Νέα

Μου Διέλυσαν το σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γεια σε όλους. Τα τελευταία δυο χρονια ενοικίαζα ένα διαμέρισμα που είχα σε έναν Αλβανό. Προβλήματα δεν είχαμε ιδιαιτερα μονο κάνα δυο φορες με παρεξηγούσε και με ρώταγε "Γιατί το είπες αυτό?" "Τι εννοείς?" και κάτι αλλα τέτοια.
Έκανε περίεργους συνειρμούς σε διαφορα που έλεγα και νόμιζε πάντα ότι ήθελα αλλα να του πω.
Έβλεπα στα ματια του βλέμμα όλο εχθρότητα τους  τελευταίους δυο μήνες.
Το αποτέλεσμα είναι ότι ένα πρωί έφυγε και μου άφησε ένα σπίτι βομβαρδισμένο.
Ο τύπος έχει κάνει τρομερές ζημιες.
Τι να πρώτο πω δεν ξέρω. Τα έχω πραγματικά χάσει. Είσαι σε κατάσταση Shock διότι οι ζημιες υπολογίζω πρέπει να ανέρχονται πάνω από 10.000 ευρώ. Να φανταστείτε ότι πήρε τσιμέντο και μου έχτισε όλα τα σώματα καλοριφέρ, γωνιές διαφορες, έκλεισε ένα παράθυρο,
βούλωσε νεροχύτες, λεκάνες μπάνιων, έριξε μαύρα χρώματα σε όλους τους τοίχους, πριόνισε και τεμάχισε όλες τις εσωτερικές πόρτες, έκοψε ντουλάπια και συρτάρια, χαράκωσε όλα τα τζαμια, έριξε διαβρωτικά στα parke' πατώματα, και έσπασε και 5-6 θερμόμετρα
(που βάζουμε στη μασχάλη)
Τι προβλέπει ο νομος γίαυτό ? Έχω φωτοτυπία διαβατηρίου του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Μηνυση για φθορα εκ προθεσεως, και αγωγη αποζημιωσης για ζημιες.

Επισκέπτης
Μηνυση για φθορα εκ προθεσεως, και αγωγη αποζημιωσης για ζημιες.

Μια γειτόνισσα μου είπε ότι έφυγε οριστικά πίσω στην Αλβανία.
Δεν ξέρω αν ισχύει...
Αν όντως έχει γυρίσει πίσω στα Τίρανα μπορώ μέσω πρεσβείας ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Δεν ξέρω αν ισχύει...
Να κάνεις τι? Να εκδοθεί διεθνες ενταλμα συλληψης?
Μονο για κακουργηματα ισχυει αυτο.
Μαλλον την πατησες τοτε. Και αποφαση να βγαλεις, δεν θα τον βρισκεις να την εκτελέσεις.

Επισκέπτης
Να κάνεις τι? Να εκδοθεί διεθνες ενταλμα συλληψης?
Μονο για κακουργηματα ισχυει αυτο.
Μαλλον την πατησες τοτε. Και αποφαση να βγαλεις, δεν θα τον βρισκεις να την εκτελέσεις.

Έχει καθόλου να κάνει με το ότι η Αλβανία δεν είναι κράτος μέλος της E.U. η' δεν έχει καμια σχέση αυτό ?
Αν ήταν Ιταλός(λέμε τώρα) και γύριζε πίσω στην Ιταλία... Πάλι το ίδιο θα ίσχυε ?

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
στειλε του εναν γεωργιανο να του πριονισει τα ποδαρια να του σπασει τα χερια να του ριξει διαβρωτικο στην ψωλη μαυρη μπογια στα ματια να του κλεισει την κολοτρυπιδα με τσιμεντο και να του κανει τα αυτια εντιχοιζομενα.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ..ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΤ 1 ΕΩς 2,3 ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕς????
Π.Χ ΜΕ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ"
ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ"
ΜΕ ΚΛΕΨΑΝ Κ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΓΥΜΝΟ"
Κ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΣ...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
στειλε του εναν γεωργιανο να του πριονισει τα ποδαρια να του σπασει τα χερια να του ριξει διαβρωτικο στην ψωλη μαυρη μπογια στα ματια να του κλεισει την κολοτρυπιδα με τσιμεντο και να του κανει τα αυτια εντιχοιζομενα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NikitasI

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Κριτικές
111
Like
4.253
Πόντοι
5.676
Δεν ξέρω αν ισχύει...

