Επισκέπτης
Γεια σε όλους. Τα τελευταία δυο χρονια ενοικίαζα ένα διαμέρισμα που είχα σε έναν Αλβανό. Προβλήματα δεν είχαμε ιδιαιτερα μονο κάνα δυο φορες με παρεξηγούσε και με ρώταγε "Γιατί το είπες αυτό?" "Τι εννοείς?" και κάτι αλλα τέτοια.
Έκανε περίεργους συνειρμούς σε διαφορα που έλεγα και νόμιζε πάντα ότι ήθελα αλλα να του πω.
Έβλεπα στα ματια του βλέμμα όλο εχθρότητα τους τελευταίους δυο μήνες.
Το αποτέλεσμα είναι ότι ένα πρωί έφυγε και μου άφησε ένα σπίτι βομβαρδισμένο.
Ο τύπος έχει κάνει τρομερές ζημιες.
Τι να πρώτο πω δεν ξέρω. Τα έχω πραγματικά χάσει. Είσαι σε κατάσταση Shock διότι οι ζημιες υπολογίζω πρέπει να ανέρχονται πάνω από 10.000 ευρώ. Να φανταστείτε ότι πήρε τσιμέντο και μου έχτισε όλα τα σώματα καλοριφέρ, γωνιές διαφορες, έκλεισε ένα παράθυρο,
βούλωσε νεροχύτες, λεκάνες μπάνιων, έριξε μαύρα χρώματα σε όλους τους τοίχους, πριόνισε και τεμάχισε όλες τις εσωτερικές πόρτες, έκοψε ντουλάπια και συρτάρια, χαράκωσε όλα τα τζαμια, έριξε διαβρωτικά στα parke' πατώματα, και έσπασε και 5-6 θερμόμετρα
(που βάζουμε στη μασχάλη)
Τι προβλέπει ο νομος γίαυτό ? Έχω φωτοτυπία διαβατηρίου του.
Έκανε περίεργους συνειρμούς σε διαφορα που έλεγα και νόμιζε πάντα ότι ήθελα αλλα να του πω.
Έβλεπα στα ματια του βλέμμα όλο εχθρότητα τους τελευταίους δυο μήνες.
Το αποτέλεσμα είναι ότι ένα πρωί έφυγε και μου άφησε ένα σπίτι βομβαρδισμένο.
Ο τύπος έχει κάνει τρομερές ζημιες.
Τι να πρώτο πω δεν ξέρω. Τα έχω πραγματικά χάσει. Είσαι σε κατάσταση Shock διότι οι ζημιες υπολογίζω πρέπει να ανέρχονται πάνω από 10.000 ευρώ. Να φανταστείτε ότι πήρε τσιμέντο και μου έχτισε όλα τα σώματα καλοριφέρ, γωνιές διαφορες, έκλεισε ένα παράθυρο,
βούλωσε νεροχύτες, λεκάνες μπάνιων, έριξε μαύρα χρώματα σε όλους τους τοίχους, πριόνισε και τεμάχισε όλες τις εσωτερικές πόρτες, έκοψε ντουλάπια και συρτάρια, χαράκωσε όλα τα τζαμια, έριξε διαβρωτικά στα parke' πατώματα, και έσπασε και 5-6 θερμόμετρα
(που βάζουμε στη μασχάλη)
Τι προβλέπει ο νομος γίαυτό ? Έχω φωτοτυπία διαβατηρίου του.