duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
ο καριολης ο Κασελ ειναι ο πιο τυχερος ανδρας του συμπαντος ![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
ο καριολης ο Κασελ ειναι ο πιο τυχερος ανδρας του συμπαντος![]()
και η μπελούτσι η πιο τυχερή γυναίκα , είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες και την πηδάει κ ο κασέλ![]()
Βιλμα σου αρεσει ο Κασελ? Μου μοιαζει πολυ ξερεις.
Βιλμα σου αρεσει ο Κασελ? Μου μοιαζει πολυ ξερεις.
ο νωντας μοιαζει πολυ στον μιστερ εξ βαν ντιζελ να ξερεις
θα ξεροχυνουμε πολλα χρονια ακομα για την μπελουτσι..
τωρα για τη βιλμα δεν ξερω...![]()
θα ξεροχυνουμε πολλα χρονια ακομα για την μπελουτσι..
τωρα για τη βιλμα δεν ξερω...![]()
Θέλετε πληροφορίες;![]()
Θέλετε πληροφορίες;![]()
σάρου εσύ με ποίον μοιάζεις![]()
Θέλετε πληροφορίες;![]()
Δε χρειάζεσαι Αγίους και καντήλια φίλτατε, χρειάζεσαι τη:Eσείς Άγιε , ποιές νομίζετε πως είναι ομορφότερες ;
Οι Ελληνίδες ή οι Ιταλίδες ;
Προπονεισαι για θεουσα μαλλον....η εξασφαλιζειs μελλοντικα καλη θεση στον Παραδεισο![]()
![]()
Eσείς Άγιε , ποιές νομίζετε πως είναι ομορφότερες ;
Για ένα όνομα ζούμε τι να λέμε![]()
Μερσί μεσιέ ! Γιά να το λέτε εσείς και η Μαγκνα Κάρτα ομορφιάς , κάτι θα ξεύρετε παραπάνω .Δε χρειάζεσαι Αγίους και καντήλια φίλτατε, χρειάζεσαι τη:
Μεσογειακή Χάρτα
Ιταλίδες: πιο όμορφες από τις Ελληνίδες, λιγότερο τρελλές από Ισπανίδες αλλά απείρως πιο γκρινιάρες.
Ισπανίδες: λιγότερο όμορφες από τις Ελληνίδες, ΤΡΕΛΛΕΣ, ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ για δέσιμο.
Ελληνίδες: μπάζα σε σχέση με τις Ιταλίδες (Βορρά και Νότου), παλαβιάρες, σχεδό όσο σπασαρχίδες με τις Ιταλίδες.
Πιο ΚΑΥΛΙΑΡΕΣ: Ισπανίδες (λόγω τρέλλας), ως γνωστόν οι πιο καυλιάρες είναι οι μουρλές και τούμπαλιν...
Θα απαντηκσω εγω................Οι Ιταλιδεs
Και ξερειs γιατι??? Γιατι ειναι μακρυα......Ετσι να βασανιζομαστε![]()
![]()
Eσείς Άγιε , ποιές νομίζετε πως είναι ομορφότερες ;
Γεγονός πως οι Ιταλίδες είναιόμορφεςγυναίκες, που προσέχουν και φροντίζουν τον εαυτό τους.