Νέα

Mods του site & more (όπως miles & more ας πούμε)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marauder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιόν θεωρείτε τον καταλληλότερο moderator 2009

• andreoug

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Chevalier Fidèle

Ψήφοι: 2 28,6%
  • stavros51

• solitonios

• sonyp900

• Tipos

• ZeroTolerance

Ψήφοι: 1 14,3%
  • Pitsilistis

Ψήφοι: 4 57,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
βοθρο συ ποσο ισε?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ σε όλα όσα έγραψες!
Κατ' αρχήν, εφ' όσον οι Κανόνες Λειτουργίας του site δεν το απαγορεύουν, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Αλλωστε θεωρώ ότι όλοι μας είμαστε πρώτα απ' όλα Μέλη... οπότε αν δεν μπορούσα να εκφράσω την άποψή μου, δεν θα είχε νόημα η συμμετοχή μου σ' ένα Forum !!!
Δεύτερον, το γεγονός ότι συζητιούνται τα πάντα, είναι ένα ακόμη στοιχείο που διαφοροποιεί κ συμβάλει στην επιτυχία του bourdela.com
Και τρίτον, επειδή συνεργάζομαι και με άλλα sites (Ελληνικά & Ξένα), πουθενά δεν υπήρχε πρόβλημα "αποδοχής", αρκεί να μπορείς να συννενοηθείς με καλά Αγγλικά...
μαγκιά σου να διαφωνείς.. δεν σου το στερεί κανείς αυτό το δικαίωμα.
δεν είναι κανόνες λειτουργίας των site αυτό αλλά μέσο για να κάνεις καλά την δουλειά σου.
από την στιγμή που συναναστρέφεσαι και αποκτάς φιλίες με μέλη δεν είσαι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ(να χρησιμοποιήσω και εγώ λίγα κεφαλαία)
τα ΞΕΝΑ site δεν αναβαθμίζουν απλά μέλη σε μοντς
γιατί πριν ακόμα αγοράσουν σερβερ για το site έχουν έτοιμους τους μοντς. οι μοντς δεν κρατάνε ζωντανό το σite (όπως γίνεται με πολλά, ετούτο χρειάστηκε μόνο στην αρχή και για λίγο χρονικό διάστημα)
οπότε εφόσον είσαι μέλος με την λάθος έννοια της δουλειάς σου πόσταρε
το μπουρδέλα τελειά και καύλα κομ οφείλει την επιτυχία στο boyrdela.com ως διαδυκτιακή διεύθυνση, όπως επίσης στους πολλούς άχετους και γκόμενες με τον αγοραίο έρωτα που βρήκαν το site cool και ουάου και μπήκαν μέσα και κάνουν χαβαλέ... πόσα θρεντ έχουν ανοίξει και πόσοι έχουν βρίσει επειδή υπάρχουν άσχετα και σκατά ποστ και θρεντ στο εν λόγο φόρουμ? -έλα ντε
και φυσικά υπάρχει πρόβλημα αποδοχής... δεν σε θέλουν φιλικό και
-"τι κάνεις καλέ"
-"μια χαρά είμαι"
αλλά σε θέλουν τυπικότατο... να κάνεις την δουλειά σου, να μην παρεμβαίνεις στη ροή του site και να βοηθάς χωρίς πολλά πολλά εκεί που χρειάζεται.
και επειδή ως γνωστόν "η εξουσία διαφθείρει" ξέρεις πόσες συνεντεύξεις παίρνουν για να σε κάνουν μοντ? τα αγγλικά σου να τα βράσουν να τα φάνε άμα τους κάνεις το φορουμ μπουρδέλο... γιατί εκεί παίζουν με χιλιάδες users την μέρα μακρυά από τα ελληνικά δεδομένα.

περιμενουμε με αγωνια και τους 2ους κανονες....  :hmm: :hmm:
ήδη το θέμα έχει εκτραπεί από το αρχικό ποστ...(και δεν μοντάρει κανείς)... οπότε ποιο το νόημα να το αναφέρω έτσι για να πιάνει χώρο? :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
παντως η αληθεια ειναι οτι σε ξενα φορουμς πολυ σπανια βλεπω ποστς απο μοντς κ απο αντμιν σχεδον ποτε εκτος αν ειναι καποιος που δεχεται ερωτησεις κ δινει συμβουλες σε διαφορα θεματα.Δεν ξερω για ποιο λογο ειναι ετσι κ αν υπαρχει καποιος κανονας :-
δεν είναι κανόνας αλλά είναι επαγγελματισμός.
να το πω καλύτερα ... είναι στιγνός επαγγελματισμός. είναι σωστός επαγγελματισμός σε ένα επάγγελμα που έχει να κάνει με την εξουσία.
απλά δεν βλέπεις ποιος ποστάρει για να πράξεις αλλά τι ποστάρει.
δεν θα σκεφτεί κάποιος μοντ να τροποποιήσει κάτι που ποστάρω εγώ αν δεν με ξέρει. αν είναι ιντερνετικός φίλος μου-γκόμενος-γαμιάς μου θα σκεφτεί σοβαρά ή έστω θα διστάσει κάπως να με μοντάρει. έτσι πάνε αυτά
η δουλειά σου είναι να επιτηρείς, να διαγράφεις και να βοηθάς με pm κυρίως για να μην διαταράσεις την ροή του θρεντ.
αν θες να πεις την γνώμη σου πες την αλλού. ουτε καν με 2ο λογαριασμό.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
τα σεβη μου σερ!
δωστε τα φωτα σας!
τα φοτα θα στα δοσουνε η απριλιανι,μεγαλι πεφοτισμενι αθροπι γενιμενι σε λαθοσ εποχι γιατι αγαπουσανε τιν αλιθινι διμοκρατια και οχι τι Νεα διμοκρατια,ψιφιζε ο κοσμοσ και παντα εβγενε ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!
ΖΙΤΟ ο στατοσ ζιτο το εθνος ζιτο η επαναστασις!!!!!!!!!!!!!!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
τα φοτα θα στα δοσουνε η απριλιανι,μεγαλι πεφοτισμενι αθροπι γενιμενι σε λαθοσ εποχι γιατι αγαπουσανε τιν αλιθινι διμοκρατια και οχι τι Νεα διμοκρατια,ψιφιζε ο κοσμοσ και παντα εβγενε ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!
ΖΙΤΟ ο στατοσ ζιτο το εθνος ζιτο η επαναστασις!!!!!!!!!!!!!!
πες τα!.........

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εγω εβαλα τον Ντουρασελ γιατι ειναι τρομερος σε θεματα υπολογιστων και μου φαινεται ωριμος και συνειδητοποιημενος . Και ο Βρικολακς ειναι εξπερ στα μπουρδελικα αλλα δεν ειχα αλλη ψηφο

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
;)

Συνημμένα

• cooltext403856225.jpg
    cooltext403856225.jpg
    9,8 KB · Εμφανίσεις: 24

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
;)

Συνημμένα

• cooltext403857132.jpg
    cooltext403857132.jpg
    8,3 KB · Εμφανίσεις: 22

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
;)

Συνημμένα

• cooltext403857271.jpg
    cooltext403857271.jpg
    15,7 KB · Εμφανίσεις: 21

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
59
Like
1.831
Πόντοι
8.245
Κατα την γνωμη δεν μετραει το ποσο αρχαοι ειναι οι MOD,μετραει το οτι ασχολουνται με το site και ολοι εμεις ειμαστε ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΙ :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom