Νέα

Μοιραστείτε amateur γκόμενες στη Θεσσαλονίκη που το δίνουν στο φτερό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos.thessaloniki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
245
Πόντοι
21
Παίδες...είμαι από Θεσσαλονίκη...αν ξέρετε καριολάκια στην πόλη μας που το δινουν στο φτερό...δώστε τα στο λαο να γαμησει κι αυτός.Να τις γαμαμε και να τα λέμε χαχαχα!!!! Τσαο φιλαράκια και ελπίζω να πάει καλά αυτό το θέματάκι.

sexistis!.

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες...είμαι από Θεσσαλονίκη...αν ξέρετε καριολάκια στην πόλη μας που το δινουν στο φτερό...δώστε τα στο λαο να γαμησει κι αυτός.Να τις γαμαμε και να τα λέμε χαχαχα!!!! Τσαο φιλαράκια και ελπίζω να πάει καλά αυτό το θέματάκι.

το τσαμπα εχει τελειωσει στις μερες μασ αν καποιος εχει τετοιο κονε θα το κρατηση για παρτι του και ισω για τους κολητους του

OP
OP
N

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
245
Πόντοι
21
μαγκες donate σε ολα...αλλωστε οι πουτανες ειναι για να τις μοιραζομαστε.στην τελικη μπορουμε να μοιραστουμε τηλεφωνα απο πρωην μας που γουσταρουνε τον πεο.ακομη και βιντεο.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ξεκινα και ακολουθαμε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σιγα μην βρεις τυπε στο τζαμπα
τωρα η χωρα περναει κριση

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.772
Πόντοι
12.056

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Τωρα πια κανεις δε γαμιεται τσαμπα.. Ουτε καν οι πουστηδες..
Γιαυτο τη λενε (κωλο)κριση..

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
χλωμό γιατί είναι μούφα θέμα  :jerking:
όσο για να βγάζει ο καθένας στη φόρα τηλέφωνα και βίντεο από πρώην του που το πιο πιθανό είναι για εκδίκηση παρά γιατί γουστάρουν το  :knockinb: βλέπω να πέρνει φωτιά η δίωξη ελ. εγκλήματος  :think:
οπότε διάβασε τι παίζει στην πόλη από μπουρδέλα και άσε τα κουβαρνταλίκια  :dancing:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Σιγα μην σου πουμε!
Τις κραταμε  για μας.

Ψαξε να βρεις μονος σου!

aris_2_5

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και να σου δωσουμε τηλεφωνα απο πρωην μας ρε φιλε τι θα κανεις??
θα τις παρεις και θα της πεις ''καλησπερα εμαθα οτι σου αρεσει η πουτσα και πηρα να σε γαμησω? ''
εισαι σοβαρος?

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
και τι περιμενεις να σου πει κανενας παρε ενα τηλ της πρωην μου να τη γαμησεις?καλη σαν φαντασιωση δεν λεω...το ματακι των ελλε-εινιδων παιζει αλλα μεχρι εκει..γινεται εσωτερικη μαχη μεσα τους...προσπαθουν με νυχια και με δοντια να κρατηθουν και να μην ριξουν το επιπεδο καμακιου τα ελε-εινιδα πορνιδια...πλακα εχουν...εγω της λυπαμαι...γιατι πλεον οι σπονσορες τα τελευταια χρονια εχουν τελειωσει σημαντικα...οποτε της βλεπω εξω με αυτο το βλεμα της αγωνιας ευρεσεως πλουσιου χορηγου και συναμα διατηρησης σε υψηλο επιπεδο καμακιου.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

magiaros

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
11
Πόντοι
11

ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6

Ρε φίλε σοβαρά τώρα, τα πιστεύεις αυτά που ρωτάς ή ρωτάς γιατί τραβά ο οργανισμός σου το δούλεμα;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166

Πρώτη επισήμανση: Παίρνεις ληγμένα? :think:

Δεύτερη επισήμανση: Μόλις ανακαλύψει το νήμα ο απόλυτος, θα γίνει sticky! :cheesy:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.722
Πόντοι
41.129
ρε φιλαρακι αμα εισαι ωραιο παιδι και πας σε κανα μπαρακι και κερασεις κανα ποτακι ολο και κατι θα κατσει...τιποτα δεν ειναι τσαμπα ,αλλα αντι να μπαινεις σε φασαριες δεν πας σε κανα οικο να ξεμπερδευεις??

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μαγκες donate σε ολα...αλλωστε οι πουτανες ειναι για να τις μοιραζομαστε.στην τελικη μπορουμε να μοιραστουμε τηλεφωνα απο πρωην μας που γουσταρουνε τον πεο.ακομη και βιντεο.
Μοναδες στο κινητο για να παρεις τις γκομενες εχεις ή θελεις να σου στειλουμε;

Κοιτα κατι εξυπνακηδες που κυκλοφορουν ελευθεροι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom