελα αλλα να του πω.
Έβλεπα στα ματια του βλέμμα όλο εχθρότητα τους τελευταίους δυο μήνες.
Το αποτέλεσμα είναι ότι ένα πρωί έφυγε και μου άφησε ένα σπίτι βομβαρδισμένο.
Ο τύπος έχει κάνει τρομερές ζημιες.
Τι να πρώτο πω δεν ξέρω. Τα έχω πραγματικά χάσει. Είσαι σε κατάσταση Shock διότι οι ζημιες υπολογίζω πρέπει να ανέρχονται πάνω από 10.000 ευρώ. Να φανταστείτε ότι πήρε τσιμέντο και μου έχτισε όλα τα σώματα καλοριφέρ, γωνιές διαφορες, έκλεισε ένα παράθυρο,
βούλωσε νεροχύτες, λεκάνες μπάνιων, έριξε μαύρα χρώματα σε όλους τους τοίχους, πριόνισε και τεμάχισε όλες τις εσωτερικές πόρτες, έκοψε ντουλάπια και συρτάρια, χαράκωσε όλα τα τζαμια, έριξε διαβρωτικά στα parke' πατώματα, και έσπασε και 5-6 θερμόμετρα
(που βάζουμε στη μασχάλη)
Τι προβλέπει ο νομος γίαυτό ? Έχω φωτοτυπία διαβατηρίου του.
τα υδραργυρικα θερμομετρα τα απεσυραν πλεον γουμαν......ως χωρος αποσυρσης και ενταφιασμου οριστηκε διεθνως ο κωλος του λιλα.......![]()
![]()
![]()
δεν ξερω τι προβλεπει ο νομος γιαυτοΓεια σε όλους. Τα τελευταία δυο χρονια ενοικίαζα ένα διαμέρισμα που είχα σε έναν Αλβανό. Προβλήματα δεν είχαμε ιδιαιτερα μονο κάνα δυο φορες με παρεξηγούσε και με ρώταγε "Γιατί το είπες αυτό?" "Τι εννοείς?" και κάτι αλλα τέτοια.
Έκανε περίεργους συνειρμούς σε διαφορα που έλεγα και νόμιζε πάντα ότι ήθελα αλλα να του πω.
Έβλεπα στα ματια του βλέμμα όλο εχθρότητα τους τελευταίους δυο μήνες.
Το αποτέλεσμα είναι ότι ένα πρωί έφυγε και μου άφησε ένα σπίτι βομβαρδισμένο.
Ο τύπος έχει κάνει τρομερές ζημιες.
Τι να πρώτο πω δεν ξέρω. Τα έχω πραγματικά χάσει. Είσαι σε κατάσταση Shock διότι οι ζημιες υπολογίζω πρέπει να ανέρχονται πάνω από 10.000 ευρώ. Να φανταστείτε ότι πήρε τσιμέντο και μου έχτισε όλα τα σώματα καλοριφέρ, γωνιές διαφορες, έκλεισε ένα παράθυρο,
βούλωσε νεροχύτες, λεκάνες μπάνιων, έριξε μαύρα χρώματα σε όλους τους τοίχους, πριόνισε και τεμάχισε όλες τις εσωτερικές πόρτες, έκοψε ντουλάπια και συρτάρια, χαράκωσε όλα τα τζαμια, έριξε διαβρωτικά στα parke' πατώματα, και έσπασε και 5-6 θερμόμετρα
(που βάζουμε στη μασχάλη)
Τι προβλέπει ο νομος γίαυτό ? Έχω φωτοτυπία διαβατηρίου του.
............Είσαι σε κατάσταση Shock.........
Μην ξεχναμε και τους βδομαδα παρα βδομαδα βιασμους,τους εχει πιασει η ανοιξη τους μεταναστες.Εντάξει ρε μαλάκες. Θα την ψηφίσουμε τη γαμημένη τη Χρυσή Αυγή. Πρέπει να μας τα κάνετε τσουρέκια μέχρι τις εκλογές τη μία με τη γιαγιά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας που νοικιαζε το σπίτι της σε πακιστανούς και αφού δεν έφευγαν φώναξε τη χρυση αυγη και καθάρισαν, την άλλη με το μαύρο αυτοκίνητο που αφαιρεί όργανα από παιδιά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας(Ινδοί άραγε;)τώρα με τον Αλβανό που διαλύει σπίτια και να δούμε τι άλλο ακόμα...
στειλε του εναν γεωργιανο να του πριονισει τα ποδαρια να του σπασει τα χερια να του ριξει διαβρωτικο στην ψωλη μαυρη μπογια στα ματια να του κλεισει την κολοτρυπιδα με τσιμεντο και να του κανει τα αυτια εντιχοιζομενα.
ειναι το υφασμα ετσι δικε μουΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ..ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΤ 1 ΕΩς 2,3 ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕς????
Π.Χ ΜΕ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ"
ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ"
ΜΕ ΚΛΕΨΑΝ Κ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΓΥΜΝΟ"
Κ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΣ...