Νέα

Motorsports

• Μέλος που άνοιξε το νήμα βυζολάγνος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού προτιμάτε;

• Formula

Ψήφοι: 54 41,9%
  • Rally

Ψήφοι: 47 36,4%
  • Motorcycles

Ψήφοι: 71 55,0%
  • Sports cars

Ψήφοι: 15 11,6%
  • Touring cars

Ψήφοι: 18 14,0%
  • Stock cars

Ψήφοι: 3 2,3%
  • Drag racing

Ψήφοι: 14 10,9%
  • Hillclimbing

Ψήφοι: 13 10,1%
  • Drifting

Ψήφοι: 18 14,0%
  • Rally-Raid

Ψήφοι: 3 2,3%
  • Powerboats

Ψήφοι: 6 4,7%
  • Air racing

Ψήφοι: 6 4,7%
  • Άλλη

Ψήφοι: 7 5,4%
  • Οποιαδήποτε

Ψήφοι: 4 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    129

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
τελικο πορισμα απο μενα γιατι το ξαναειδα πολλες φορες...

ο γκαμπαντου εχει δικιο οτι τον περασε κανονικα ο λορενζο πριν ΑΛΛΑ  ο ροσι επειδη ειχε καλυτερη τεχνικη/γραμμη του βγηκε παλι μπροστα με αποτελεσμα ο χορχε να πιεσει...στη συνεχεια οπως φαινεται καθαρα ο ροσι ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ στα φρενα(δειτε πως φευγει μπροστα στο φρεναρισμα καποια στιγμη λιγο πριν ακουμπησουν) με αποτελεσμα ο ισπανος να πιεσει και ο ροσι να αντιδρασει με τον κλασσικο τροπο (αγκωνια) ΟΜΩΣ αυτο που εκανε στην ουσια ηταν να διεκδικησει/υπερασπισει τη γραμμη ωστε να μη του βγει μπροστα παλι ο λορενζο...στην ουσια αυτο εγινε απλως ο ροσι εβαλε τον αγκωνα οπως ηρθαν κοντα....θελει αρχιδια ομως να τον βγαλεις ετσι τον αλλον...επικινδυνο(καπως) αλλα καλο...

απο τεχνικης πλευρας κρατηστε το πως εφυγε ο ροσι μποροστα στα φρενα λιγο πριν ακουμπησουν...θυμιζει λιγο scwantz...

Φιλε Ντραμμερ...τι λογο ειχε ο Ροσσι να πιεσει ετσι τον ομοσταυλο διεκδικητη του Παγκοσμιου
 Πρωταθληματος;

Εαν επεφτε ο μικρος και (ενδεχομενως) εχανε το Πρωταθλημα ΚΑΙ Η ΓΙΑΜΑΧΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ,τι θα ελεγε
 ο Ροσσι; Οτι η αδρεναλινη μου ετρεχε; Οτι ημουν καβλωμενος και γιαυτο ερμηξα;Ποιος ο λογος;

Να ηταν μια μαχη για το ποιος θα παρει το Πρωταθλημα,το καταλαβαινω,να τα δωσουν ολα και οι δυο

Ο Ροσσι ειναι παντελως εκτος σε ολα φετος με την ατυχια που ειχε στο Μουτζελο
 Ο αλλος ο μικρος διεκδικει τα ΠΑΝΤΑ και για την ομαδα και για τον εαυτο του

Πηρε απανω του την οποια εξελιξη εκανε στο μηχανακι τους αγωνες που ελειπε ο Ροσσι,κρατησε ζωντανο το Εργοστασιο στην μαχη του Πρωταθληματος,παλεψε,κερδισε,αγωνιστηκε...

Και να τον ριξει ο αδιαφορος βαθμολογικα ομοσταυλος του σε μια ασχετη διεκδικηση για 3ος-4ος
4 αγωνες πριν το τελος;Και με τον Ροσσι να φευγει απο την ομαδα για μια αλλη;(Ντουκατι)

Προς τι;

Ε βέβαια. Μόνο (κυρίως για να ακριβολογώ) ένας δημόσιος υπάλληλος δεν ξεχωρίζει τη θεωρία από την πράξη.