Δώσε την φωτοτυπία του διαβατηρίου του στην ΧρΑυγ

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
6
Εντάξει ρε μαλάκες. Θα την ψηφίσουμε τη γαμημένη τη Χρυσή Αυγή. Πρέπει να μας τα κάνετε τσουρέκια μέχρι τις εκλογές τη μία με τη γιαγιά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας που νοικιαζε το σπίτι της σε πακιστανούς και αφού δεν έφευγαν φώναξε τη χρυση αυγη και καθάρισαν, την άλλη με το μαύρο αυτοκίνητο που αφαιρεί όργανα από παιδιά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας(Ινδοί άραγε;)τώρα με τον Αλβανό που διαλύει σπίτια και να δούμε τι άλλο ακόμα...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Γεια σε όλους. Τα τελευταία δυο χρονια ενοικίαζα ένα διαμέρισμα που είχα σε έναν Αλβανό. Προβλήματα δεν είχαμε ιδιαιτερα μονο κάνα δυο φορες με παρεξηγούσε και με ρώταγε "Γιατί το είπες αυτό?" "Τι εννοείς?" και κάτι αλλα τέτοια.
Έκανε περίεργους συνειρμούς σε διαφορα που έλεγα και νόμιζε πάντα ότι ήθελα αλλα να του πω.
Τι να πρώτο πω δεν ξέρω. Τα έχω πραγματικά χάσει. Είσαι σε κατάσταση Shock διότι οι ζημιες υπολογίζω πρέπει να ανέρχονται πάνω από 10.000 ευρώ. Να φανταστείτε ότι πήρε τσιμέντο και μου έχτισε όλα τα σώματα καλοριφέρ, γωνιές διαφορες, έκλεισε ένα παράθυρο,
βούλωσε νεροχύτες, λεκάνες μπάνιων, έριξε μαύρα χρώματα σε όλους τους τοίχους, πριόνισε και τεμάχισε όλες τις εσωτερικές πόρτες, έκοψε ντουλάπια και συρτάρια, χαράκωσε όλα τα τζαμια, έριξε διαβρωτικά στα parke' πατώματα, και έσπασε και 5-6 θερμόμετρα
Kαι βρηκες το μπουρδελα.κομ να ρωτησεις ρε μαλακα;Ελεος πια!!!!!!!!!

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

φιλε την πατησες γι αυτο προσεχουμε που νοικιαζουμε το σπιτι μας και εχουμε δικαιωμα να βαζουμε ορο στο ιδιωτικο συμφωνιτικο μισθωσης να το ελενχουμε το σπιτι καθε δυο μηνες ωστε να μην το κανει το σπιτι μουνι τωρα απλα τρεχεις φυσικα του κανεις μυνηση μηπως και ξαναεπιστρεψει ωστε να χεις καβατζα να διαικδικισεις και τωρα τρεχεις παντως η ζημιες που μου ανεφερεις με το να υπολογιζω οτι το σπιτι ειναι κοντα στα 40 τετραγωνικα οι ζημιες ειναι 12.000€ πανω κατω και με τρεξιμο

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.706
Πόντοι
4.895
Kαι βρηκες το μπουρδελα.κομ να ρωτησεις ρε μαλακα;Ελεος πια!!!!!!!!!
Κοίτα φίλτατε, σου λέει όλο και κάποιος δικηγόρος θα μπαίνει εδώ, θα μου δώσει καμία δωρεάν νομική συμβουλή!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εντάξει ρε μαλάκες. Θα την ψηφίσουμε τη γαμημένη τη Χρυσή Αυγή. Πρέπει να μας τα κάνετε τσουρέκια μέχρι τις εκλογές τη μία με τη γιαγιά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας που νοικιαζε το σπίτι της σε πακιστανούς και αφού δεν έφευγαν φώναξε τη χρυση αυγη και καθάρισαν, την άλλη με το μαύρο αυτοκίνητο που αφαιρεί όργανα από παιδιά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας(Ινδοί άραγε;)τώρα με τον Αλβανό που διαλύει σπίτια και να δούμε τι άλλο ακόμα...

Είσαι Διάολος Μεγάλε ! Σε Παραδέχομαι !  :rockon:

Επισκέπτης
Κοίτα φίλτατε, σου λέει όλο και κάποιος δικηγόρος θα μπαίνει εδώ, θα μου δώσει καμία δωρεάν νομική συμβουλή!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι ρε συ...Πληρώνω και μέσω PayPal  :2funny:

Δικηγόροι εδώ μέσα ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ !
Για κανέναν λόγο !

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Δώσε την φωτοτυπία του διαβατηρίου του στην ΧρΑυγ
+1

αλλα και
+2

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Να φυγουν ολα τα αλβανοσκυλα απο δω περα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom