12
59 δια 14 μινεσ ποσο χρονο ισε διλαδισ
μα 14 μιστουσ δε περνισ???14 οι μήνες? Με ποιο ημερολόγιο?
ιμε πεδι τισ Επαναστασιςβοθρο συ ποσο ισε?
μαγκιά σου να διαφωνείς.. δεν σου το στερεί κανείς αυτό το δικαίωμα.ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ σε όλα όσα έγραψες!
Κατ' αρχήν, εφ' όσον οι Κανόνες Λειτουργίας του site δεν το απαγορεύουν, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Αλλωστε θεωρώ ότι όλοι μας είμαστε πρώτα απ' όλα Μέλη... οπότε αν δεν μπορούσα να εκφράσω την άποψή μου, δεν θα είχε νόημα η συμμετοχή μου σ' ένα Forum !!!
Δεύτερον, το γεγονός ότι συζητιούνται τα πάντα, είναι ένα ακόμη στοιχείο που διαφοροποιεί κ συμβάλει στην επιτυχία του bourdela.com
Και τρίτον, επειδή συνεργάζομαι και με άλλα sites (Ελληνικά & Ξένα), πουθενά δεν υπήρχε πρόβλημα "αποδοχής", αρκεί να μπορείς να συννενοηθείς με καλά Αγγλικά...
ήδη το θέμα έχει εκτραπεί από το αρχικό ποστ...(και δεν μοντάρει κανείς)... οπότε ποιο το νόημα να το αναφέρω έτσι για να πιάνει χώρο?περιμενουμε με αγωνια και τους 2ους κανονες....
πιας της γαλικις τις οκτοβριανις πιας επιτελουςιμε πεδι τισ Επαναστασις
τισ 21 Απριλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!τον εδοξοτερον ιμερον τις ελαδος μετα το 40πιας της γαλικις τις οκτοβριανις πιας επιτελους
τα σεβη μου σερ!τισ 21 Απριλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!τον εδοξοτερον ιμερον τις ελαδος μετα το 40
δεν είναι κανόνας αλλά είναι επαγγελματισμός.παντως η αληθεια ειναι οτι σε ξενα φορουμς πολυ σπανια βλεπω ποστς απο μοντς κ απο αντμιν σχεδον ποτε εκτος αν ειναι καποιος που δεχεται ερωτησεις κ δινει συμβουλες σε διαφορα θεματα.Δεν ξερω για ποιο λογο ειναι ετσι κ αν υπαρχει καποιος κανονας :-
τι ψιφισες?τισ 21 Απριλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!τον εδοξοτερον ιμερον τις ελαδος μετα το 40
τα φοτα θα στα δοσουνε η απριλιανι,μεγαλι πεφοτισμενι αθροπι γενιμενι σε λαθοσ εποχι γιατι αγαπουσανε τιν αλιθινι διμοκρατια και οχι τι Νεα διμοκρατια,ψιφιζε ο κοσμοσ και παντα εβγενε ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!τα σεβη μου σερ!
δωστε τα φωτα σας!
ιπερ του ανιγματοσ τισ μακρονισου,γιαρου καιαλον θερετρον αναψιχις,τι ψιφισες?
πες τα!.........τα φοτα θα στα δοσουνε η απριλιανι,μεγαλι πεφοτισμενι αθροπι γενιμενι σε λαθοσ εποχι γιατι αγαπουσανε τιν αλιθινι διμοκρατια και οχι τι Νεα διμοκρατια,ψιφιζε ο κοσμοσ και παντα εβγενε ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!
ΖΙΤΟ ο στατοσ ζιτο το εθνος ζιτο η επαναστασις!!!!!!!!!!!!!!