Ασε μας ρε φιλαρακι με τις μαντεψιες σου
 Ποια θεωρια;
 Ποια πραξη λες;

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
γκαμπα σου ειπα δε διαφωνω με το οτι ηταν επικινδυνο  αυτο που εκανε... αλλα θες η περηφανια,θες η μαλακια της στιγμης...ηταν παντως εντυπωσιακο...οβερ

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
 Φιλε Ντραμμερ...τι λογο ειχε ο Ροσσι να πιεσει ετσι τον ομοσταυλο διεκδικητη του Παγκοσμιου
 Πρωταθληματος;

Εαν επεφτε ο μικρος και (ενδεχομενως) εχανε το Πρωταθλημα ΚΑΙ Η ΓΙΑΜΑΧΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ,τι θα ελεγε
 ο Ροσσι; Οτι η αδρεναλινη μου ετρεχε; Οτι ημουν καβλωμενος και γιαυτο ερμηξα;Ποιος ο λογος;

Να ηταν μια μαχη για το ποιος θα παρει το Πρωταθλημα,το καταλαβαινω,να τα δωσουν ολα και οι δυο

Ο Ροσσι ειναι παντελως εκτος σε ολα φετος με την ατυχια που ειχε στο Μουτζελο
 Ο αλλος ο μικρος διεκδικει τα ΠΑΝΤΑ και για την ομαδα και για τον εαυτο του

Πηρε απανω του την οποια εξελιξη εκανε στο μηχανακι τους αγωνες που ελειπε ο Ροσσι,κρατησε ζωντανο το Εργοστασιο στην μαχη του Πρωταθληματος,παλεψε,κερδισε,αγωνιστηκε...

Και να τον ριξει ο αδιαφορος βαθμολογικα ομοσταυλος του σε μια ασχετη διεκδικηση για 3ος-4ος
4 αγωνες πριν το τελος;Και με τον Ροσσι να φευγει απο την ομαδα για μια αλλη;(Ντουκατι)

Προς τι;

Τον αγώνα δεν τον είδα, οπότε κρίνω από το βίντεο κι από αυτά που γράφετε.

Καταρχήν δεν είδα κάτι τρομερό. Οκ επαφή υπήρξε αλλά δεν ήταν κάτι εγκληματικό θεωρώ.

Από κει και πέρα σε αυτό που λες περί ομόσταυλων ρε γκάμπα, με αυτή τη λογική θα καταντήσει το μότο gp φόρμουλα1 που είχε γίνει κάμποσες φορές θέμα το κατά πόσο κρεμιέται ο ένας πιλότος για το καλό του άλλου, της ομάδας και λοιπά.

Αυτά δεν τα έχει το μότο gp αδερφέ και γι'αυτό (καλά όχι μόνο γι'αυτό) το γουστάρω. Ο καθένας τρέχει με τη μηχανή του, κι από κει και πέρα όλα τα άλλα πάνε περίπατο.

Αν μπούμε σε αυτό το τριπάκι τότε να λέγανε του Ρόσσι να πάει να κάνει το αντίστοιχο σε κάποιον που απειλεί το Λορένθο για να σιγουρέψει ότι θα πάρει το πρωτάθλημα για το καλό της ομάδας.

Ο κάθε οδηγός φιλοξενείται από κάποια εταιρεία και τρέχει ΚΑΙ γι'αυτήν. Όχι μόνο γι'αυτήν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  Στα μοτοτζιπι δεν εχουμε θεση για γερμανικα πουστρακια

Βορσπουνδ βουρ τεκνικ (Αουντι και ετσι) και τεσσερις ροδες,να ειμαστε καλυμμενοι μην σκοτωθουμε
  κιολας

Αλλος

ΥΓ
  Και ο Γερμανος ειναι ο "Μεγαλυτερος" ολων των εποχων,αλλα λατρεουμε τον Ζιλ και τον Αυρτον

Και ο Ιταλος των Τζιπι ειναι ο "Μεγαλυτερος" ολως των εποχων αλλα εγω προσωπικα λατρευω
  Joey Dunlop  και Steve "Hizzy" Hislop....

Αλλοι μετρανε τις κουπες

Εγω μετραω την Ψυχη,τις κοχονες που λενε...

απο την πόλη έρχομαι και στην κορφή χασίσι.
τι σχέση έχουν όλα αυτά με την καταγωγή ακόμα δεν έχω καταλήξει........

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Για τον Τζιμπερνάου έχεις δίκιο, τον έστειλε στεγνά στα χωράφια.  

Και στην Κορκ Σκρου εγινε το ιδιο με τον Στονερ
 Απλα δεν περναει καποιος σε αυτην την στροφη,με αυτον τον τροπο πανω απο τα κερμπς
 Ενταξει,διεκδικουσαν πρωταθλημα,αλλα το οδηγειν επικινδυνα δεν ειναι πρακτικη σωστη

Αντιπαλος δεν ειναι ο συναθλητης,ειναι το χρονομετρο
 Και ο Τζιμπερναου τοτε (και στους συγκεκριμενους αγωνες μιλαω) ηταν ταχυτερος
 Και ο Στονερ σε εκινη την Λαγκουνα Σεκα ηταν ταχυτερος
 Και ο Λορεντζο ηταν ταχυτερος σημερα (σε σταθερα γυρολογια..)

Αλλα ο Ροσσι κερδισε με τον τροπο που ξερουμε
 Εκει ειναι η ενσταση μου,και ειδικα σημερα που δεν ειχε και (προφανη) λογο

OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Γκάμπα άμα διοικούσε αυτός ο τύπος το MotoGP θα νοσταλγούσες τις μάχες του γιατρού... :rockon: :2funny: :dancing:

dlgmt5.jpg

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ο κάθε οδηγός φιλοξενείται από κάποια εταιρεία και τρέχει ΚΑΙ γι'αυτήν. Όχι μόνο γι'αυτήν.

Κανεις λαθος
 Οταν αμοιβεται καποιος με 30 τοσα μυρια (και ο αμεσως επομενος με παρα κατι 10-Στονερ)
 τρεχει για την εταιρεια,δεν οδηγει ουτε σκουτερ αλλης εταιρειας,ουτε αμαξι ΚΑΝ...

κΑΙ ΤΑ μοτοτζιπι ΜΕ ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΙΕς ΤΥΠΟΥ Ροσσι θα καταντησουν χειροτερα και απο Φ1,με ΜΟΝΟ 16 μηχανακια
 στην σχαρα εκκινησης (βλεπε αντιστοιχα τα WSBK)

Πατα MotoGP 2004 να δεις 30 τοσα χιλιαρια στην εκκινηση της μεγαλης κατηγοριας και θα καταλαβεις τι παει να πει
 θεαμα

γιατι ειναι γεννημενος νικητης ρε μαλακα & δεν τρεχει βασει των υπολογισμων που εσυ κανεις..
τραβα κλαψε παρακατω λεμε..

Λες μαλακιες παπαριδη,στην συγκεκριμενη περιπτωση
 Εαν ηταν γεννημενος θα νικουσε σημερα,απλα δεν ειναι σε καλη κατασταση
 Τι ηθελε να πετυχει τωρα,να σπασει το ηθικο του μικρου,να δειξει οτι ειναι ανταγωνιστικος ακομα,εχουνε τιποτα
 μεταξυ τους (ηδη στα μποξ της ομαδος εχουνε "τοιχους" αναμεσα τους)

Μόλις πας και τα κάνεις (όχι με το playstation) θα καταλάβεις.

Εσυ τα εχεις κανει δηλαδη,και ξερεις παραπανω απο μενα;

Επισκέπτης
   Λες μαλακιες παπαριδη,στην συγκεκριμενη περιπτωση
 Εαν ηταν γεννημενος θα νικουσε σημερα,απλα δεν ειναι σε καλη κατασταση
 Τι ηθελε να πετυχει τωρα,να σπασει το ηθικο του μικρου,να δειξει οτι ειναι ανταγωνιστικος ακομα,εχουνε τιποτα
 μεταξυ τους (ηδη στα μποξ της ομαδος εχουνε "τοιχους" αναμεσα τους)
καλα αγαπη..
μην συγχιζεσαι..
εχεις δικαιο σε ολα..
αει γαμησου τωρα..

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
 Κανεις λαθος
 Οταν αμοιβεται καποιος με 30 τοσα μυρια (και ο αμεσως επομενος με παρα κατι 10-Στονερ)
 τρεχει για την εταιρεια,δεν οδηγει ουτε σκουτερ αλλης εταιρειας,ουτε αμαξι ΚΑΝ...

κΑΙ ΤΑ μοτοτζιπι ΜΕ ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΙΕς ΤΥΠΟΥ Ροσσι θα καταντησουν χειροτερα και απο Φ1,με ΜΟΝΟ 16 μηχανακια
 στην σχαρα εκκινησης (βλεπε αντιστοιχα τα WSBK)

Πατα MotoGP 2004 να δεις 30 τοσα χιλιαρια στην εκκινηση της μεγαλης κατηγοριας και θα καταλαβεις τι παει να πει
 θεαμα

Το ότι δεν επιτρέπεται ο Ρόσσι να καβαλήσει SH ενώ είναι στη yamaha δεν έχει σχέση με αυτό που λέω.

