Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Συμφωνουμε λοιπον.Εσυ τι λες?
Αν θελεις απαντησε και για Κενεντυ/κριση των πυραυλων στη Κουβα.
Συμφωνουμε λοιπον.Εσυ τι λες?
Αυτά είπα και εγώΤι θα επρεπε και τι συμβαινει στο κοσμο ειναι 2 τελειως διαφορετικε εννοιες τυπε....θα ανεχονταν οι Αμερικανοι να μπει πχ το Μεξικο σε μια συμμαχια της Ρωσσιας και να εχει στα εδαφη του Ρωσσικους πυραυλους και δυναμεις;
Προφανως οχι....
Υπηρχε μια ξεκαθαρη συμφωνια μεταξυ Ρωσσιας και ΗΠΑ για μη επεκταση του ΝΑΤΟ στα ανατολικα που το ΝΑΤΟ παραβιασε επανειλλημενως οταν η Ρωσσια ειχε καταρρευσει...τωρα που η Ρωσσια ειναι ξανα υπολογισιμη δυναμη προφανως δεν θα ανεχοταν να γινει το ιδιο με την Ουκρανια και πολυ καλα εκανε.
Θελεις να απαντησω στις μαλακιες που λες με τον Μεταξα;Μια υποθεση που δεν εχει καμμια απολυτως σχεση σε οποιοδηποτε επιπεδο με την Ουκρανια;Μπορει να εχω και πτυχιο Ιστοριας, πώς ξερεις εσυ τι εχω?
Επι της ουσιας δεν απαντας κατι ομως
Εχεις κατι τυπους εδω μεσα που πιστεύουν οτι ο πόλεμος εγινε γιατι η Ουκρανία ήθελε να μπει στο ΝΑΤΟ και γιατι θα έβαζαν πυραυλους οι Αμερικανοι και οχι επειδή ο Πουτιν ήθελε να ελέγχει απόλυτα την Ουκρανία οπως ελέγχει την Λευκορωσία με τον δικτακτορα-μαριονετα Λουκασένκο.
Δε νομίζω να το επιτρέψει ποτέ αυτό η Τουρκία.
Είτε θα αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ, είτε θα τα κάνει πουτάνα όλα.
Η εποχή των επεκτατικών πολέμων έχει περάσει. Το θα σου προσαρτήσω τη χώρα σου είναι για κάτι τριτοκοσμικούς. Το 1974 έγινε για τελευταία φορά στην Κύπρο και τα περισσότερα κράτη δεν έχον αναγνωρίσει το ψευδροκράτος. Το 1991 πήγε να το κάνει ο Σαντάμ με το Κουβέιτ και του την έπεσε το ΝΑΤΟ.
Άρα το να θέλει απλά ο Πούτιν να πάρει την Ουκρανία όλη ,μου φαίνεται υπερβολικά απλοϊκό. Την Κριμαία την πήρε με δημοψήφισμα, αφού είχε ήδη επιβληθεί στρατιωτικά. Αυτό έγινε σαν προειδοποίηση στους Ουκρανούς, "καθίστε καλά ,γιατί θα ξυπνήσετε μια μέρα και θα δείτε ρώσικες σημαίες στο Κίεβο".
Το ΝΑΤΟ θέλει να περιορίσει την επιρροή του Πούτιν. Ήδη δείχνει να τους έχει πάρει τη Σερβία και την Ουγγαρία.
Πουτιν-ο-νειρώξειςΦοραει στρατιωτικα και κανει λαιβ σοους σε κοινοβουλια διαφορων χωρων μην εισαι αδικος!!!Μεχρι και στη Γιουβιζιον ειχε ζητησει να εμφανιστει!!!
Τωρα το οτι η χωρα του εχει χασει το 1/3 των εδαφων της,η πλειοψηφια των νεων ανδρων της εχει σφαγιαστει και ολες οι παραγωγικες εγκαταστασεις εχουν ισοπεδωθει και μια υγιης οικονομικα χωρα ειναι θα ειναι απο εδω και περα υποδουλη των δηθεν "ευεργετων" της ειναι δευτερευουσης σημασιας.
Σημασια εχει οτι εχουν βουλιαξει 5-10 καραβακια και αλλα τοσα διυλιστηρια των Ρωσσων για να τον παιζουν οι Ουκρανομαχοι του σαιτ!!!
Η σκληρη πραγματικοτα ειναι Αμερικανακι.....Πουτιν-ο-νειρώξεις
Η πραγματικότητα είναι πως τον παίρνουν 2 χρόνια.Η σκληρη πραγματικοτα ειναι Αμερικανακι.....
Ναι Αμερικανακι τον παιρνουν....δεν εχουν χασει ουτε εκατοστο απο τα εδαφη που ειχαν κατακτησει στις αρχες του πολεμου,εχουν ισοπεδωσει την Ουκρανια απο ακρη σε ακρη και εχουν εξασφαλιζει οτι δεν θα μπει ποτε στο ΝΑΤΟ και η οικονομια τους παρα τις απιστευτες κυρωσεις κραταει γερα.Η πραγματικότητα είναι πως τον παίρνουν 2 χρόνια.
Η ειδική επιχείρηση των 2 βδομάδων έγινε πόλεμος ετών με τεράστιες απώλειες.
Περιφερειακή δύναμη πλέον, όχι υπερδύναμη.
Βενζινάδικο με πυρηνικά.
