Νέα

Motorsports

• Μέλος που άνοιξε το νήμα βυζολάγνος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού προτιμάτε;

• Formula

Ψήφοι: 54 41,9%
  • Rally

Ψήφοι: 47 36,4%
  • Motorcycles

Ψήφοι: 71 55,0%
  • Sports cars

Ψήφοι: 15 11,6%
  • Touring cars

Ψήφοι: 18 14,0%
  • Stock cars

Ψήφοι: 3 2,3%
  • Drag racing

Ψήφοι: 14 10,9%
  • Hillclimbing

Ψήφοι: 13 10,1%
  • Drifting

Ψήφοι: 18 14,0%
  • Rally-Raid

Ψήφοι: 3 2,3%
  • Powerboats

Ψήφοι: 6 4,7%
  • Air racing

Ψήφοι: 6 4,7%
  • Άλλη

Ψήφοι: 7 5,4%
  • Οποιαδήποτε

Ψήφοι: 4 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    129
OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Άπιαστος ο Vettel σήμερα και αν δεν είχε κάνει διάφορα παιδαριώδη λάθη μες τη χρονιά θα έπαιζε στα ίσια τώρα.
Ο Button συνεχίζει την τακτική τσούκου-τσούκου η οποία, παρότι εκνευριστική, θα του δώσει το πρωτάθλημα. Εκτός κι αν το παίξει Hamilton πρόπερσι. :jerking:
H Toyota πήρε τα πάνω της και γουστάρω. :rockon:

Nicole δεν είδα καθόλου και ανησυχώ. :think:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Να σου πω τύπε, Superleague Formula παρακολουθείς καθόλου?
Τι λες, παίζει να πιάσει ποτέ, ήταν αποτυχημένη κίνηση ή ακόμα είναι νωρίς για τέτοια συμπεράσματα? :think:

Τύπε σαν ιδέα είναι η πιο ΑΚΥΡΗ που θα μπορούσε να υπάρξει. Είναι απορίας άξιον πως υλοποιήθηκε αυτό το πράγμα.
Δεν έχω ασχοληθεί με τηλεθεάσεις-προσέλευση κόσμου, αλλά φαντάζομαι λίγα πράγματα. Οπότε κάποια στιγμή γιοκ.
Παρόλα αυτά μια φορά που το πέτυχα σε κάποιο κανάλι έκατσα και το είδα. Για τόσο κάψιμο μιλάμε. :zombie:

Ο Κρόκους αλλάζει κι εκεί τους οδηγούς όπως τους προπονητές; :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Τύπε σαν ιδέα είναι η πιο ΑΚΥΡΗ που θα μπορούσε να υπάρξει. Είναι απορίας άξιον πως υλοποιήθηκε αυτό το πράγμα.
Δεν έχω ασχοληθεί με τηλεθεάσεις-προσέλευση κόσμου, αλλά φαντάζομαι λίγα πράγματα. Οπότε κάποια στιγμή γιοκ.
Παρόλα αυτά μια φορά που το πέτυχα σε κάποιο κανάλι έκατσα και το είδα. Για τόσο κάψιμο μιλάμε. :zombie:

Ο Κρόκους αλλάζει κι εκεί τους οδηγούς όπως τους προπονητές; :2funny:

Και εγώ το ίδιο νομίζω. Μου φαίνεται πολύ κακός ο συνδυασμός ομάδα-αυτοκίνητο αλλά ίσως να είναι και θέμα συνήθειας. Επίσης δεν μου αρέσει ο κανονισμός που προβλέπει ότι οι θέσεις εκκίνησης πρέπει να είναι αντίστροφες από την τελική κατάταξη του προηγούμενου αγώνα (δηλαδή ο 1ος ξεκινάει τελευταίος κλπ.). Μέχρι στιγμής έχω δει μονάχα στιγμιότυπα και διαβάζω που και που κανα άρθρο, αλλά αν αναλογιστώ το ότι κάθε φορά που διαβάζω κάτι βλέπω νέα ονόματα, τότε μάλλον ο Κρόκους κάνει τα δικά του. :2funny:

OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Απ'τις χειρότερες εμφανίσεις του Ρόσσι στο Εστορίλ. Ένα γιατρό για το γιατρόοοοο.
ambulance-016.gif

Πολύ σπαστικά αυτά τα ιμιτασιόν σκετσάκια του Λορένθο. Σπαστικά-ξεσπαστικά όμως η μάχη τώρα αρχίζει.
bike-037.gif

Δυνατό το νέο λουκ της Αντριάνα μπαϊδεγουέι. :2on1:

OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Και εγώ το ίδιο νομίζω. Μου φαίνεται πολύ κακός ο συνδυασμός ομάδα-αυτοκίνητο αλλά ίσως να είναι και θέμα συνήθειας.

Ένας αμιγώς ποδοσφαιράκιας δε θα πληρώσει εισιτήριο να δει Φόρμουλα κουκουρούκου μόνο και μόνο επειδή έχει το σήμα της ομάδας του.
Επίσης ένας αμιγώς Φορμουλάκιας δε θα πληρώσει να δει έναν αγώνα που οι συμμετέχοντες θα είναι:
Γαλατασαράι
Λίβερπουλ
Aπόλλων Κρύας Βρύσης
Τιμισοάρα
Βέντσπιλς
Ρούχ Χορζώφ
και δε συμμαζεύεται :2funny:
Είναι αστεία και κιτς φάση αυτή τύπε μου. :headbang:
Από τηλεόραση μόνο κάτι καψιματίες :rolleyes: θα καθόντουσαν να το δουν.

Επίσης δεν μου αρέσει ο κανονισμός που προβλέπει ότι οι θέσεις εκκίνησης πρέπει να είναι αντίστροφες από την τελική κατάταξη του προηγούμενου αγώνα (δηλαδή ο 1ος ξεκινάει τελευταίος κλπ.).

Εμένα μου αρέσει για να'χει ενδιαφέρον. :grin:
Σε αγώνες με δυο σκέλη έτσι γίνεται συνήθως.

OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Φινίτο κύριοι.

Το 2009 θα μείνει στην ιστορία του σπορ για τη μεγαλύτερη έκπληξη και τη μεγαλύτερη γκάφα που έγιναν ποτέ.
Μεγαλύτερη έκπληξη φυσικά η Brawn και μεγαλύτερη γκάφα αυτή της Honda.
Ο Brawn είχε ετοιμάσει μονοθέσιο-νικητή αλλά τα "σαίνια" του Τόκυο δε τον πίστεψαν... :jerking: :jerking: :jerking: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :birdman: :birdman: :birdman: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Μην απορείτε γιατί συνέβη αυτή η ανατροπή φέτος. Οι τεχνικοί κανονισμοί άλλαξαν τόσο, που όλοι ξεκίνησαν από λευκό χαρτί. Τελικά τη διαφορά έκαναν όχι τα λεφτά αλλά τα μυαλά, ήτοι Brawn—Newey.
Η Brawn GP εκτός από η μοναδική ιδιωτική ομάδα που πήρε πρωτάθλημα στο ντεμπούτο της, είναι και μετεξέλιξη μιας παλαιάς παγκόσμιας πρωταθλήτριας: Tyrrell ---> B.A.R. ---> Honda ---> Brawn.

Στους οδηγούς, ο Button εξαφάνισε τους άλλους στο πρώτο μισό αλλά εξαφανίστηκε στο δεύτερο. Παρόλα αυτά, είναι άξιος πρωταθλητής αφού είναι 1ος και σε βαθμούς και σε νίκες.
Μάλλον η Μιτσούκο δε τον άφηνε να πάρει ανάσα... :pipa1: :kissass: :knockinb:

Συνημμένα

• Jessica Michibata.jpg
    Jessica Michibata.jpg
    60,1 KB · Εμφανίσεις: 33

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Brawn ρεεεεεεεεεεεεεεε
τελικά τόσα χρόνια Honda και Τοyοτα... απέδωσε η υπομονή.... έτσι.. παίρνουμε και εμείς πρωτάθλημα.
κρίμα ο truli σήμερα

OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Kατά 99% πρωταθλητής και ο Δόκτωρ στις μηχανές.

Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Συνημμένα

• lorenzohighside.jpg
    lorenzohighside.jpg
    115,7 KB · Εμφανίσεις: 16

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ ήθελα να το πάρει ο ρούμπενς... γιατί ο μπάτον έχει καιρό μπροστά του!!!!
αλλά γάμησαν οι σχιστομάτιδες φέτος!!!!!

και έχουν και φράγκα είπε για μερικά χρόνια ακόμα.