Συμβόλαια ξεσυμβόλαια, του καθενός εκεί μέσα κρίνεται η ζωή του, το μέλλον του ως οδηγός, και πολλά άλλα.

Δεν τρέχει για κανέναν παρά μόνο για τον εαυτό του. Από εκεί και πέρα, αν αυτό το γουστάρει μία εταιρεία του κάνει συμβόλαιο. Έχει ευθύνες απέναντι στην εταιρεία σαφώς!

Αλλά το να του πουνε πως θα τρέξει, πότε θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του και πότε το 80 είναι λάθος! Αυτό λέω. Ο Ρόσσι ήθελε να τρέξει κι έτρεξε. Αγωνοδίκης δεν είμαι για να ξέρω κατά πόσον ήταν λάθος αυτό που έκανε. Ας κριθεί.

Θέαμα σημαίνει και πολλές μηχανές, και βροχή, και κινητήρες 1300άρηδες και δεν ξέρω γω τι άλλο. Αυτά όμως είναι και ρίσκα για τους αναβάτες.

Δεν είμαι υπέρ καμίας μονοκρατορίας κανενός Ρόσσι ή οποιυδήποτε άλλου. Απλώς δε θέλω να βαφτίζονται κάποιοι νέοι ντούχαν, και νέοι ρέινι μόνο και μόνο για να έχει γούστο η φάση.

Όλοι όσοι τρέχουν εκεί μέσα είναι ΠΙΛΟΤΑΡΕΣ! Αλλιώς δε θα ήταν εκεί. Ο Ρόσσι ξεχωρίζει.

Εγώ γουστάρω να σου πω την αλήθεια που θα πάει στη σκατοντουκάτι ο γιατρός κι ο στόνερ στη χόντα. Πιστεύω ότι θα σπάσει και θα ξαναριχτεί η τράπουλα σε ένα βαθμό.

Θα δούμε......

Εσυ τα εχεις κανει δηλαδη,και ξερεις παραπανω απο μενα;

Συνέχισε να του απαντάς....

OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Xαζο-κλώνε σε βαρεθήκαμε.
Πάρε μια αφιέρωση και πάνε αλλού να παίξεις.

Συνημμένα

• Troll_Alert.gif
    Troll_Alert.gif
    25,3 KB · Εμφανίσεις: 18

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Όχι βρε κουτό δεν ξέρω.
Μάθε με πολλά και ωραία πράματα δημοσιουπαλληλάκι μου και μπορεί να σου κάνω και αύξηση.

Ετσιιιιιιιιιιιιιιι δημοσιουπαλληλακι μου,ετσιιιιιιιιιιι
 Παραδεξου το δεν ειναι κακο....

καλα αγαπη..
μην συγχιζεσαι..
εχεις δικαιο σε ολα..
αει γαμησου τωρα..

εσυ αγαπη χτισε αγαλματα και βαθρα σε οποιον γουστραρεις,δεν ειναι κακο
 Γαυρος εισαι εξαλλου

Τουβλακι το τουβλακι,θα το πατε πολυ ψηλοτερα το αγαλματακι

Εγω βλεπω αγωνες-δεν βλεπω τον Ροσσι
 Ουτε και τους εμαθα απο τον Ροσσι,σαν κατι πουστακια εδω μεσα
 Αει γαμησου (ευγενικα)

αχχαχαχαχαχαχαχχαχα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Συμβόλαια ξεσυμβόλαια, του καθενός εκεί μέσα κρίνεται η ζωή του, το μέλλον του ως οδηγός, και πολλά άλλα.

Ο Ροσσι δεν εχει να αποδειξει τιποτα πλεον,περαν της υποθεσης "ΙΤΑΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ"
 Στην παρουσα φαση του Πρωταθληματος,δεν ειχε λογο για τετοια αγωνα με τον ομοσταυλο του,σε ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....
 Και ξαναλεω,εαν επεφτε ο Λορεντσο και χανοταν το Πρωταθλημα ΚΑΙ για την Γιαμαχα,τι θα ελεγε ο Ροσσι;
 Να ξερουμε και τι λεμε...

