To thread που άνοιξες στο 4Τ forum, το είδα όταν το άνοιξες

Να αποσκοπώ κάπου και να μειώνω τον Ιαβέρη ? Μη θεωρούμε τα πάντα ως συνομωσία, κρίμα είναι.
Το ότι βλέπεις πολλά χρόνια αγώνες και έχεις δει και Κρεμαστό λαγό που λέει ο λόγος, προσωπικά δε με εντυπωσιάζει, σορι κιόλας. Θα χρησιμοποιήσω πάλι (την πιο πετυχημένη) ατάκα του αγαπημένου σου Ιαβέρη :
"και τα φορτηγά πηγαινοέρχονται στη Γερμανία, αλλά Γερμανικά δε μάθανε".
Έχω βαρεθεί να ακούω για τις εποχές του κάποτε (δυστυχώς) που στην Ελλάδα υπήρχαν 5 καλά αυτοκίνητα με 3 καλούς οδηγούς και 50 παρτάλια με 20 καλούς οδηγούς (στατιστικά που παίζουν και σήμερα βέβαια). Τότε που οποιαδήποτε πάντα με 70χλμ θεωρούνταν θέαμα και όριακό πέρασμα.
Η ΜΑΛΑΚΙΑ φίλε είναι ΜΑΛΑΚΙΑ. Κι όταν θες να σε πληρώνουν και να σε αντιμετωπίζουν σαν επαγγελματία, δε λες αυτά που έλεγε ο Ιαβέρης. Τόσο απλά.
Στ' αρχίδια σου εσένα του θεατή και καλά κάνεις. Αλλά η ζημιά, είναι ζημιά φιλάρα και την πλήρώνεις και εσύ έμμεσα, μιας και λεφτά δεν μπαίνουν στο χώρο και φτάσε μόνος σου στην άκρη της αλυσίδας.
Σε τρώει να κάνουμε σύγκριση του κάποτε με το σήμερα όμως. Δυο πράγματα γιατί βαριέμαι να γράφω. Ίδιο ήταν ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο σαν φαινόμενο την εποχή του Gr.B πχ, όταν στην Ελλάδα ο μισός κόσμος έπαιρνε το τρολλευ, με σήμερα, που στο δρόμο κυκλοφορούν εκατοντάδες αυτοκίνητα με 400+ άλογα ?
Τί συγκρίνεις ? Τη γραβάτα με το σώβρακο ?
Και συγκρίνεις Ελλάδα με Φινλανδία

Στη φινλανδία, το motorsport είναι το εθνικό σπορ. Όπως έχουμε εμείς το μπασκετ περίπου. Χρήμα, χορηγοί, μανατζερ, δουλεύουν γι αυτό. Επειδή έχουμε ίδιο πληθυσμό, δεν είμαστε το ίδιο.
Και μην απαξιώνεις κάποιον που δε γνωρίζεις, επειδή έχει μικρότερη ηλικία από τη δική σου. Στα λιγότερα χρόνια που ασχολούμαι, έχω ξοδέψει μάλλον περισσότερη σκέψη, προσπάθεια και χρήμα από σένα μιας και έχω εμπλακεί με τον ένα ή άλλο τρόπο.