βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Μπα όχι ρε. Έδωσε συλλυπητήρια και νομίζω κάπου δήλωσε μετανιωμένος, αλλά ντάξει τώρα με τι μούτρα να εμφανιζόταν...ο σκατοψυχος ο πεντροσα δεν πηγε στην κηδεια.μαλλον κραταει ακομα κακια σε εναν ανθρωπο που εφυγε...
βυζολαγνε το εχω ξανα πει σε αυτο το θρεντ.ΣΚΑ(ΤΑ)Ϊ - Ένας σταθμός που σέβεται τους αγώνες...
Εννοείται τύπε.βυζολαγνε το εχω ξανα πει σε αυτο το θρεντ.
ΠΟΤΕ gp στον σκαι.
με το λαπτοπι αγγαλια ειμαι τυπε.Εννοείται τύπε.
Απλά η μαλακία είναι ότι δε μπορείς να'σαι ξαπλωμένος στην κρεβατάρα ή την πολυθρονάρα σου (εκτός αν έχεις λαπιτόπι ).
Αλλά δεν είναι μόνο θέμα Σκάϊ. Τα ελληνικά σαβουροκάναλα δεν έχουν την "κουλτούρα" των αγώνων.
Πάρε και τον Άλφα. Που έχει τον Κατσαρό να λέει για κουλτούρα και DNA των Ινδών φερ' ειπείν, ενώ εμείς είμαστε οι πιο βλάχοι παγκοσμίως.
Xάνεις ρε. Σα να βλέπεις επιθεώρηση στο Δελφινάριο χωρίς εισιτήριο.για την καλυψη στο φορμουλικι δεν εχω αποψη γιατι δεν παρακολουθω αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι κωμοδια.
Τι να πω ρε τύπε. Είναι σα να συγκρίνεις Πάμελα Άντερσον με Nανά Ταλατά.κατεβασε τον χτεσινο αγωνα απο το λινκ που εδωσα και πες μου την αποψη σου.. ;)
Απεχει παρασαγγας το Νανα απο την σαπια την Παμελα...Τι να πω ρε τύπε. Είναι σα να συγκρίνεις Πάμελα Άντερσον με Nανά Ταλατά.
Γιατί παντρεύτηκε;Θα σε παρακαλεσω οταν αναφερεσαι στην Νανα, να την αποκαλεις Νανα Στεφανου.
τα γνωστα μεχρι στιγμης βυζολαγνε.Χάρε από μεταγραφικά τι έχουμε;
Την εργοστασιακή του συγχωρεμένου θα πάρει;η σουζουκι εχασε μπαουτιστα που πηγε στην γκρεσινη honda στην θεση το marco αλλα δεν εμαθα αν θα συνεχισει στα gp.