Αλλά το να του πουνε πως θα τρέξει, πότε θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του και πότε το 80 είναι λάθος! Αυτό λέω. Ο Ρόσσι ήθελε να τρέξει κι έτρεξε. Αγωνοδίκης δεν είμαι για να ξέρω κατά πόσον ήταν λάθος αυτό που έκανε. Ας κριθεί.

Υπαρχουν και αγραφοι κανονες
 Ο Βυζος θα σου εξηγησει την Φαση με τον Ζιλ Βιλνεβ και το ποσο πουστικα του φερθηκε το μουνοπανο ο ομοσταυλος του
 Ντιντιε Πιρονι εκει πισω στο '81

Ο Πιρονι καπου μετα ειχε ατυχημα και σταματησε ους αγωνες οριστικα
 Ο Ζιλ σκοτωθηκε στο Ζολντερ
 Ο Πιρονι εχει μεινει στην μνημη ολων σαν Πιρονι
 Και ο Ζιλ...σαν....βαλτε οτι θελετε αναλογα με τις γνωσεις σας...

Εγώ γουστάρω να σου πω την αλήθεια που θα πάει στη σκατοντουκάτι ο γιατρός κι ο στόνερ στη χόντα. Πιστεύω ότι θα σπάσει και θα ξαναριχτεί η τράπουλα σε ένα βαθμό.

Μην περιμενεις τιποτα σημαντικο για πρωτη χρονια
 Ο Ροσσι εφερε τον Φορνι στην Ντουκατι και εδιωξε τον Ταρντοτσι,μονο ετσι θα πηγαινε,με τους δικους του ορους....
 Θα εχει δρομο εξελιξης μπροστα του..
 Επισης θα εχει ενδιαφερον,ειδωμεν

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ε βέβαια. Τι να πεις ; Ότι είναι κακό που σε πληρώνω για να παίζεις τον ξερόλα ; Ή είναι κακό που σε στέλνω για δουλειά αγκαλιά με την πληρωμένη από μένα adsl ;

Ασχετε,ειναι δυσκολο να με παρασυρεις σε γαμωμανες και βρισιδια

Δεν εχεις να πεις τιποτα επι του θεματος γιατι εισαι παντελως ασχετως,χειροτερος και απο δημοσιο υπαλληλο

Κλαψε τωρα

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σχετικα με το αν τρεχουν οι αναβατες για τις εταιριες,η απαντηση εξαρταται απ τον αναβατη...πχ λορενζο σαφως και τρεχει για την εταιρια γιατι ειναι 23 χρονων κι εχει να αποδειξει πολλα...πεντροσα,στονερ λιγο πολυ το ιδιο ,απλως ο δευτερος εχει παρει κι ενα πρωταθλημα στη μεγαλη κατηγορια ο αλλος οχι...και ο πεντροσα δεν εχει και κανα τρομερο σερι η καμμια τρομερη ικανοτητα εδω που τα λεμε...

οι υπολοιποι πιο μικροι σαφως και τρεχουν για τις εταιριες γιατι εξαρτωνται απ τους χορηγους ...πχ ντεπουνιε ειναι και γαμω τους οδηγους αλλα με τη σακαρακα που εχει τι να κανει...μπαουτιστα και λοιποι ακομα ειναι νωρις αλλα λιγο πολυ η κατασταση ειναι ιδια...

οι μονοι για μενα που ΔΕΝ τρεχουν για τις εταιριες ειναι ο καπιροσι (στα 38του πια τι να κανει) και ο εντουαρντς(που ναι μεν θα παραμεινει για ενα χρονο αλλα σιγα...) και ο χειντεν ισως που πηρε ενα πρωταθλημα το 2006 αν θυμαμαι καλα κι εκτοτε τιποτα...

φυσικα ο ροσι ΔΕΝ τρεχει για την εταιρια αφου με 9 πρωταθληματα και τη φημη του οι εταιριες στην ουσια τρεχουν γι αυτον...πηρε τη γιαμαχα και την εκανε αξιολογο μηχανακι,πηρε ποσα πρωταθληματα για παρτη τους και παρτη του(χεστηκε στα λεφτα) ξαναβαζοντας στην ουσια την εταιρια στο παιχνιδι και τα λοιπα...αλλωστε μη ξεχναμε ποσες φορες εχει κανει μαλακιες ο ροσι (λαγκουνα σεκα)που κανονικα επιφερουν ποινη αλλα δεν του κανουν τιποτα...με τα λεφτα που του δινει η νταινεζε,η γιαμαχα,το motogp και γενικως με το ονομα του που τραβαει καθε ειδους χορηγια ειναι ισως ο μονος με σχεδον πληρη ελευθερια κινησεων...

OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
 Ο Βυζος θα σου εξηγησει την Φαση με τον Ζιλ Βιλνεβ και το ποσο πουστικα του φερθηκε το μουνοπανο ο ομοσταυλος του
Xώστη!!! :s&m_3:

Διόρθωση: Το '82 έγινε, ένα αγώνα πριν σκοτωθεί.
Εκεί ήταν team orders, όμως, στις οποίες δεν υπάκουσε ο Γάλλος.
Θέλεις-ουμε team orders και στο MotoGP; Να το βράσω...

Και για να δεις πως τα φέρνει η ζωή: Αφού σκοτώθηκε ο Πιρονί στη θαλάσσια F1, η γυναίκα του που ήταν έγκυος έβγαλε τα δίδυμα Ντιντιέ και Ζιλ...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
 Ο Ροσσι δεν εχει να αποδειξει τιποτα πλεον,περαν της υποθεσης "ΙΤΑΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ"
 Στην παρουσα φαση του Πρωταθληματος,δεν ειχε λογο για τετοια αγωνα με τον ομοσταυλο του,σε ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....
 Και ξαναλεω,εαν επεφτε ο Λορεντσο και χανοταν το Πρωταθλημα ΚΑΙ για την Γιαμαχα,τι θα ελεγε ο Ροσσι;
 Να ξερουμε και τι λεμε...

Ο Ρόσσι κι ο κάθε Ρόσσι δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κουβαλάει στην ψυχούλα του και τι μπορεί να νιώθει ότι έχει να αποδείξει στον κόσμο ή ακόμα χειρότερα στον ίδιο του τον εαυτό.

Το να αμφιβάλουν οι άλλοι για σένα είναι ένα πράγμα. Το να σου μπει το μικρόβιο και να αρχίσεςι να αμφιβάλεις εσύ για τον εαυτό σου είναι ό,τι χειρότερο θεωρώ. Μπορείς να κάνεις τα μύρια όσα μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσεις δικούς σου δαίμονες.

Εάν έπεφτε ο Λορένθο, ο Ρόσσι το μόνο που θα είχε να πει θα ήταν "όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται".

Κι εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Άλλο πράγμα το κάνω ΠΟΥΣΤΙΑ, κι άλλο το τρέχω όπως εγώ ξέρω και νομίζω. Αν ήταν να μην ενοχλεί ο ένας τον άλλον ας έμπαιναν ένας ένας στην πίστα να κάνoυν τους χρόνους τους και να παίρνει το πρωτάθλημα ο πιο γρήγορος. Αυτό όμως θέαμα δεν έχει.

Ο Πιρονι καπου μετα ειχε ατυχημα και σταματησε ους αγωνες οριστικα
 Ο Ζιλ σκοτωθηκε στο Ζολντερ
 Ο Πιρονι εχει μεινει στην μνημη ολων σαν Πιρονι
 Και ο Ζιλ...σαν....βαλτε οτι θελετε αναλογα με τις γνωσεις σας...

Δε γνωρίζω παίχτη. Θα το κοιτάξω όμως γιατί με ιντρίγκαρες :grin:
 Μην περιμενεις τιποτα σημαντικο για πρωτη χρονια
 Ο Ροσσι εφερε τον Φορνι στην Ντουκατι και εδιωξε τον Ταρντοτσι,μονο ετσι θα πηγαινε,με τους δικους του ορους....
 Θα εχει δρομο εξελιξης μπροστα του..
 Επισης θα εχει ενδιαφερον,ειδωμεν

Θα δούμε. Εγώ θα διχαστώ πάντως μεταξύ αγαπημένου οδηγού (Ρόσσι) κι αγαπημένης εταιρείας (honda).

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Xώστη!!! :s&m_3:
Διόρθωση: Το '82 έγινε, ένα αγώνα πριν σκοτωθεί.
Εκεί ήταν team orders όμως στις οποίες δεν υπάκουσε ο Γάλλος.
[glow=red,2,300]Θέλεις-ουμε team orders και στο MotoGP; Να το βράσω...[/glow]

Και για να δεις πως τα φέρνει η ζωή: Αφού σκοτώθηκε ο Πιρονί στη θαλάσσια F1, η γυναίκα του που ήταν έγκυος έβγαλε τα δίδυμα Ντιντιέ και Ζιλ...

Πές τα μααααααν!!!!!! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom