- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Μας βλέπω να τρέχουμε σφαίρα για να φάμε κανά "βρώμικο".αγαπιτε αντισθενι θες να μασ καυλοσεις βραδιατικα??????
Eπίσης...μονικα αν διαβαζεις αυτο το 8ρεντ 8ελω να σου πω εισαι καυλαρα κ να φορας μποτες πιο συχνα σου πανε!!!
Φίλε Path, tο μωρό είναι μαζί μου τώρα και έχει γυρίσει σελίδα (μάλλον τόμο ) στην ζωή της. Δεν γυρίζει στα παλιά...Eπίσης...
...Μόνικα, αν διαβαζεις αυτο το thread, σε παρακαλώ ρε μωράκι μου γύρνα στο σπίτι! Δε το εννοούσα όταν είπα οτι θα σε στείλω πίσω στη μάνα σου! Έλα ρε μανάρι μου και δεν είναι τώρα λόγος να χαλάσουμε το δεσμό μας!
Mόνικα, μωρό μου γύρνα σε παρακαλώ! Τα παιδιά πεινάνε, κλαίνε και θέλουν τη μαμά τους. Γύρνα σ' εμένα μαναράκι μου κι εγώ σαν καλός μουνόδουλος που είμαι θα σου κάνω όλα τα χατήρια, θα σ' αφήνω να πηγαίνεις και στα μπουζούκια με τις φίλες σου. Σου υπόσχομαι να πλένω και τις μασχάλες μου - όχι μόνο κάθε Σάββατο - και να μην σου βάζω χέρι όταν έχεις πονοκέφαλο 6 μέρες την εβδομάδα.Φίλε Path, tο μωρό είναι μαζί μου τώρα και έχει γυρίσει σελίδα (μάλλον τόμο ) στην ζωή της. Δεν γυρίζει στα παλιά...Μόνικα, αν διαβαζεις αυτο το thread, σε παρακαλώ ρε μωράκι μου γύρνα στο σπίτι! Δε το εννοούσα όταν είπα οτι θα σε στείλω πίσω στη μάνα σου! Έλα ρε μανάρι μου και δεν είναι τώρα λόγος να χαλάσουμε το δεσμό μας!
Keep dreamingΦίλε Path, tο μωρό είναι μαζί μου τώρα και έχει γυρίσει σελίδα (μάλλον τόμο ) στην ζωή της. Δεν γυρίζει στα παλιά...
Mόνικα, μωρό μου γύρνα σε παρακαλώ! Τα παιδιά πεινάνε, κλαίνε και θέλουν τη μαμά τους. Γύρνα σ' εμένα μαναράκι μου κι εγώ σαν καλός μουνόδουλος που είμαι θα σου κάνω όλα τα χατήρια, θα σ' αφήνω να πηγαίνεις και στα μπουζούκια με τις φίλες σου. Σου υπόσχομαι να πλένω και τις μασχάλες μου - όχι μόνο κάθε Σάββατο - και να μην σου βάζω χέρι όταν έχεις πονοκέφαλο 6 μέρες την εβδομάδα.
Τι τον θες αυτόν τον dfwk? Δε σ' αγαπάει αυτός, δεν σε νοιάζεται!
Φίλε Path, tο μωρό είναι μαζί μου τώρα και έχει γυρίσει σελίδα (μάλλον τόμο ) στην ζωή της. Δεν γυρίζει στα παλιά...
Mόνικα, μωρό μου γύρνα σε παρακαλώ! Τα παιδιά πεινάνε, κλαίνε και θέλουν τη μαμά τους. Γύρνα σ' εμένα μαναράκι μου κι εγώ σαν καλός μουνόδουλος που είμαι θα σου κάνω όλα τα χατήρια, θα σ' αφήνω να πηγαίνεις και στα μπουζούκια με τις φίλες σου. Σου υπόσχομαι να πλένω και τις μασχάλες μου - όχι μόνο κάθε Σάββατο - και να μην σου βάζω χέρι όταν έχεις πονοκέφαλο 6 μέρες την εβδομάδα.
Τι τον θες αυτόν τον dfwk? Δε σ' αγαπάει αυτός, δεν σε νοιάζεται!
Ε ρε τι μουναρες βγαζει η Ουγγαρια