με τους νέους κινητήρες και τους νέους κανονισμούς περιμένω και πολλά από την Toyota του χρόνου

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δεν ξερω ρε γαμωτο αλλα δεν μου κολλαει ο Μπατον για παγκοσμιος πρωταθλητης! Μου θυμιζει τον Νταιημον Χιλλ που οσο οδηγουσε τη διαστημικη τοτε Williams δεν τον επιανε κανεις! Την επομενη χρονια εξαφανιστικε και τελικα σταματησε...
Το ιδιο συνεβη και με τον Μπατον, αν και τον συμπαθω γιατι ειναι καλο και μαζεμενο ατομο και ξεκινησε και σαν το νεο μεγαλο ταλεντο εκ Βρεττανιας, πιστευω οτι το απλα το αμαξι του ητανε 2 κλασεις παραπανω απο τα υπολοιπα στο πρωτο κομματι της σαιζον!Μολις οι υπολοιπες ομαδες προσαρμοστηκαν στους νεους κανονισμους ο Μπατον απλα εξαφανιστηκε!
Πιο μαγκα θεωρω τον Αλονσο και οδηγαρα  ποθ καταφερε με τα ψεματα του μπριατορε(εννοω την ομαδα) να παρει εστω μια νικη απεναντι σε πολυ δυνατοτερους συνδυασμους....

Ουτως η αλλως συγχαρητηρια στον Τζεσον...

Προταση: δε μαζευουμε καπου τις φωτογραφιες των συνοδων των οδηγων και να κανουμε και καμια ψηφοφορια γιαυτες? Ειναι περιζητητοι "γαμπροι" οι πιλοτοι και καποιοι κυκλοφορανε κατι απιστευτα κομματια!

OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Μου θυμιζει τον Νταιημον Χιλλ που οσο οδηγουσε τη διαστημικη τοτε Williams δεν τον επιανε κανεις! Την επομενη χρονια εξαφανιστικε και τελικα σταματησε...

Aφού πήγε στην Arrows και μετά στη Jordan τύπε μου τι να'κανε;

OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Το 7o πρωτάθλημα στη μεγάλη κατηγορία ήταν το δυσκολότερο του Rossi. Αυτό το δείχνουν οι λιγότερες νίκες και η μικρότερη διαφορά απ'όλα τα υπόλοιπα.
Ο Γλυφιτζουράκιας τον στρίμωξε αλλά με πτώσεις σε κρίσιμους αγώνες και ήττες στις μάχες σώμα με σώμα δε μπορείς να ελπίζεις σε τίτλο.
Eίχα γράψει παλαιότερα ότι η διαφορά ανάμεσα στους δυο είναι ότι ο Rossi στις πτώσεις του συνεχίζει ενώ ο Lorenzo τα παρατάει. Πέρα απ'την όποια βαθμολογική συγκομιδή, αυτό δείχνει τη διαφορά στη μαχητικότητα όχι μόνο μεταξύ τους αλλά του Rossi με οποιονδήποτε άλλο. Αυτό είναι το μεγάλο του όπλο, πέρα φυσικά απ'το ταλέντο.
Αν δε το είχε αυτό δε θα μπορούσε να κερδίζει τους νεότερους και τσαμπουκαλεμένους Stoner-Lorenzo. Τα πρώτα χρόνια έτρωγε για κολατσιό τους Biaggi-Gibernau άρα τα δυο τελευταία του πρωταθλήματα έχουν μεγαλύτερη αξία, προερχόμενος μάλιστα από δυο χαμένα.
Οι νέοι είναι ωραίοι αλλά ο παλιός είναι Γιατρός... :rockon: 

Συνημμένα

• 2009_MotoGP_Fiat_Yamaha_Malaysia_5.jpg
    2009_MotoGP_Fiat_Yamaha_Malaysia_5.jpg
    68,8 KB · Εμφανίσεις: 12
OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Στο RAC εξασφάλισε το 6ο και επίσης δυσκολότερο πρωτάθλημα της καριέρας του ο άλλος πολυπρωταθλητής Sebastian Loeb.
Εκκινώντας με 1 βαθμό μειονέκτημα απ'τον Hirvonen, έδειξε την κλάση του στα δύσκολα και πήρε τη νίκη και τον τίτλο.
Στην αρχή της χρονιάς φαινόταν ότι θα κάνει περίπατο όμως ο Φινλανδός με απανωτές νίκες κόντεψε να κάνει την έκπληξη αλλά... ο Γάλλος δεν έχει αντίπαλο σε μια μάλλον “άνοστη” εποχή για τα ράλλυ.
Στο Abu Dhabi πάντως που επιθυμούσε να τρέξει διακαώς δε θα τον δούμε γιατί η FIA αρνήθηκε να του παραχωρήσει τη Super Licence. Κακώς νομίζω...

