giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
αντιπροχθεσ πιγα σε μια γνωστη ποθτανα σε γνωστο πορδελο σε πολι γνωστο μεροσ
στην ιασονοσ στη μεση οχι πολι κατω μεσα σε μια στοα ποθ βρομαει γατιλα ψαριλα κ γκλανιλα με κοθνοθπιδι κ μπροκολο βραστο
εκει εχει διαφορεσ ποθτανεσ κ τωρα τελεφτεα ρωσιδεσ απο ρωσια !παλια ητνα κ η σακιρα η μαβρη απο τα βαθη τησ αφρικησ!
εκει η ποθτανα με εκαμε αγκαποτο τσιμοθκι δινατο γερο στραγγιστο
βαθια στο λαριγγγι
κ καποια στιγμη μ ειπε οτι εχισα κ τα ροθφηκε ολα βαθια με γαργαρα κ εισροφηση μεσ στην καταπιονα!
εγω ομοσ δεν το καταλαβα οτι εχισα κ ζητησα αποδειξεισ γιατο γεγονοσ αλλα δεν ιπιρχαν πια ειχαν εξαφανιστη!
ανισιχο μιπωσ τελικα εχω παροθσιασι προβλημα μη αντιληψησ τοθ χισιματοσ τοθ ριζογαλοθ στην γκαταπιονα τησ ποθτανασ
η μηπωσ με περιπεζει παραδιγματικα η επαγγελματιασ μπορνη τοθ πορδελοθ!
η αληθια ινε οτι μοθ ειχε ξανασιμβη στο παρελθον με την κατερινα σερβα καμει και πισω ντριπα στην αλκιβιαδοθσ παλια!
αλλα εκει ειδα τα ριζογαλα να τρεχοθν πανω στη μαπα τησ κ μερικα τα ροθφηκε!
τι να μοθ σιμβενει να ανισιχω πολι?
στην ιασονοσ στη μεση οχι πολι κατω μεσα σε μια στοα ποθ βρομαει γατιλα ψαριλα κ γκλανιλα με κοθνοθπιδι κ μπροκολο βραστο
εκει εχει διαφορεσ ποθτανεσ κ τωρα τελεφτεα ρωσιδεσ απο ρωσια !παλια ητνα κ η σακιρα η μαβρη απο τα βαθη τησ αφρικησ!
εκει η ποθτανα με εκαμε αγκαποτο τσιμοθκι δινατο γερο στραγγιστο
βαθια στο λαριγγγι
κ καποια στιγμη μ ειπε οτι εχισα κ τα ροθφηκε ολα βαθια με γαργαρα κ εισροφηση μεσ στην καταπιονα!
εγω ομοσ δεν το καταλαβα οτι εχισα κ ζητησα αποδειξεισ γιατο γεγονοσ αλλα δεν ιπιρχαν πια ειχαν εξαφανιστη!
ανισιχο μιπωσ τελικα εχω παροθσιασι προβλημα μη αντιληψησ τοθ χισιματοσ τοθ ριζογαλοθ στην γκαταπιονα τησ ποθτανασ
η μηπωσ με περιπεζει παραδιγματικα η επαγγελματιασ μπορνη τοθ πορδελοθ!
η αληθια ινε οτι μοθ ειχε ξανασιμβη στο παρελθον με την κατερινα σερβα καμει και πισω ντριπα στην αλκιβιαδοθσ παλια!
αλλα εκει ειδα τα ριζογαλα να τρεχοθν πανω στη μαπα τησ κ μερικα τα ροθφηκε!
τι να μοθ σιμβενει να ανισιχω πολι?