Ποια Σερβία τυπε μου στο ΝΑΤΟ ????στην ευρωπαϊκή ένωση θες να πεις ....καλά για την Ουγγαρία δεν το συζητώ ότι καραγκιοζιλικια και ψευτοτσαμπουκαδες να κάνει ο Ορμπάν στο τέλος παίρνει τα δις οικονομική ενίσχυση της δύσης και κάνει ότι του λένεΗ εποχή των επεκτατικών πολέμων έχει περάσει. Το θα σου προσαρτήσω τη χώρα σου είναι για κάτι τριτοκοσμικούς. Το 1974 έγινε για τελευταία φορά στην Κύπρο και τα περισσότερα κράτη δεν έχον αναγνωρίσει το ψευδροκράτος. Το 1991 πήγε να το κάνει ο Σαντάμ με το Κουβέιτ και του την έπεσε το ΝΑΤΟ.
Άρα το να θέλει απλά ο Πούτιν να πάρει την Ουκρανία όλη ,μου φαίνεται υπερβολικά απλοϊκό. Την Κριμαία την πήρε με δημοψήφισμα, αφού είχε ήδη επιβληθεί στρατιωτικά. Αυτό έγινε σαν προειδοποίηση στους Ουκρανούς, "καθίστε καλά ,γιατί θα ξυπνήσετε μια μέρα και θα δείτε ρώσικες σημαίες στο Κίεβο".
Το ΝΑΤΟ θέλει να περιορίσει την επιρροή του Πούτιν. Ήδη δείχνει να τους έχει πάρει τη Σερβία και την Ουγγαρία.
Δυο χρόνια προσπαθούν να κερδίσουν κάτι έχοντας χάσει τη μιση αεροπορία κσι το μιδό στόλο. Πλας πολλές δεκάδες χιλιάδες άντρες. Μεγάλη δύναμηΝαι Αμερικανακι τον παιρνουν....δεν εχουν χασει ουτε εκατοστο απο τα εδαφη που ειχαν κατακτησει στις αρχες του πολεμου,εχουν ισοπεδωσει την Ουκρανια απο ακρη σε ακρη και εχουν εξασφαλιζει οτι δεν θα μπει ποτε στο ΝΑΤΟ και η οικονομια τους παρα τις απιστευτες κυρωσεις κραταει γερα.
Ναι τους βολεύει πολύΟσο για τη διαρκεια της ειδικης επιχειρησης αμα δεν ηταν Αμερικανακι οι δυτικοι να δινουν εξοπλισμο στην Ουκρανια εκατονταδων δις τοσο θα ειχε κρατησει οσο ειχαν υπολογισει αλλα και ετσι μια χαρα τους βολευει ο πολεμος φθορας.
Περιμένω τσεκ από μπάιντεν αυτές τις μέρες...Για βενζινανδικο με πυρηνικα μια χαρα τα πανε και μια χαρα τους υπολογιζουν τα αφεντικα σου....
Μηπως θελεις να μας πεις τυπε πως το Νο2 παγκοσμια υπερδυναμη της γης ανελαβε ο Κυριακος μετα την πτωση του ΠουτινΗ πραγματικότητα είναι πως τον παίρνουν 2 χρόνια.
Η ειδική επιχείρηση των 2 βδομάδων έγινε πόλεμος ετών με τεράστιες απώλειες.
Περιφερειακή δύναμη πλέον, όχι υπερδύναμη.
Βενζινάδικο με πυρηνικά.
τις έχεις πρόχειρες τις μαλακίες βλέπω.Μηπως θελεις να μας πεις τυπε πως το Νο2 παγκοσμια υπερδυναμη της γης ανελαβε ο Κυριακος μετα την πτωση του Πουτιν
Ελα!Μην σε κραταμε!Ξεστομισε το.Αξιοπιστος δειχνεις
Δυο χρόνια προσπαθούν να κερδίσουν κάτι έχοντας χάσει τη μιση αεροπορία κσι το μιδό στόλο. Πλας πολλές δεκάδες χιλιάδες άντρες. Μεγάλη δύναμη
Ναι τους βολεύει πολύ
Ρε τύποι αν είστε άσχετοι με τα περί πολέμου αφήστε το σπορ...
Περιμένω τσεκ από μπάιντεν αυτές τις μέρες...
μας διαβάζουν τύπε, πως νομίζεις ότι κινούνται στην παγκόσμια σκακιέρα έτσι χύμα ?Θα έπρεπε να είχαμε τα συγκεκριμένα νούμερα.
Πόσοι Αμερικανοί ή Βρετανοί σκοτώθηκαν από τον τακτικό στρατό αυτών των χωρών;
Πόσοι Ουκρανοί; Και πόσοι Ρώσοι;
Η κεντρική ιδέα της απάντησης μου είναι, ότι ποσώς τους ενδιαφέρει τους Αμερικανούς πόσοι Ουκρανοί θα σκοτωθούν. Τη Ρωσία θέλουν να φθείρουν, τη Ρωσία θέλουν να δουν να έχει απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό.
Όσο για το πολεμικό υλικό, κοιτάνε να πετάξουν τα παλιά, για να φτιάξουν καινούρια. Έτσι χρηματοδοτείται κι εξελίσσεται η βιομηχανία όπλων τους με περιοδικούς πολέμους.
Άμα δουν στο ΝΑΤΟ τους Ουκρανούς να είναι εντελώς τελειωμένοι, θα πουν, “we abandon the war“, αποχωρούμε. Θα υποκινήσουμε φασαρίες πάλι αλλού.
Έτσι δουλεύει το μαγαζί εδώ και χρόνια η Αμερική, φίλε μου.
Άμα με διάβαζε ο Πούτιν θα συμφωνούσε μαζί μου. Κι άμα με διάβαζε ο Μπάϊντεν, θα χαμογελούσε, και θα έκανε ότι δεν κατάλαβε.