You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Monica Bellucci
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Loukas41
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 861
- Εμφανίσεις 131K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επίσης παρε και το Combien tu m'aimes? (2005) ή στα αγγλικά ''How much do you love me..''(στο ρόλο της πόρνης...) ..αυτος εισαι τρεχω video club
πρέπει να έχει βγει σε dvd...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εχει βγει και παιζει στην ταινια με τον ζεραρ ντεπαρτιε..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εχει ομως κατι παχακια ετσι ??
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
εγω γεωργιε θεωρω τη μονικα απιστευτη γυναικα με το τελειο προσωπο κ το τελειο σωμα... οποτε θεσε την απορια σου πουθενα αλλου κ οχι σε μενα με την ελπιδα να παρεις απαντηση για τα "παχακια" ορ γουοτεβερ... μιας κ για τη συγκεκριμενη γυναικα η αποψη μου ειναι απολυτη κ δεν αλλαζει.εχει ομως κατι παχακια ετσι ??
πω ρε μαγκες,μου θυμίζει τις ελληνίδες του θησείου κ του Μπουρναζίου..
θα μου πείτε:εσυ εισαι ο Μπραντ πιτ ρε μεγάλε?ΟΧΙ δεν ειμαι αλλα δεν φέρομαι λες κ ειμαι οπως οι χοντροελλεηνίδες..
Μάλλον πρέπει να κόψεις κάτι. Ξεκίνα από τα 7+ κιλά που βάζει η κάμερα
Να πληροφορήσω τα εκλεκτά μέλη που τιμούν το θρεντ αυτό με τα σχόλια τους ότι η μόνικα είναι εκτός απο όμορφη και πολύ καλό παιδί.
Τις προάλλες ήμουν με τον duracell στο Μιλάνο για να ψωνίσω εγώ σωβρακοφανέλλες και μας είδε. Ε ήρθε, παιδιά τι κάνετε, πως απο δω και λοιπά. Κέρασε και καφέ. Η Μόνικα πρέπει να με γουστάρει εδω και χρόνια αλλα εγω δεν το είχα καταλάβει γιατί τα είχα με την Κίτσα απο τα Τρίκαλα η οποία με άφησε για ένα τύπο με μερσεντέ δίπορτη (απο γερμανια μη νομίζετε) που η μαμά της τον προτιμούσε γιατί είχε 400 κεφάλια ζώα και ήταν και πρώτη μούρη στο κλαμπ "Οτσαλάν".
Μόνικα, αν το διαβάζεις αυτο να ξέρεις ότι βιάστηκες να παντρευτείς ρε παιδί μου.
Τις προάλλες ήμουν με τον duracell στο Μιλάνο για να ψωνίσω εγώ σωβρακοφανέλλες και μας είδε. Ε ήρθε, παιδιά τι κάνετε, πως απο δω και λοιπά. Κέρασε και καφέ. Η Μόνικα πρέπει να με γουστάρει εδω και χρόνια αλλα εγω δεν το είχα καταλάβει γιατί τα είχα με την Κίτσα απο τα Τρίκαλα η οποία με άφησε για ένα τύπο με μερσεντέ δίπορτη (απο γερμανια μη νομίζετε) που η μαμά της τον προτιμούσε γιατί είχε 400 κεφάλια ζώα και ήταν και πρώτη μούρη στο κλαμπ "Οτσαλάν".
Μόνικα, αν το διαβάζεις αυτο να ξέρεις ότι βιάστηκες να παντρευτείς ρε παιδί μου.
Να πληροφορήσω τα εκλεκτά μέλη που τιμούν το θρεντ αυτό με τα σχόλια τους ότι η μόνικα είναι εκτός απο όμορφη και πολύ καλό παιδί.
Φίλε Enforcer..όλο εκπλήξεις είσαι...αυτά τα έχεις συμπεριλάβει στο βιβλίο σου??
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Ακομα και πληρως αναπηρος να ημουν, θα εβρισκα τροπο να την παιζω για παρτη της
Παρόμοια θέματα