Συνημμένα

• rac_loeb.jpg
    rac_loeb.jpg
    67,9 KB · Εμφανίσεις: 30

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.688
Πόντοι
22.785
Για έβδομη φορά στην εκθαμβωτική του καριέρα, ο Valentino Rossi στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP! Για τον Ιταλό (Fiat Yamaha) ήταν αρκετή η τρίτη θέση στην οποία τερμάτισε στη βροχερή Σεπάνγκ, πίσω από τον κυρίαρχο του αγώνα Casey Stoner (Ducati) και τον Dani Pedrosa (Repsol Honda).

Αν υπολογίσουμε και τα πρωταθλήματα του "γιατρού" στις κατηγορίες των 125 και 250 κ.εκ., αυτός είναι συνολικά ο ένατος παγκόσμιος τίτλος του. Επίσης, είναι ο τέταρτος (δεύτερος διαδοχικός) με τη Yamaha.

Η εκκίνηση στο MotoGP Μαλαισίας, προτελευταίο αγώνα της φετινής χρονιάς, καθυστέρησε κατά 35 λεπτά λόγω καταρρακτώδους βροχής. Όταν έσβησαν τα κόκκινα φώτα, ο D. Pedrosa έκανε μια από τις συνηθισμένες του εκρηκτικές εκκινήσεις.

Αλλά ο Valentino καθυστέρησε πολύ το φρενάρισμά του προσπαθώντας να μείνει πρώτος, ώστε ανοίχτηκε πολύ στην πρώτη στροφή, βγήκε εκτός γραμμής και έπεσε στη 10η θέση! Ακριβώς πίσω του βρισκόταν ο ομόλογός του και αντίπαλός του για τον τίτλο, Jorge Lorenzo, που είχε αναγκαστεί να εκκινήσει τελευταίος - διότι έπρεπε να πάρει την εφεδρική μοτοσικλέτα και δεν πρόλαβε να παραταχθεί έγκαιρα στην εκκίνηση.

Σύντομα ο Casey Stoner πέρασε τον D. Pedrosa και χάθηκε στον ορίζοντα, με ασύλληπτη διαφορά, για να κερδίσει ξανά μετά το θρίαμβο του Φίλιπ Αϊλαντ. Ο D. Pedrosa δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό του, ενώ ο Andrea Dovizioso με τη δεύτερη εργοστασιακή Honda έμενε κοντά στον Ισπανό, στην 3η θέση.

Στο μεταξύ, σταδιακά οι δύο αναβάτες της Yamaha ανέβαζαν ρυθμό και έκαμψαν τη σθεναρή αντίσταση των Marco Melandri (Hayate Kawasaki), Nicky Hayden (Ducati), Loris Capirossi (Suzuki) και Toni Elias (Gresini Honda). Ο J. Lorenzo είχε περάσει τον V. Rossi, αλλά στον όγδοο γύρο ο Ιταλός βρήκε περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στη μοτοσικλέτα και ανέκτησε τη θέση του μπροστά από τον Ισπανό.

Στους τελευταίους γύρους η προσπάθεια του A. Dovizioso να πιέσει τον D. Pedrosa, όχι τόσο για το αποτέλεσμα αλλά για το γόητρο, είχε ως αποτέλεσμα ο Valentino να προωθηθεί στην 3η θέση και στο βάθρο. Νωρίτερα είχε σφοδρή πτώση -χωρίς να τραυματιστεί- και ο Randy de Puniet (LCR Honda), που επίσης πρωταγωνιστούσε.

Πίσω από τον J. Lorenzo, ακολούθησαν δύο αναβάτες που αποδίδουν εξαιρετικά στη βροχή, ο Nicky Hayden (σε μια από τις καλύτερες επιδόσεις του με τη Ducati) και ο Chris Vermeulen (Suzuki). Την πρώτη δεκάδα έκλεισαν οι Toni Elias (Gresini Honda), M. Melandri, Loris Capirossi (Suzuki) και Mika Kallio (Pramac Ducati).

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.688
Πόντοι
22.785
Ο πρόσφατα εστεμμένος Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 125cc, Julian Simon επιβεβαίωσε τη μετακίνησή του στην νέα κατηγορία, Moto2 την επόμενη χρονιά. Ο Ισπανός, που επέστρεψε φέτος στα 125cc από τα 250cc, πήρε πέντε νίκες και δέκα συνολικά βάθρα, μέχρι τώρα, με αποτέλεσμα να κατακτήσει τον πρώτο Παγκόσμιο Τίτλο της καριέρας του.
"Πράγματι θα είμαι στην Moto2", είπε ο Ισπανός."Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω στη νέα κατηγορία. Πέρσι επέστρεψα στα 125cc και τώρα μετακομίζω στην Moto2, όπου ελπίζω να είμαι εξίσου δυνατός. Όπως όλοι οι αναβάτες θέλω σύντομα να φτάσω σταMotoGP."
Ενώ το μέλλον του Simon έχει αποφασιστεί, ο Smith δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα παραμείνει στα 125GP, ή αν θα κάνει το επόμενο βήμα προς την Moto2. Μια ενδεχόμενη μετακίνηση του Βρετανού στη νέα κατηγορία, πιθανότατα συνεπάγεται τη φυγή του από την ομάδα Aspar, η οποία έχει ήδη ανακοινώσει τη σύνθεσή της για την επόμενη χρονιά, με αναβάτες τους Mike di Meglio και Julian Simon.!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ο Ben Spies είναι ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Superbikes

Φαίνεται ότι το αποτέλεσμα του πρώτου σκέλους στο Portimao ήταν το πλέον καθοριστικό για το φετινό τίτλο του πρωταθλήματος Superbikes. Ο Ben Spies με μια επαγγελματική 5η θέση στο δεύτερο σκέλος της Πορτογαλίας εξασφάλισε τον τίτλο στο θεσμό και έγινε οι νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα Superbikes. Ο αναβάτης από το Τέξας είχε μια εκπληκτική, σχεδόν ονειρεμένη σεζόν φέτος, καθώς κατάφερε με την πρώτη προσπάθεια του να κατακτήσει το στέμμα του πρωταθλητή με την πολύ δυνατή Yamaha R1.

Ο Spies έκανε έναν συντηρητικό αγώνα στο Portimao, δεν ρίσκαρε και με το μυαλό του στην κούπα πήρε αυτό που ήθελε, δηλαδή μια 5η θέση. Ο Spies πλέον μετακομίζει στο μαγικό κόσμο του MotoGP με τον τίτλο στο τσεπάκι του. Θα τον απολαύσουμε πάλι στη Βαλένθια με μια εργοστασιακή Yamaha M1, στον τελευταίο αγώνα MotoGP.

Ο Nori Haga από τη μεριά του δεν στάθηκε στο ύψος τον περιστάσεων στον τελευταίο γύρο της σεζόν. Ο Ιάπωνας μπήκε στο δεύτερο σκέλος με μεγάλο μειονέκτημα και προσπάθησε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε. Πάλεψε για να ανέβει θέσεις στην κατάταξης και έφτασε τελικά μέχρι τη 2η θέση, η οποία όμως δεν ήταν αρκετή. Ο αναβάτης της Xerox Ducati δεν πήρε τελικά τον πολυπόθητο τίτλο σε μια χρονιά γεμάτη σκαμπανεβάσματα.

Ρε Haga ούτε τώρα μωρέεεεεεεεεε!;!;!; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Συνημμένα

• ben-spies.jpg
    ben-spies.jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 14
OP
OP
βυζολάγνος

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ο Jean Todt νέος Πρόεδρος της FIA

Ο νέος πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του αντιπάλου του, Ari Vatanen, συγκεντρώνοντας 135 ψήφους έναντι μόλις 49 και θα διαδεχθεί τον Max Mosley για τα επόμενα – τουλάχιστον – τέσσερα χρόνια.

Υπέρ
Eπιτέλους χωρίστηκαν οι "σιαμαίοι" Mπέρνι-Μαξ. :kissass2:
Ο κοντός έχει περάσει από rally και sportscars και ελπίζω να δώσει κι εκεί τη δέουσα προσοχή. :rockon:

Κατά
Είναι άνθρωπος της Ferrari. :birdman:
Όταν τον βλέπω με τη Michelle μου'ρχεται να ξεράσω με το πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι. :headbang:

Άντε Μαξ τώρα που βγήκες στη σύνταξη θα μπορείς με την ησυχία σου να βάζεις μαστίγια στον κώλο. :s&m_1: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom