βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Πολύ γενναιόδωρος είσαι.
Είμαι μεγάλο μουνόπανο τελικά.
Με μπερδεύει που έχει κάτω την εξάτμιση γμτ.
Δε νομίζω ότι κολλάς ποιας δεκαετίας είναι...
Πολύ γενναιόδωρος είσαι.
Με μπερδεύει που έχει κάτω την εξάτμιση γμτ.
Είμαι μεγάλο μουνόπανο τελικά.
Δε νομίζω ότι κολλάς ποιας δεκαετίας είναι...
Προσπαθώ να βρω χρονιά... 1966? 1967?
Μπορεί να είναι BRM (<=most likely), Brabham...εάν έγραφε parmalat θα είχα και άλλα options.
Lotus και παραιτούμαι.
Εύγε βύζο.
Καλύτερο απ ότι θα βρείς σε ελληνικά "ειδικευμένα" σαιτEντάξει καλό βγήκε; Μου πήρε ώρα αλλά χαλάλι του.
H F1 των δυο τροχών ξεκινάει. Από Κυριακή καβατζωνόμαστε εις διπλούν.
Ο Γιατρός πάει για το 10ο, αλλά ο φιλάσθενος Stoner και ο θαμώνας του ΚΑΤ Lorenzo θα του κάνουν τη ζωή δύσκολη.
Επίσης, στο τέλος του 2010 λήγουν τα συμβόλαια των τεσσάρων κορυφαίων - Rossi, Stoner, Lorenzo, Pedrosa - και αναμένουμε τις εξελίξεις.
[flash=560,440]]
Αχαχαχαχα, όχι και φιλάσθενος. Μόνο αυτός θα μπορούσε πέρσι να παίρνει αυτές τις θέσεις οδηγώντας ημιλιπόθυμος.
90% στη ΥΑΜΑΗΑ μετά ο Πεντρόθα, 90% στη θέση του Λορένθο που ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιπαθής εκεί και γι αυτό φέτος του έβαλαν τημ μάνατζερ τον σερίφη Βίλκο.
90% ο Στόνερ αμετακίνητος και ο Ρόσσι θα πάει όπου θέλει ο ίδιος.
Τι ετοιμάζεται? Έτοιμος γεννήθηκε αυτός.
Άλλοι θα χουνε πρόβλημα με τις αλλαγές κανονισμών (Κι όχι τόσο με τα μοτέρ, όσο με τον περιορισμένο χρόνο δοκιμών και την απαγόρευση δοκιμών εκτός αγωνιστικής ημερίδας και επίσημων τεστ)Προσκυνώ !!!!!
Άν και βέβαια άλαζουνε λιγάκι οι κανονισμοι έφέτος, με τα μοτέρ...
ό doctor θα κάνη το αύτονόητο !!!!!!
Άλλοι θα χουνε πρόβλημα με τις αλλαγές κανονισμών (Κι όχι τόσο με τα μοτέρ, όσο με τον περιορισμένο χρόνο δοκιμών και την απαγόρευση δοκιμών εκτός αγωνιστικής ημερίδας και επίσημων τεστ)
Για το Κατάρ πάντως, προβλέπω μεγάλη μάχη. Τα πράγματα θα αρχίσουν να δείχνουν από τον αγώνα του Μουτζέλλο (6 Ιουνίου) και μετά
Ό βασιλεύοντας MotoGP Παγκόσμιος Πρωταθλητής ετοιμάζεται για την έναρξη της υπεράσπισης τίτλου του!!!!
Τι ετοιμάζεται? Έτοιμος γεννήθηκε αυτός.
και ο Ρόσσι θα πάει όπου θέλει ο ίδιος.